Armoral Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 https://gamerant.com/hogwarts-legacy-sales-numbers-so-far-figures-record/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Στις 9/2/2023 στις 2:34 ΜΜ, john2gr είπε Ειλικρινα, τι τρεχετε απο πισω? Deathloop λοιπον σε native 4Κ με Ray Tracing... 9GB total RAM usage. https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/deathloop-ray-tracing-amd-fsr-benchmarks-comparisons/ Vram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Armoral είπε https://gamerant.com/hogwarts-legacy-sales-numbers-so-far-figures-record/ και το ER βγηκε ταυτόχρονα για όλες τις κονσόλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Vram Έχει και την Ram 9gb από κάτω. Εμένα μια φορά που μου κράσαρε είχα κάνει Launch σε steam big picture mode, πριν το νέο layout θυμάμαι χρησιμοποιούσε αρκετούς πόρους τώρα δεν κοίταξα, αλλά και πάλι δεν μου ξανά κράσαρε από τότε ούτε σε big picture mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, etze είπε το day1 patch ακομα ερχεται Πιστεύω ότι το πήραμε το day1 patch ήδη την μέρα της κυκλοφορίας, αυτά τα 300mb ήταν. Και τζάμπα το ψάχνουμε . Αναφορά σε κείμενο Fixes to game crashing issues. Address the stuttering and lag issues. Add gameplay adjustments and optimizations. Add general stability fixes. Add performance improvements. Other minor fixes. Βέβαια tweet με τα notes δε βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Fake ειναι τα παραπανω patch notes , μην δινετε click ρε παιδια σε τετοια site 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, firepc είπε Τρελές πωλήσεις το game. Δείχνει οτι δεν χρειάζεται πλέον η παλιά γενιά για να γίνουν πωλησεις Αφού είναι παιχνιδάρα. Btw είμαι ακόμα στο 9% άρα είναι και τεράστιο πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Matrix7 είπε Vram Dude τα stats είναι εμφανέστατα στο screen... Εντωμεταξύ απορώ που μετά την επιτυχία του game δεν έχουν βγάλει ούτε ένα statement για τα προβλήματα στο PC και ποτε έχουν σκοπό να τα φτιάξουν, εκτος άμα έχασα επεισόδια, αλλιώς απαράδεκτοι. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 ‘Hogwarts Legacy’ multiplayer fan made mod in development from ‘Skyrim Together Reborn’ team The team behind the Skyrim Together Reborn is working on a multiplayer mod for Hogwarts Legacy. At present, the open-world, role-playing Harry Potter game is strictly single-player. However, just a few days after the game’s full release, Together Team has shared footage of a test build for a multiplayer mod titled HogWarp. You can watch it below. As reported by PC Gamer, mod maker Yamashi revealed that the focus of the mod will be “on co-op and role-play”, with a goal of enabling up to eight people to play together. “Our aim is to figure out how to do the basics such as spawning characters with the player’s appearance, animations and NPCs,” Yamashi said. “We are not going to create any multiplayer specific content ourselves, we want to provide a stable framework so that people can enjoy the vanilla game and maybe extend it themselves later on.” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έλεγα βλακεία είναι δεν θα το αγοράσω . Αλλά επειδή μεγάλωσα με τις ταινίες και είδα gameplay έπεσα στο hype train και φυσικά το αξίζει. Είμαι σερί σήμερα 3 ώρες μέσα στο Hogwarts και έχω ξεχάσει τα Sidequest . Δεν παίζετε τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι . Επίσης σύστημα του 2016 μέσα στο Hogwarts 40-100 fps όλα low βέβαια να είναι καλά το fidelity της amd . Μέσο όρο 70-80 μες στο κάστρο . Σύστημα i5 6500 Rx 480 8gb . 16gb ram . Έχω 0 stutter και lag μόνο όταν ανοίγω πόρτες για λίγα δεύτερα και όταν τρέχω παραπάνω από το τρέξιμο το απλό . Πριν ξεκινήσω δεν αλλαξα και τίποτα σχεδόν από το benchmark που τα βάζει μόνο του. Μόνο κάτι βιντεάκια στο YouTube είδα και άλλαξα κάτι στο control flow στο exploit . Φωτογραφία με πάνω δεξιά τα στοιχεία . https://files.fm/u/dknv6pzwz?ak=087f8 ΥΓ: Το Slytherin είναι παρεξηγημένο . Και δεν μπήκα επίτηδες με έβαλε το harry potter fan club και μετά έκανα link και με έβαλε αυτόματα το παιχνίδι Slytherin . YΓ2:Tώρα έκλεισα το παιχνίδι πρώτη μέρα σήμερα 6ωρακι χαλαρό 14 level τον έφτασα με τόσες σελίδες . Υπέροχο δεν μπορούσα να αφήσω το χειριστήριο απο τα χερια μου. Οτι τελείωσα τη πρώτη φορά στο Spoiler hogsmead και αν και πολλοί λένε οτι είναι απαιτητική περιοχή ήδη ελάχιστα fps 44 και μέγιστα 60 με μέσα 55. Για τον υπολογιστή μου δεν έχω θέμα δεν έχω καταλάβει τον ντόρο. Ναι καταλαβαίνω denuvo κλπ αλλά δεν παύει οτι για να το τρέχω εγώ θα τρέχει απροβλημάτιστα σε πολλά συστήματα. Το θέμα είναι οτι όσοι έχουν θέμα με μέγιστα γραφικά και να γιαλίζει και το πάτωμα ναι θα έχουν όντως θέματα.Αλλά όσους τους νοιάζει η ιστορία και το gameplay θα ευχαριστηθούν και με low. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από jerry banana 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 ακόμα ένα patch, 345mb Τώρα τι είναι, δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, firepc είπε ακόμα ένα patch, 345mb Τώρα τι είναι, δεν ξέρω https://hogwartslegacy.bugs.wbgames.com/patch-notes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Λογικά αυτό είναι το day one patch που περιμέναμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 πολλά πράγματα βλέπω πάντως στο link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, noFEARgr είπε https://hogwartslegacy.bugs.wbgames.com/patch-notes γίναμε! Αναφορά σε κείμενο DirectX Version 12 Please note DirectX Version 12 is required to run Hogwarts Legacy on PC. We do not suggest attempting workarounds to run the game with DirectX Version 11 as this can cause stability issues with launching the game and the player experience. δε πιστεύω να κάνετε τέτοια παλιοπράγματα; 8 ώρες πριν, noFEARgr είπε Fake ειναι τα παραπανω patch notes , μην δινετε click ρε παιδια σε τετοια site ηταν πιο μπροστά από την εποχή τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα