Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Engimek είπε

Οκ! Αρα δεν είναι μόνο σε εμένα. Δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλητικό αλλά μετά απο μια ώρα αυτών των "blurry" περιστροφών της κάμερας με επιασε κάτι σαν ίλλιγος. Πρώτη φορά σε βιντεο παιχνίδι... τι να πω. Ενω πριν έριχνα τρεις-τέσσερις ώρες σερί στο συγκεκριμένο παιχνίδι τώρα δεν αντέχω ούτε μια.

Ας ελπίσουμε ότι θα το φτιάξουν ή θα κάνουν κάποιο revert στο patch αυτό.

Θέλει να πας χειροκίνητα και να αλλάξεις τα settings.

Κάνε google και θα το δεις.

Μαλιστα η όλη συζήτηση ξεκίνησε από έναν χρήστη του Twitter.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λογικα με το friend code κανουμε add friend στο steam? Ειχα καιρο να ασχοληθω :P

Anyway, το τσιμπησα και εγω. @{TDi}Dj2k..infc παιζει να εχεις μεινει μονο εσυ :P

71627580

image.png.f2525095c1a4d0f54835b8a35d280867.png

(με κοφτη λογω streaming)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πηρα χθες το εκαψα σημερα 8ωρο,οποιος ειναι harry potter fan αξιζει σιγουρα.Απο εποχες l2 ειχα να παιξω τοσες συνεχομενες ωρες παιχνιδι.

12% challenges,15lvl.

Με Rx6700,16gb ram σε 1080p,χωρις upscale,ρυθμισεις high εκτος απο fog/sky quality σε medium και maximum frame rate 60fps,+field of view +20 παιζει αριστα παντου,χωρις frame dropes μεχρι τωρα.

Αυτα σε 22.11.2 δεν εχω περασει 23.2.1 adrenalin που λενε πως εχουν κανει βελτιωσεις.

Επεξ/σία από stathis97

1 ώρα πριν, stathis97 είπε

Το πηρα χθες το εκαψα σημερα 8ωρο,οποιος ειναι harry potter fan αξιζει σιγουρα.Απο εποχες l2 ειχα να παιξω τοσες συνεχομενες ωρες παιχνιδι.

12% challenges,15lvl.

Με Rx6700,16gb ram σε 1080p,χωρις upscale,ρυθμισεις high εκτος απο fog/sky quality σε medium και maximum frame rate 60fps,+field of view +20 παιζει αριστα παντου,χωρις frame dropes μεχρι τωρα.

Αυτα σε 22.11.2 δεν εχω περασει 23.2.1 adrenalin που λενε πως εχουν κανει βελτιωσεις.

Έφτασα και εγώ τελικά 12%!

Πάντως δεν νομίζω ότι είναι μόνο για fans της ταινίας παιδιά.

Το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγει φέτος μέχρι τώρα.

Οσο για τους διαλόγους είναι τόσο όσο, δηλαδή δεν κουράζουν.

Επίσης έχει τρομερή εναλλαγή τοπίων.

6 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγει φέτος μέχρι τώρα.

Οσο για τους διαλόγους είναι τόσο όσο, δηλαδή δεν κουράζουν.

Επίσης έχει τρομερή εναλλαγή τοπίων.

Και πάααααααρα πολλά πράγματα να κάνεις.

19 ώρες πριν, skiabox είπε

Θέλει να πας χειροκίνητα και να αλλάξεις τα settings.

Κάνε google και θα το δεις.

Μαλιστα η όλη συζήτηση ξεκίνησε από έναν χρήστη του Twitter.

Πριν το patch δεν είχα προβλήματα. Μετά το patch η κάμερα είναι χάλια. Χωρίς καμμία αλλαγή στα settings. Ίδια fps.

Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι η αλλαγή του camera acceleration σε 0 και αύξηση του camera sensitivity? Αυτό βρήκα googlarontas. Το έκανα και είναι λίγο καλύτερη η κατάσταση αλλά όχι όπως pre-patch που ήταν άψογα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά παρακολουθώ τη συζήτηση με ενδιαφέρον και έχω δει να αναφέρετε και την έκδοση για το PS5, και επειδή δεν έχω βρει αλλού στο φόρουμ πιο ενεργό τοπικ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε παίρνω το θάρρος να κάνω δύο ερωτήσεις εδώ. 

Θέλω να το κάνω δώρο στο ανιψάκι μου το οποίο είναι 14 ετών.

1. Θεωρείται πολύπλοκο παιχνίδι για την ηλικία αυτή; Θα τα βρει δύσκολα και θα τα παρατήσει; Ευελπιστώ στα ωραία γραφικά και όλη τη μαγική ατμόσφαιρα να τον κάνουν να ενθουσιαστεί.

2. Δυστυχώς δεν έχει το PS5, αλλά το PS4 Pro και δεν έχω βρει αξιολογήσεις στη συγκεκριμένη έκδοση. Είναι καλό το optimisation;  Διαφορές στα γραφικά μεγάλες από PS5; 

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση!

Επεξ/σία από Ronnie1985

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

2. Δυστυχώς δεν έχει το PS5, αλλά το PS4 Pro και δεν έχω βρει αξιολογήσεις στη συγκεκριμένη έκδοση. Είναι καλό το optimisation;  Διαφορές στα γραφικά μεγάλες από PS5; 

Λογικό γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Thanks 1

55 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Παιδιά παρακολουθώ τη συζήτηση με ενδιαφέρον και έχω δει να αναφέρετε και την έκδοση για το PS5, και επειδή δεν έχω βρει αλλού στο φόρουμ πιο ενεργό τοπικ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε παίρνω το θάρρος να κάνω δύο ερωτήσεις εδώ. 

Θέλω να το κάνω δώρο στο ανιψάκι μου το οποίο είναι 14 ετών.

1. Θεωρείται πολύπλοκο παιχνίδι για την ηλικία αυτή; Θα τα βρει δύσκολα και θα τα παρατήσει; Ευελπιστώ στα ωραία γραφικά και όλη τη μαγική ατμόσφαιρα να τον κάνουν να ενθουσιαστεί.

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση!

Το παίζω στο normal και δεν είναι δύσκολο. Έχει και δυο επίπεδα πιο κατω αμα θες. Στο ps4 βγαίνει στις 4 Απριλίου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, firepc είπε

Το παίζω στο normal και δεν είναι δύσκολο. Έχει και δυο επίπεδα πιο κατω αμα θες. Στο ps4 βγαίνει στις 4 Απριλίου

Ευχαριστώ παιδιά, το είδα και εγώ δυστυχώς 4 Απριλίου. Επειδή είμαι άσχετος σε αυτά, όταν είναι θα κοιτάξω την PS4 έκδοση σε μαγαζί; Επειδή ξέρω ότι έχει στη κατοχή του PS4 pro

Επεξ/σία από Ronnie1985

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, skiabox είπε

This is correct. Εγώ δεν είμαι καθόλου φαν του Χάρι Πότερ γιουνιβερσ, αλλά είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δε ξέρω για goty, δε νομίζω, αλλά είναι ποοολλλυυυ καλό! Όσο έχω παίξει δηλαδή. I like! 

6 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Ευχαριστώ παιδιά, το είδα και εγώ δυστυχώς 4 Απριλίου. Επειδή είμαι άσχετος σε αυτά, όταν είναι θα κοιτάξω την PS4 έκδοση σε μαγαζί; Επειδή ξέρω ότι έχει στη κατοχή του PS4 pro

Όταν με το καλό βγει, δες στο skroutz τιμές και παρτου την ps4 έκδοση. Θα σε αγαπήσει. Το παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια κυρίως είναι φτιαγμένα για 15χρονα+ ( μη πω 10χρονα καλύτερα) που έχουν την διανοητική ικανότητα να αντιλαμβάνονται καταστάσεις και πράγματα. Αυτό είναι teen rating λόγω κάποιον σκηνών με βία και αίμα. Κρίνεις και αγοράζεις .

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Αν βγει σε φυσικη εκδοση στα μαγαζια, ναι αυτην πρεπει να παρεις. Ωστοσο, οσον αφορα τις επιδοσεις, θα πρεπει να περιμενεις. Λογικα εδω ολο και καποιος θα γραψει (οχι απαραιτητα προσωπικη εμπειρια, αλλα καποιο review) σχετικα με τις επιδοσεις σε last gen κονσολες (θα εχω το νου μου αν το θυμηθω)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...