Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

1080ti 11gb vram 3070ti 8gb vram. 

α έχει μονο 8 η 3070ti? ok πασο

Νόμιζα είναι καλύτερη επειδή είναι δυο σειρές πάνω

Επεξ/σία από firepc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, Zus είπε

Διαβάζω ότι σε 3070 Ti δεν μπορεί να τρέξει σε 1440 πάνω από 30 FPS ενώ και σε 1080 πάει το stuttering σύννεφο. Ισχύει; Αν ναι να μην το πλησιάσω καν.

13 λεπτά πριν, Arkin είπε

1080ti 11gb vram 3070ti 8gb vram. 

Δεν βρισκω λογο τα 8gb να ειναι ο λογος που τρεχει 30 fps σε αυτον τον χρηστη που μαλλον το εγραψε. Ή λιγη ram, ή εχει παει ultra/rt σε 4κ

54 λεπτά πριν, firepc είπε

α έχει μονο 8 η 3070ti? ok πασο

Νόμιζα είναι καλύτερη επειδή είναι δυο σειρές πάνω

Είναι καλύτερη αλλά την χαντακωσαν σε vram και οπου χρειάζεται παραπάνω vram γονατίζει σε μεγάλες αναλύσεις. Μπορεί να είναι και θέμα ram όπως είπε ο nic αλλά κυρίως σε vram το ριχνω θέλει πτώση στα textures για να πάρει ανάσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά επειδή ψήνομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινήσω θα έχω "καλή εμπειρία" με τα specs του υπολογιστή μου η θα χρειαστεί να κάνω αρκετές υποχωρήσεις; 

CPU 5700X

RAM 32GB @ 3200mhz

EVGA 2070 SUPER  

nvme M2 970 plus

LG 34 UW 2560x1080 @ 144hz 

Επεξ/σία από Ronnie1985

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Καλησπέρα παιδιά επειδή ψήνομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινήσω θα έχω "καλή εμπειρία" με τα specs του υπολογιστή μου η θα χρειαστεί να κάνω αρκετές υποχωρήσεις; 

CPU 5700X

RAM 32GB @ 3200mhz

EVGA 2070 SUPER  

nvme M2 970 plus

LG 34 UW 2560x1080 @ 144hz 

High Settings, DLSS Quality και τα textures Medium και είσαι κομπλέ. Οι επιδόσεις είναι ίδιες με 1080 Ti περίπου, απλά η VRAM περιορίζει τα texture settings. Ορισμένα με την 1080 Ti τα βάζω Ultra (με FSR2.0 Quality πάντα) και είμαι κομπλέ επίσης (ρίχνω Foliage, Fog , Post Processing σε High και τα drops ελάχιστα. Επίσης μιας και παίζω σε 60Hz , κλειδώνω 60FPS cap και ανοίγω Vsync. Για κάποιον λόγο το stuttering μειώνεται έτσι). Ξέχασα να πω ότι παίζω σε 1440p, εσένα που 'ειναι κάτι ενδιάμεσο, θα παίζει το ίδιο καλά θεωρώ. 

Btw, αξίζει το game, lots of stuff to do ^_^ 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 2

8 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Ξέχασα να πω ότι παίζω σε 1440p, εσένα που 'ειναι κάτι ενδιάμεσο, θα παίζει το ίδιο καλά θεωρώ. 

Αυτό ήθελα να ρωτήσω γιατί πάντα το είχα απορια, η ανάλυση μου δεν θεωρείται 1080p, αλλά ούτε και 2Κ. Είμαι στο ενδιάμεσο. Οπότε αν βλέπω ένα game στο youtube με τη κάρτα που έχω και τρέχει σε ανάλυση 1080p και βγάζει κάποια fps, τότε να υπολογίζω σε μένα ότι θα έχω κάπως λιγότερα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με την 1080Ti είναι η VRAM, το πλεονέκτημα είναι το DLSS. Γενικά είναι στα ίδια ή και πιο πάνω η 2070S σαν συνολικό performance.

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1

1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με την 1080Ti είναι η VRAM, το πλεονέκτημα είναι το DLSS. Γενικά είναι στα ίδια ή και πιο πάνω η 2070S σαν συνολικό performance.

Τι ωραίο και εξυπηρετικό θα ήταν όλα τα games να είχαν κάτι τέτοιο. (Να φανταστώ στο Hogwards Legacy δεν υπάρχει) 

Προεπισκόπηση δίπλα σε κάθε setting να σου δείχνει πως έτσι πως αλλιώς. Και μια μπάρα VRAM να γεμίζει όσο τις προσθέτεις quality και να προειδοποιεί ποτέ την ξεπερνάς.

re3_2020_04_04_13_55_19_766.jpg.1715e3f17d08f4e0bd7713fa485f46c5.jpg

Είμαι στις 22 ώρες, και απλά είναι παιχνιδάρα. Μου έχει σχεδόν εξαφανίσει το παράπονο για το co-op / multiplayer.

Έχοντας δει όμως πώς είναι να πετάς με broom, ελπίζω για το καλό τους να προσθέσουν Quidditch mode γιατί τα σπάει.

Απίστευτη ικανοποίηση όταν πετάω spells σε εχθρούς. 

Παίζει να σπάσω 100 ώρες για πλάκα, εξερευνώντας ό,τι έχει (και έχει πολύ πράμα αν θες 100% completion).

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Είμαι στις 22 ώρες, και απλά είναι παιχνιδάρα. Μου έχει σχεδόν εξαφανίσει το παράπονο για το co-op / multiplayer.

Έχοντας δει όμως πώς είναι να πετάς με broom, ελπίζω για το καλό τους να προσθέσουν Quidditch mode γιατί τα σπάει.

Απίστευτη ικανοποίηση όταν πετάω spells σε εχθρούς. 

Παίζει να σπάσω 100 ώρες για πλάκα, εξερευνώντας ό,τι έχει (και έχει πολύ πράμα αν θες 100% completion).

Με έπεισες-πείσατε(το παίχνιδι εχει διθυραμβικά σχόλια παγκοσμίως) ,μόλις κατεβαίνει αφου ειδα φιλοσοφική λίθο χτες(δεν έχω δει κανένα άλλο),αν και διάβασα οτι διαδραματίζεται 100 χρόνια πριν τις ταινιες!?

Επεξ/σία από Sprou
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...