SabotazNic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Herald είπε ή φταίνε τα 8gb ram Θελω να ελπιζω οτι εννοεις vram και οχι ram ram
Herald Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θελω να ελπιζω οτι εννοεις vram και οχι ram ram Nαι σόρρυ, vram, 16gb ram έχει το pc 1
jmirko15 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Nαι σόρρυ, vram, 16gb ram έχει το pc Μήπως τρως performance hit λόγω των 16gb;
Herald Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε Μήπως τρως performance hit λόγω των 16gb; Δεν ξέρω, πιθανόν, πάντως κατέληξα στα settings που γράφω παραπάνω και το game πάει φλούδα, 65--75fps περίπου στην συγκεκριμένη περιοχή στο hogwarts.. Τώρα αν αργότερα κάνει μακροβούτι πάλι δεν ξέρω.
maneaterbug13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, Herald είπε Eδώ το βίντεο,, όποιος βαριέται να το δεί ολόκληρο ας πάει στο 5:10 που δείχνει πως τα πάει με τα παρακάτω settings : 3440x1440, DLSS Q, όλα Ultra εκτός από shadows (low Μες στη γενική μιζέρια να παλέυουμε για εξοικονόμηση πόρων για να παίξουμε ένα game με hardware που κοστίζει 2 μηνιάτικα δοκίμασα τα παραπάνω settings και φάνηκε να βοηθάει αρκετά. Και μάλιστα στο Hogwarts και το Hogsmead, όχι σαν σε κάτι ψευτο-test που γίνονται έξω στο δρομάκια. 2
Herald Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, maneaterbug13 είπε Μες στη γενική μιζέρια να παλέυουμε για εξοικονόμηση πόρων για να παίξουμε ένα game με hardware που κοστίζει 2 μηνιάτικα δοκίμασα τα παραπάνω settings και φάνηκε να βοηθάει αρκετά. Και μάλιστα στο Hogwarts και το Hogsmead, όχι σαν σε κάτι ψευτο-test που γίνονται έξω στο δρομάκια. Δοκιμάσε και τα παρακάτω - βοηθάνε αρκετά 5 3
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, maneaterbug13 είπε Μες στη γενική μιζέρια να παλέυουμε για εξοικονόμηση πόρων για να παίξουμε ένα game με hardware που κοστίζει 2 μηνιάτικα δοκίμασα τα παραπάνω settings και φάνηκε να βοηθάει αρκετά. Και μάλιστα στο Hogwarts και το Hogsmead, όχι σαν σε κάτι ψευτο-test που γίνονται έξω στο δρομάκια. Εδώ οι άνθρωποι ούτε τα ίδια τους τα λόγια δε μπορούν να υποστηρίξουν. @Herald ty για τον οδηγό, θα το δοκιμάσω. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από xtrmsnpr 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Hogwarts Legacy trophy list proves that Ravenclaw is the worst house How nice με Ravenclaw ειμαι 😍 Προλαβαινω να ξαναξεκινησω lvl 10 ειμαι ακομη λολ 1
Jts Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αφού λέτε για performance, με i9 9900k 16gb Ram και 3080 12gb. 4k ultra dlss quality χωρίς Rt τρέχει με ψηλά fps ~100avg, έχει κάποια drops αλλά όχι ιδιαίτερα ενοχλητικά. Είμαι στις 3-4 ώρες gameplay. Δοκίμασα και με Rt low/medium όλα μαζί ανοιχτά και ήταν ~45-50fps αλλά είχε ενοχλητικά drops και δεν αξίζει κατά την γνώμη μου. Θέματα με τα 16gb ram δεν είχα πάντως που έχουν αναφέρει κάποιοι. 11 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε How nice με Ravenclaw ειμαι 😍 Προλαβαινω να ξαναξεκινησω lvl 10 ειμαι ακομη λολ Και εγω ravenclaw, αλλά δεν ασχολούμαι με trophies σε τέτοια games. Αν το ξανά παίξω απ'την αρχή θα επιλέξω slythering λογικά. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από Jts
SabotazNic Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) btw μην ξεχασετε και μεσα απο το display -> graphics settings να βρειτε το exe και να επιλεξετε high performance Και nvidia settings αυτα: Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από SabotazNic 1
panagiotis54 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε How nice με Ravenclaw ειμαι 😍 Προλαβαινω να ξαναξεκινησω lvl 10 ειμαι ακομη λολ επειδη ηδη λιγο την ειδηση και εγω....νομιζω πως απλα κανει το game λιγο πιο δυσκολο στη λογικη να μαζεψεις τα trophies αλλα απο την αλλη....η οοολη λογικη ενος χαρακτηρα που μπηκε σε αυτο το house ειναι πως ειναι περιεργο και του αρεσει να ψαχνετε με τους γριφους να εξερευνει κτλ...οποτε ειναι like a bonus για το personality σου!!! ισως κανω λαθος...
sarpan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Herald είπε Δοκιμάσε και τα παρακάτω - βοηθάνε αρκετά Να επιβεβαιωσω οτι τα settings βοηθησαν οντως παρα πολυ. Σε σχεση με πριν η μερα με τη νυχτα. Υπαρχουν ακομα frame drops αλλα κοντα στα 60-70, οχι στα 20 που ηταν πριν. Ελπιζω να βγει συντομα καποιο update. RT το εχω off μιας και δειχνει να εχει θεμα, τουλάχιστον σε μενα προς το παρον. 2
Armoral Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Herald είπε Δοκιμάσε και τα παρακάτω - βοηθάνε αρκετά Αυτό από το λίγο που δοκίμασα φαίνεται να βελτίωσε αρκετά τα πράγματα σε σχέση με το stuttering. Έβαλα το pool size στα 5120 και στα 12288 και όλα λειτουργούν πολύ καλύτερα ακόμη και στο Hogsmead. Για να δούμε. Το παιχνίδι σίγουρα χρειάζεται patch. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από Armoral 1
panagiotis54 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 ειναι crucial να δειτε αυτα τα μιμιδια Spoiler playing the game with 100% stealth with a focus on potion brewing. Modders 2 days after the game releases και προσοχη σε ποιο house θα μπειτε ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα