Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, jerry banana είπε

Έλεγα βλακεία είναι δεν θα το αγοράσω .  Αλλά επειδή μεγάλωσα με τις ταινίες και είδα gameplay έπεσα στο hype train και φυσικά το αξίζει. Είμαι σερί σήμερα 3 ώρες μέσα στο Hogwarts και έχω ξεχάσει τα Sidequest . Δεν παίζετε τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι . Επίσης σύστημα του 2016 μέσα στο Hogwarts 40-100 fps όλα low βέβαια να είναι καλά το fidelity της amd . Μέσο όρο 70-80  μες στο κάστρο .

Σύστημα i5 6500 Rx 480 8gb . 16gb ram .  Έχω 0 stutter και lag μόνο όταν ανοίγω πόρτες για λίγα δεύτερα και όταν τρέχω παραπάνω από το τρέξιμο το απλό . Πριν ξεκινήσω δεν αλλαξα και τίποτα σχεδόν από το benchmark που τα βάζει μόνο του. Μόνο κάτι βιντεάκια στο YouTube είδα και άλλαξα κάτι στο control flow στο exploit .

Φωτογραφία με πάνω δεξιά τα στοιχεία .

https://files.fm/u/dknv6pzwz?ak=087f8

ΥΓ: Το Slytherin είναι παρεξηγημένο . Και δεν μπήκα επίτηδες με έβαλε το harry potter fan club και μετά έκανα link και με έβαλε αυτόματα το παιχνίδι Slytherin .

YΓ2:Tώρα έκλεισα το παιχνίδι πρώτη μέρα σήμερα 6ωρακι χαλαρό 14 level τον έφτασα με τόσες σελίδες . Υπέροχο δεν μπορούσα να αφήσω το χειριστήριο απο τα χερια μου. Οτι τελείωσα τη πρώτη φορά στο 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

hogsmead

και αν και πολλοί λένε οτι είναι απαιτητική περιοχή ήδη ελάχιστα fps 44 και μέγιστα 60 με μέσα 55. Για τον υπολογιστή μου δεν έχω θέμα δεν έχω καταλάβει τον ντόρο. Ναι καταλαβαίνω denuvo κλπ αλλά δεν παύει οτι για να το τρέχω εγώ θα τρέχει απροβλημάτιστα σε πολλά συστήματα. Το θέμα είναι οτι όσοι έχουν θέμα με μέγιστα γραφικά και να γιαλίζει και το πάτωμα ναι θα έχουν όντως θέματα.Αλλά όσους τους νοιάζει η ιστορία και το gameplay θα ευχαριστηθούν και με low. 

14 level με μια μέρα gaming;

Μωρέ μπράβο.

Στο 14 level έκανα και εγώ save σήμερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, skiabox είπε

14 level με μια μέρα gaming;

Μωρέ μπράβο.

Στο 14 level έκανα και εγώ save σήμερα.

Πέρα από το λιώσιμο γιατί δεν μπορούσα να το αφήσω , μάζευα πολλές σελίδες αυτές βοήθησαν παίρνει εύκολα επίπεδα . 

1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

image.png.f897eaa1e8ba0b5864d3b423c4feb5cd.png

γίνατε οι κόκκινοι πάλι!

Μια χαρά εγώ πάλι με την Rx 480 ο παππούς έχει ακόμα δόντια .

• Like 1

1 λεπτό πριν, nermain είπε

Παιζει καλα σε ps5 η ν μην τ αγορασω;

Κοίτα εάν τρέχει καλά σε εμένα με σύστημα του 16 δεν νομίζω να έχεις θέμα.  Βέβαια εάν δεν έχεις καινούργιο υπολογιστή σίγουρα η έκδοση του ps5 είναι η καλύτερη λύση.

• Like 1

31 λεπτά πριν, nermain είπε

καλο συστημα εχω με 3600ΧΤ και 3070 αλλα προτιμω να παιζω στο ps5 τετοια παιχνιδια

Ε τότε στον υπολογιστή δεν το συζητάμε καν . 

8 ώρες πριν, jerry banana είπε

Πέρα από το λιώσιμο γιατί δεν μπορούσα να το αφήσω , μάζευα πολλές σελίδες αυτές βοήθησαν παίρνει εύκολα επίπεδα . 

Μια χαρά εγώ πάλι με την Rx 480 ο παππούς έχει ακόμα δόντια .

Τι ποσοστό completion έχεις;

Εγώ είμαι κολλημένος στο 9% και με 2 ώρες παίξιμο χθες.

Μιλάμε για τεράστιο game.

1 ώρα πριν, skiabox είπε

Τι ποσοστό completion έχεις;

Εγώ είμαι κολλημένος στο 9% και με 2 ώρες παίξιμο χθες.

Μιλάμε για τεράστιο game.

Είναι μικρό . Φαντάσου της ιστορίας αποστολές και 2νομιζω side  έκανα ,μέχρι τη πρώτη φορά που πας στο hogsmead . Θα σου απαντήσω σε λίγο που θα το ανοίξω δεν θυμάμαι . Τώρα ξύπνησα .  Αλλά σε μια μέρα πήγα 14 βασικά σε 4-6 ώρες . Αποτι κατάλαβα το λέει και το παιχνίδι οι σελίδες και οι κύριες αποστολές δίνουν πολυ  εμπειρία . Κυρίως οι σελίδες μάζεψα αρκετές . Και όχι βεβιασμένα άλλα οργανικά καθώς έπαιζα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

Είναι μικρό . Φαντάσου της ιστορίας αποστολές και 2νομιζω side  έκανα ,μέχρι τη πρώτη φορά που πας στο hogsmead . Θα σου απαντήσω σε λίγο που θα το ανοίξω δεν θυμάμαι . Τώρα ξύπνησα .  Αλλά σε μια μέρα πήγα 14 βασικά σε 4-6 ώρες . Αποτι κατάλαβα το λέει και το παιχνίδι οι σελίδες και οι κύριες αποστολές δίνουν πολυ  εμπειρία . Κυρίως οι σελίδες μάζεψα αρκετές . Και όχι βεβιασμένα άλλα οργανικά καθώς έπαιζα .

Αυτό που σε ρωτάω το λεει στο κυκλικό μενού που ανοίγεις τέρμα κάτω.

Ωρα 6 δηλαδή.

Επεξ/σία από skiabox

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, skiabox είπε

Αυτό που σε ρωτάω το λεει στο κυκλικό μενού που ανοίγεις τέρμα κάτω.

Ωρα 6 δηλαδή.

https://ibb.co/XYQPQQT

Και αυτό που με ρώτησες 

https://ibb.co/TLz3qCd

Και φαντάσου δεν έτρεξα την ιστορία καθόλου από τις 6 ώρες οι περισσότερες ήταν μέσα στο ίδιο το Hogwarts και το τελευταίο 2ωρο στο hogsmead . Φαντάσου δεν έτρεχα καν πήγαινα σαν περπάτημα το επόμενο όμως που είναι ένα να κάνει χαλαρό σπριντ . Ήθελα να ευχαριστήσω το Hogwarts κυρίως αυτό μετράει στο παιχνίδι τα άλλα γύρω γύρω είναι σαν sandbox . Όλο το παιχνίδι είναι το κάστρο καλώς κακώς έχει πέσει τεράστια δουλειά και λεπτομέρεια. Ειδικά η αρχιτεκτονική και το πώς φαίνεται από διαφορετικές γωνίες . Ανυπομονώ να πάρω ιπτάμενη σκούπα.

Επεξ/σία από jerry banana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...