Herald Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, sarpan είπε Να επιβεβαιωσω οτι τα settings βοηθησαν οντως παρα πολυ. Σε σχεση με πριν η μερα με τη νυχτα. Υπαρχουν ακομα frame drops αλλα κοντα στα 60-70, οχι στα 20 που ηταν πριν. Ελπιζω να βγει συντομα καποιο update. RT το εχω off μιας και δειχνει να εχει θεμα, τουλάχιστον σε μενα προς το παρον. Δοκίμασε πάντως και τα settings μου,DLSS Q shadows LOW, textures HIGH, RT shadows off, λογικά θα το πάει σφαίρα το game η 3080 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, panagiotis54 είπε επειδη ηδη λιγο την ειδηση και εγω....νομιζω πως απλα κανει το game λιγο πιο δυσκολο στη λογικη να μαζεψεις τα trophies αλλα απο την αλλη....η οοολη λογικη ενος χαρακτηρα που μπηκε σε αυτο το house ειναι πως ειναι περιεργο και του αρεσει να ψαχνετε με τους γριφους να εξερευνει κτλ...οποτε ειναι like a bonus για το personality σου!!! ισως κανω λαθος... Ε ναι για τα trophies ειναι, τωρα πως θα εξελιχθει σαν χαρακτηρας δεν νομιζω οτι θα παιζει καμια ιδιαιτερη σημασια.. Κανας διαλογος αν θα αλλαζει, τα προσωπα που ειναι φιλοι σου και περνεις quests?? Αλλα σιγουρα δεν θα επηρεαζει δραστικα την ροη του παιχνιδιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etze Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) μου εκαψε το μυαλο το rookwood's trial, νιωθω χαζος μετα απο αυτο επισης εχει φτασει κανεις να παρει unforgivable curses? μου φαινοντα πραγματικα broken, χανει το νοημα το παιχνιδι καπως ηθελα dark arts προσεγγιση απο την αρχη αλλα δεν ειναι καθολου δουλεμενο αυτο το κομματι 😕 Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από etze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ @Herald για τον οδηγό PC Performance Tips - This got rid of low FPS dips for me and friends. Ακολούθησα μέχρι και το 3ο βήμα (πριν το "i forgot to mention" ) και έφτιαξε πάρα πολύ την απόδοση, το λες τρέχει και νεράκι τώρα αν και ώρες-ώρες κάνει κάτι βουτιές, όχι σα πριν, βασικά είναι πολύ σταθερό τώρα. Πέρασα και το νέο dlss. Το πήρα απόφαση και έκλεισα το RT τελείως και παίζω στα ultra σε "2k" με dlss στο quality. Δοκίμασα και balanced, αλλά ήταν σχετικά μικρή η διαφορά στα fps που κέρδισα. Πλέον έχω δει fps από 144 (τα καπάρω) ως και 40. Παρατηρώ fps drops έντονα αλλά στιγμιαία όταν μπαίνω στο μενού ή στον χάρτη. Όπως και επίσης δεν κρατάει το sharpness που του δίνω, πρέπει να το σετάρω κάθε φορά που ανοίγω το παιχνίδι. Spoiler εγω μια φορά εδώ μπήκα πάντως, δε φοβάμαι κανένανε! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από xtrmsnpr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Εμένα βασικά στο Hogsmeade μου ρίχνει frames και κάποιες φορές στο κάστρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως το παιχνίδι είναι απολαυστικό και δεν είναι τύπoυ cyberpunk που σε low framerate είναι μάπα. Και στα 35-40 fps εμένα τουλάχιστον μια χαρά απόλυτα playable μου φαίνεται, οπότε μην τρώτε τόση μανούρα με τα fps, απλά απολαύστε το. Παρακάτω τα settings μου από το ANSEL για HDR OFF. Μην τα βάλετε με hdr on,, θα δείχνουν μάπα https://i.ibb.co/8zGgHGN/IMG-20230212-133441.jpg Παρακάτω το πρίν και το μετά Spoiler Spoiler Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα. από που μπορούμε να αγοράσουμε legit και safe φτηνά το Hogwarts Legacy ? Υ.Γ. Καταραμένη ακρίβεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Herald είπε Μην τα βάλετε με hdr on,, θα δείχνουν μάπα μιλάει την αλήθεια για άλλη μια φορά...το έκλεισα γιατί μεεεχ! ----- ΠΡΟ ΤΙΠΣ τα έβαλα σε σπόιλερς just in case Spoiler 32 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Καλησπέρα στην ομάδα. από που μπορούμε να αγοράσουμε legit και safe φτηνά το Hogwarts Legacy ? Υ.Γ. Καταραμένη ακρίβεια... https://www.gamivo.com/product/hogwarts-legacy-pc-steam-global-en-de-fr-it-pl-ja-ko-pt-ru-zh-es-ar-standard το πιο φτηνό τώρα, με κουπόνι και paypal, 43.11€-απλή έκδοση AKS-MAGIC12 Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε μιλάει την αλήθεια για άλλη μια φορά...το έκλεισα γιατί μεεεχ! ----- ΠΡΟ ΤΙΠΣ τα έβαλα σε σπόιλερς just in case Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.gamivo.com/product/hogwarts-legacy-pc-steam-global-en-de-fr-it-pl-ja-ko-pt-ru-zh-es-ar-standard το πιο φτηνό τώρα, με κουπόνι και paypal, 43.11€-απλή έκδοση AKS-MAGIC12 Ναι με HDR κλείσε τα 2 tint που είναι στο 20%, βάλτα 0%, και παίξε λίγο με τα contrast 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Herald είπε Πάντως το παιχνίδι είναι απολαυστικό και δεν είναι τύπoυ cyberpunk που σε low framerate είναι μάπα. Και στα 35-40 fps εμένα τουλάχιστον μια χαρά απόλυτα playable μου φαίνεται, οπότε μην τρώτε τόση μανούρα με τα fps, απλά απολαύστε το. Παρακάτω τα settings μου από το ANSEL για HDR OFF. Μην τα βάλετε με hdr on,, θα δείχνουν μάπα https://i.ibb.co/8zGgHGN/IMG-20230212-133441.jpg Παρακάτω το πρίν και το μετά Πειραξες την χροια πολυ πορτοκαλι πηρε η εικονα και υπερκορεσμενη αρκετα.. 13 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε μιλάει την αλήθεια για άλλη μια φορά...το έκλεισα γιατί μεεεχ! ----- ΠΡΟ ΤΙΠΣ τα έβαλα σε σπόιλερς just in case Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.gamivo.com/product/hogwarts-legacy-pc-steam-global-en-de-fr-it-pl-ja-ko-pt-ru-zh-es-ar-standard το πιο φτηνό τώρα, με κουπόνι και paypal, 43.11€-απλή έκδοση AKS-MAGIC12 Ευτυχως το προλαβα στα 38 εγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Πειραξες την χροια πολυ πορτοκαλι πηρε η εικονα και υπερκορεσμενη αρκετα.. To tint 20% είναι, αμά το κατεβάσεις στο 10 στρώνει, αλλά γούστα είναι αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε To tint 20% είναι, αμά το κατεβάσεις στο 10 στρώνει, αλλά γούστα είναι αυτά Ελα βουνο μου Harry Potter παιζουμε οχι την Alice in Wonderland, θελει το mood του το παιχνιδι 😜 🤣 Προσωπικα επειδη το συζητουσα μου θυμιζει πολυ το The Order 1886 ειδικα σε interior και εχει εκπληκτικη χρωματικη παλετα δεν θα πειραζα τιποτα , ισως λιγο αντιθεση παραπανω και λιγο sharpening γιατι ειναι λιγο soft η εικονα..Ολα τα αλλα δεν τα ακουμπαω γιατι χαλανε το δυναμικο ευρος και το intended colorway του παιχνιδιου, που δειχνει πολυ ομορφο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Αγόρασα και κατεβάζω ! Εχω δει ελάχιστα πράγματα. Εχω δει εδω διαφορα θεματα με perfomance, πρέπει αν κάνω τπτ ενεργειες πριν το παιξω? Η απλα μπαινω κλείνω RT και λιώνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Διαβάζω ότι σε 3070 Ti δεν μπορεί να τρέξει σε 1440 πάνω από 30 FPS ενώ και σε 1080 πάει το stuttering σύννεφο. Ισχύει; Αν ναι να μην το πλησιάσω καν. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Zus είπε Διαβάζω ότι σε 3070 Ti δεν μπορεί να τρέξει σε 1440 πάνω από 30 FPS ενώ και σε 1080 πάει το stuttering σύννεφο. Ισχύει; Αν ναι να μην το πλησιάσω καν. Δεν ισχύει Εγω με 1080ti σε 1080p παει μια χαρά. Που και που ριχνει frames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα