just getting started Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Κι εγώ μια από τα ίδια, διαβάζω τόσα εδώ και γενικά στο ίντερνετ που ζηλεύω. Προσωπικά δεν περιμένω patches για να το πάρω, αλλά την επόμενη budget γενιά GPU για αναβάθμιση. Δεν έχω πολύ όρεξη να το παίξω στα 45 fps average ΜΕ fsr στα 1080p (τέρμα soft εικόνα) με την Rx 570 Ευτυχώς φαίνεται να είναι αντάξιο (και παραπάνω) του hype που είχε. Δεν το λες ότι συμβαίνει και συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Ισχύει αυτό που διάβασα πως υπάρχουν άτομα που από το κακό τους που είναι επιτυχημένο το launch spoilαρουν την πλοκή στα social media; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 57 λεπτά πριν, vs_skg είπε Ισχύει αυτό που διάβασα πως υπάρχουν άτομα που από το κακό τους που είναι επιτυχημένο το launch spoilαρουν την πλοκή στα social media; Ναι, το σποιλαρει μια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων δυστυχως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etze Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler εχω μαθει το sense of secrecy II μονο αν μαθω το I θα αλλαξει κατι ας πουμε; μου φαινεται ψιλοαχρειαστο ειναι η αληθεια και νιωθω πως ειναι λιγο σπαταλη να μαθω και το Ι και πως το stealth μου ειναι αρκετα καλο ηδη αλλα απο την αλλη δεν εχω παιξει και πολυ stealth Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από etze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Φαινεται πολυ καλο το hogwards.. δεν το εχω παρει ακομα, κρατιεμαι προς το παρον, να βγει και κανα patch ακομα κτλπ συν οτι προς το παρον ασχολουμαι με το dead space το οποιο ειναι επισης πολυ καλο.. Οσον αφορα το hogwards, πως παιζει με 16gb ram ?Tι εχετε δει οσοι το εχετε παιξει, αναφερομαι σε 4κ rt κτλπ, ειναι κομπλέ ή full stutters? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Jts είπε Με το χειριστήριο δεν μου αρέσει πως αλλάζει targeting όταν κάνεις lock, και ότι πρέπει να κρατάς και το r2 για τα spell. Αλλά ναι γενικά καλό είναι, έχει διάφορες επιλογές, αν και δεν ξέρω αν αξίζουν όλα. Δεν τα έχω ξεκλειδώσει ακόμα έτσι και αλλιώς. Kοιτα ειναι τοσα πολλα τα spell που με το περιορισμενο αριθμο κουμπιων στο χειριστηριο δεν μπορουσε να γινει και αλλιως. Εγω θα ηθελα ενα παραπανω spell set η να μην πιανουν χωρο καποια spell τα οποια χρησημοποιουνται μονο σε ορισμενους χωρους. 26 λεπτά πριν, xartemporas είπε Φαινεται πολυ καλο το hogwards.. δεν το εχω παρει ακομα, κρατιεμαι προς το παρον, να βγει και κανα patch ακομα κτλπ συν οτι προς το παρον ασχολουμαι με το dead space το οποιο ειναι επισης πολυ καλο.. Οσον αφορα το hogwards, πως παιζει με 16gb ram ?Tι εχετε δει οσοι το εχετε παιξει, αναφερομαι σε 4κ rt κτλπ, ειναι κομπλέ ή full stutters? Το ξεχνας σε 4κ με RT και 16 gb ram. Τιγκα στα stutters ειναι . Ετσι ημουν εγω μεχρι που εβαλα αλλα 16 και εστρωσε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Kοιτα ειναι τοσα πολλα τα spell που με το περιορισμενο αριθμο κουμπιων στο χειριστηριο δεν μπορουσε να γινει και αλλιως. Εγω θα ηθελα ενα παραπανω spell set η να μην πιανουν χωρο καποια spell τα οποια χρησημοποιουνται μονο σε ορισμενους χωρους. Το ξεχνας σε 4κ με RT και 16 gb ram. Τιγκα στα stutters ειναι . Ετσι ημουν εγω μεχρι που εβαλα αλλα 16 και εστρωσε. Η να χρησιμοποιήσουν το κόλπο που αλλάζεις hud on the fly για τα spells και βγαίνει δεύτερο σετ από πίσω με key combo κάνοντας switch αντί να κάθεσαι να βάζεις βγάζεις συνέχεια. Ναι με 16 Gb ούτε για αστείο εχθές έγραψε σχεδόν 19.5Gb vram η 4090 και 23 σχεδόν η system ram rofl 4 ώρες πριν, etze είπε εχω μαθει το sense of secrecy II μονο αν μαθω το I θα αλλαξει κατι ας πουμε; μου φαινεται ψιλοαχρειαστο ειναι η αληθεια και νιωθω πως ειναι λιγο σπαταλη να μαθω και το Ι και πως το stealth μου ειναι αρκετα καλο ηδη αλλα απο την αλλη δεν εχω παιξει και πολυ stealth Spoiler tag maybe? 🫠🫠 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Η να χρησιμοποιήσουν το κόλπο που αλλάζεις hud on the fly για τα spells και βγαίνει δεύτερο σετ από πίσω με key combo κάνοντας switch αντί να κάθεσαι να βάζεις βγάζεις συνέχεια. Υπάρχουν talents που παίρνεις για να βαλεις νεα τετράδα με spells RT πατημένο και ένα απ' τα 4 βελάκια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Φαινεται πολυ καλο το hogwards.. δεν το εχω παρει ακομα, κρατιεμαι προς το παρον, να βγει και κανα patch ακομα κτλπ συν οτι προς το παρον ασχολουμαι με το dead space το οποιο ειναι επισης πολυ καλο.. Οσον αφορα το hogwards, πως παιζει με 16gb ram ?Tι εχετε δει οσοι το εχετε παιξει, αναφερομαι σε 4κ rt κτλπ, ειναι κομπλέ ή full stutters? Εμένα κομπλέ παίζει 4k ultra dlss q χωρίς RT, έφαγα ένα crush και μετά blue screen σε ένα load στις 3 ώρες. Μου έβγαλε και ένα μήνυμα για vram, αλλά πέρα από αυτό τρέχει οκ, με μικρά stutters που δεν ενοχλούν. i9 9900k 16gb ram 3080 12gb Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από Jts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, firepc είπε Υπάρχουν talents που παίρνεις για να βαλεις νεα τετράδα με spells RT πατημένο και ένα απ' τα 4 βελάκια Άρα μια χαρά το κάνει το game πάμε παρακάτω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Άρα μια χαρά το κάνει το game πάμε παρακάτω.. 20 λεπτά πριν, firepc είπε Υπάρχουν talents που παίρνεις για να βαλεις νεα τετράδα με spells RT πατημένο και ένα απ' τα 4 βελάκια Mετα απο ενα σημειο δεν φτανουν ουτε αυτα , επρεπε να εχει set μονο για τα ζωα , μονο για το room of requirement κτλπ. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Mετα απο ενα σημειο δεν φτανουν ουτε αυτα , επρεπε να εχει set μονο για τα ζωα , μονο για το room of requirement κτλπ. Αφού δεν έχει και τα άλλα μαζί με αυτά καλά να λες 🤣. Spoiler Το άλλο που θυμήθηκα που με χάλασε είναι το alohomora, αν και δεν έχω ξεκλειδώσει τα lvl 2,3 οπότε δεν ξέρω αν έχουν διαφορά, βαρετό θα καταντήσει κάθε φορά να ανοίγεις κλειδαριές. Έχει και άπειρες . 19 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Άρα μια χαρά το κάνει το game πάμε παρακάτω.. Η βλακεία είναι ότι και με m/k μόνο 4 σε αφήνει σε κάθε σετ. Ενώ έχεις περισσότερα hotkeys. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από Jts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Jts είπε Αφού δεν έχει και τα άλλα μαζί με αυτά καλά να λες 🤣. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το άλλο που θυμήθηκα που με χάλασε είναι το alohomora, αν και δεν έχω ξεκλειδώσει τα lvl 2,3 οπότε δεν ξέρω αν έχουν διαφορά, βαρετό θα καταντήσει κάθε φορά να ανοίγεις κλειδαριές. Έχει και άπειρες . Η βλακεία είναι ότι και με m/k μόνο 4 σε αφήνει σε κάθε σετ. Ενώ έχεις περισσότερα hotkeys. Damn..Επειδή βγήκε για κονσόλες είπα να το παίξω με joypad. Πάλι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Damn..Επειδή βγήκε για κονσόλες είπα να το παίξω με joypad. Πάλι καλα Και εγώ το προτιμώ με χειριστήριο στην τηλεόραση, αλλά με χαλάει που δεν έχουν βάλει στο PC adaptive triggers και haptic(κυρίως αυτό, έρχομαι σερί από god of War Ragnarok και είναι μεγάλη ξενέρα), ενώ έχει native support για Ps5 controller. Αν το έχει κανείς για Ps5 ας απαντήσει αν αξίζει το haptic ή εν τέλει δεν χάνω και πολλά. Αλλά όπως το κόβω μου φαίνεται λίγο πιο εύκολο με πληκτρολόγιο. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από Jts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα