KaRouLi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, Sprou είπε Με έπεισες-πείσατε(το παίχνιδι εχει διθυραμβικά σχόλια παγκοσμίως) ,μόλις κατεβαίνει αφου ειδα φιλοσοφική λίθο χτες(δεν έχω δει κανένα άλλο),αν και διάβασα οτι διαδραματίζεται 100 χρόνια πριν τις ταινιες!? Ναι, το παιχνίδι βρίσκεται στα 1800's. Ακόμα και κάποιος να μην του αρέσει το σύμπαν του HP, είναι ένα πολύ καλό open-world rpg παιχνίδι. Καλό λιώσιμο! 1 1
noFEARgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Πολυ fun το combat , νομιζω δυσκολα θα μπορουσε να γινει καλυτερο ( Εκτος ισως απο καλυτερο balance και περισσοτερη ποικιλια απο εχθρους ) Σιγουρα δεν θα περιμενα harry potter game να εχει τοσο καλο 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Πολυ fun το combat , νομιζω δυσκολα θα μπορουσε να γινει καλυτερο ( Εκτος ισως απο καλυτερο balance και περισσοτερη ποικιλια απο εχθρους ) Σιγουρα δεν θα περιμενα harry potter game να εχει τοσο καλο Φαντάσου να μην είχε και αυτά τα θέματα με το performance. Ψήνομαι και εγώ πολύ, αλλα θα κάνω υπομονή. Ευκαιρία να rewatch τις ταινίες.
Engimek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Ας πω και εγώ τη γνώμη μου Spoiler ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? Αυτά τα λίγα από εμένα. 4
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 @Herald 5900x/3080 10gb/32gb με το σύστημα μου, έχω βάλει το poolsize 3072, με παίρνει να το πάω στα 4096 ή να το αφήσω ως έχει; Παράπονο δεν έχω όπως παίζει τώρα το παιχνίδι, όπως έγγραψα και το πρωί, αλλά αν παίρνει να το πάω.
Herald Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε @Herald 5900x/3080 10gb/32gb με το σύστημα μου, έχω βάλει το poolsize 3072, με παίρνει να το πάω στα 4096 ή να το αφήσω ως έχει; Παράπονο δεν έχω όπως παίζει τώρα το παιχνίδι, όπως έγγραψα και το πρωί, αλλά αν παίρνει να το πάω. Τι είμαι ρε, ειδικος vramολογος με εξειδίκευση στο hogwarts? Aφού δουλεύει κάτσε εκεί ευχαριστήσου το παιχνίδι και άσε τα settings και τα tweaks.Με 19fps είχα τερματίσει το rdr2 😁
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Τι είμαι ρε, ειδικος vramολογος με εξειδίκευση στο hogwarts? Aφού δουλεύει κάτσε εκεί ευχαριστήσου το παιχνίδι και άσε τα settings και τα tweaks.Με 19fps είχα τερματίσει το rdr2 😁 επειδηΣ σε βλέπω τα σκαλίζεις λεω μπας βρήκες σουητ σποτ! Τα αφήνω κει χαμω! 2
firepc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 btw, οι κλεφτοκοτάδες οι devs μας άφησαν χωρίς patch 😖 Κάπου θα λιάζονται τώρα αυτοί
Armoral Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε @Herald 5900x/3080 10gb/32gb με το σύστημα μου, έχω βάλει το poolsize 3072, με παίρνει να το πάω στα 4096 ή να το αφήσω ως έχει; Παράπονο δεν έχω όπως παίζει τώρα το παιχνίδι, όπως έγγραψα και το πρωί, αλλά αν παίρνει να το πάω. Μόνο με τεστ θα το δεις αυτό. Αλλά από την άλλη μη δοκιμάσεις να φτιάξεις κάτι που δουλεύει. 15 λεπτά πριν, firepc είπε btw, οι κλεφτοκοτάδες οι devs μας άφησαν χωρίς patch 😖 Κάπου θα λιάζονται τώρα αυτοί Πιστευώ ότι θα έρθει σύντομα καθώς υπάρχουν παράπονα και μιας και το παιχνίδι έχει πουλήσει πολύ ήδη δε θέλουν κακές κριτικές ή refund. 1
firepc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Armoral είπε ή refund. Τι refund? Πάει το refund, αυτό το παιχνίδι σε καθηλώνει. Παίζεις 10 ώρες για πλάκα 2
Jts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Πολυ fun το combat , νομιζω δυσκολα θα μπορουσε να γινει καλυτερο ( Εκτος ισως απο καλυτερο balance και περισσοτερη ποικιλια απο εχθρους ) Σιγουρα δεν θα περιμενα harry potter game να εχει τοσο καλο Με το χειριστήριο δεν μου αρέσει πως αλλάζει targeting όταν κάνεις lock, και ότι πρέπει να κρατάς και το r2 για τα spell. Αλλά ναι γενικά καλό είναι, έχει διάφορες επιλογές, αν και δεν ξέρω αν αξίζουν όλα. Δεν τα έχω ξεκλειδώσει ακόμα έτσι και αλλιώς. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από Jts
Jimys2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 On 10/02/2023 at 18:42, Armoral said: Νέα έκδοση DLSS 3 1.0.7.0 από το Witcher 3. Στο φάκελο C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Hogwarts Legacy\Engine\Plugins\Runtime\Nvidia\Streamline\Binaries\ThirdParty\Win64 Βρίσκουμε τα αρχείο με την ονομασία nvngx_dlssg.dll (DLSS 3) και τo μετονομάζουμε σε κάτι άλλο πχ nvngx_dlss_old.dll. Κατεβάζουμε την τελευταία έκδοση του dlss 3 από εδώ: https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-3-frame-generation-dll/ Και την αντιγράφουμε στο φάκελο. Για το DLSS 2 στο φάκελο C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Hogwarts Legacy\Engine\Plugins\Runtime\Nvidia\DLSS\Binaries\ThirdParty\Win64 Βρίσκουμε το αρχείο nvngx_dlss.dll και το μετονομάζουμε παρόμοια με το πρώτο. Κατεβάζουμε την έκδοση 2.5.1 από εδώ: https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-dll/ Και τα αντιγράφουμε στο φάκελο. Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι όλα βαίνουν καλώς τα κρατάμε στο φάκελο, αν δε λειτουργεί σωστά (πχ έχουμε θέματα με αλλοιώσεις στα γραφικά) ή δοκιμάζουμε την αμέσως προηγούμενη έκδοση ή σβήνουμε τα αρχεία και επαναφέρουμε τα αρχεία που μετονομάσαμε στις αρχικές τους ονομασίες. Επιπλέον από ότι είδα εδώ: Raytracing fix: To get the changes just paste the following inside your "Engine.ini" found in "C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Hogwarts Legacy\Saved\Config\WindowsNoEditor": [SystemSettings] r.RayTracing.Reflections.ScreenPercentage=100 r.RayTracing.Reflections.SamplesPerPixel=1 r.RayTracing.Reflections.MaxRoughness=0.7 r.RayTracing.AmbientOcclusion.Intensity=1 r.RayTracing.Culling=0 Για όποιον αντιμετωπίζει θέματα με stutter ή κακή απόδοση όταν ενεργοποιεί raytracing καλό είναι να δοκιμάσει και να μας πει εντυπώσεις. Έστρωσε απίστευτα πολύ το performance στο δικό μου pc. Ευχαριστώ!!!!! 1
Armoral Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε Έστρωσε απίστευτα πολύ το performance στο δικό μου pc. Ευχαριστώ!!!!! Ωραίος αλλά αυτά είναι για διόρθωση της εικόνας και του raytracing. Πιο κάτω έχει ανεβάσει ένα ο Herald που βελτιώνει την απόδοση ακόμη περισσότερο. Το δοκιμάζεις και αν κερδίσεις ακόμη περισσότερα ακόμη καλύτερα.
SabotazNic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Φαντάσου να μην είχε και αυτά τα θέματα με το performance. Ψήνομαι και εγώ πολύ, αλλα θα κάνω υπομονή. Ευκαιρία να rewatch τις ταινίες. Να μπει στο προγραμμα καθε χρονο, μετα τα lotr. Παντως και εγω οριακα κρατιεμαι. Περιμενω το day 14 patch μπας και το τσιμπησω αυριο ξερωγω Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα