Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κανένας άλλος που παρατήρησε χειρότερες επιδόσεις μετά το χθεσινοβραδινό patch?

Τα fps παραμένουν ίδια αλλά βλέπω κάποια stutters ειδικά κατά τις απότομες περιστροφές της κάμερας.

Πριν το patch ηταν τα πάντα smooth as butter που λένε... ούτε ένα stutter για δείγμα.

(Και εδώ είναι το σημείο που για άλλη μια φορά τρώει βρισίδι το steam με τα "υποχρεωτικά updates"...)

Επεξ/σία από Engimek
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

32 λεπτά πριν, Engimek είπε

Υπάρχει κανένας άλλος που παρατήρησε χειρότερες επιδόσεις μετά το χθεσινοβραδινό patch?

Τα fps παραμένουν ίδια αλλά βλέπω κάποια stutters ειδικά κατά τις απότομες περιστροφές της κάμερας.

Πριν το patch ηταν τα πάντα smooth as butter που λένε... ούτε ένα stutter για δείγμα.

(Και εδώ είναι το σημείο που για άλλη μια φορά τρώει βρισίδι το steam με τα "υποχρεωτικά updates"...)

Άμα είχες κάνει αλλαγές πριν το update (σαν αυτές που postάρανε τα παιδιά στις προηγούμενες σελίδες) δοκίμασε να τις κάνεις revert μπας και στρώσει.

Δυστυχώς δεν είχα κάνει καμμία αλλαγή.

Όχι ότι τα πράγματα είναι τελείως χάλια... αλλά μετά από 30 ώρες παιχνιδιού εύκολα καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια μικρή διαφορά στο πριν και μετά το patch.

48 λεπτά πριν, Engimek είπε

Αυτο με την απότομη κίνηση της κάμερας συμβαίνει σε εμένα μετά το update

@jerry banana Καλά ναι το κάστρο είναι τεράστιο.

Εγώ έχω πάρει τη σκούπα αλλά μου αρέσει να πηγαίνω και με τα πόδια για να βρίσκω χρήματα στην εξοχή, καινούρια μέρη και πράσινες φωτιές για τηλεμεταφορά.

Επίσης αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει που βρίσκεις σε αφθονία το δεύτερο υλικό του πράσινου potion αυτο που σου λείπει δηλαδή γιατί το πρώτο υλικό το φτιάχνεις μόνος σου στο διπλανό τραπέζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, skiabox είπε

@jerry banana Καλά ναι το κάστρο είναι τεράστιο.

Εγώ έχω πάρει τη σκούπα αλλά μου αρέσει να πηγαίνω και με τα πόδια για να βρίσκω χρήματα στην εξοχή, καινούρια μέρη και πράσινες φωτιές για τηλεμεταφορά.

Επίσης αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει που βρίσκεις σε αφθονία το δεύτερο υλικό του πράσινου potion αυτο που σου λείπει δηλαδή γιατί το πρώτο υλικό το φτιάχνεις μόνος σου στο διπλανό τραπέζι.

Dittany Leaves

Πρεπει να πάρεις σπόρους απ' το Hogsmeade (μια φορά τους αγοράζεις) και να φυτέψεις σε γλάστρα στο RoR

Έχει όμως και στο Herbology class γλάστρες που το βγάζουν, όποτε παιρνάς απο 'κει τσίμπα τα φυτά

Επεξ/σία από firepc

10 λεπτά πριν, firepc είπε

Dittany Leaves

Πρεπει να πάρεις σπόρους απ' το Hogsmeade (μια φορά τους αγοράζεις) και να φυτέψεις σε γλάστρα στο RoR

Έχει όμως και στο Herbology class γλάστρες που το βγάζουν, όποτε παιρνάς απο 'κει τσίμπα τα φυτά

Ditanny Leaves κάνεις στο διπλανό τραπέζι.

Για το άλλο υλικό λέω.

8 hours ago, etze said:

interactive map, αρκετα χρησιμο για οσους παμε για completionist 

https://gamerguides.com/hogwarts-legacy/maps/hogsmeade-map

obviously spoiler alert, εχει τα παντα πανω στο map

Ένα είναι ΤΟ site για χάρτες αν και το gamerguides βγάζει ψιλοκαλά guides γενικά 

https://mapgenie.io/

• Like 1

1 ώρα πριν, koyris είπε

Αυτο με την απότομη κίνηση της κάμερας συμβαίνει σε εμένα μετά το update

Οκ! Αρα δεν είναι μόνο σε εμένα. Δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλητικό αλλά μετά απο μια ώρα αυτών των "blurry" περιστροφών της κάμερας με επιασε κάτι σαν ίλλιγος. Πρώτη φορά σε βιντεο παιχνίδι... τι να πω. Ενω πριν έριχνα τρεις-τέσσερις ώρες σερί στο συγκεκριμένο παιχνίδι τώρα δεν αντέχω ούτε μια.

Ας ελπίσουμε ότι θα το φτιάξουν ή θα κάνουν κάποιο revert στο patch αυτό.

4 ώρες πριν, Engimek είπε

Ναι η κοπελιά μου λέει πως πριν το patch ήταν περισσότερο στρωμένο 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω εσάς αλλά εμένα μου φαίνεται Assassins's Creed Odyssey.  Το πρόβλημα που έχω εγώ είναι ότι το παιχνίδι τρώει ανελέητα μνήμη. Όχι όλες τις φορές. Εκεί που χρησιμοποιεί π.χ. 10GB ξαφνικά κάνει άλμα στα 19GB και μετά από λίγο πέφτει στα 14 GB !!!  

Έχω μία RTX 3060ti με i7-8700 και 24GB μνήμη. Παίζω από 40-80 fps. Το πρόβλημα μου είναι ότι σκηνές από video τα fps μπορεί να πέσουν στα 20-25 και έχω δεί και 8 fps. 

Τα προβλήματα αυτά τα υπήρχαν και πριν το χθεσινοβραδινό patch. Τα έχετε παρατηρήσει και εσείς? Οι ρυθμίσεις της κάρτας είναι optimal σύμφωνα με το Geforce Experience της NVidia.

Συμφωνώ απόλυτα για το ότι πριν το patch είχε πολύ καλύτερες επιδόσεις. .

Επεξ/σία από [email protected]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...