Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε

Μήπως τρως performance hit λόγω των 16gb;

Δεν ξέρω, πιθανόν, πάντως κατέληξα στα settings που γράφω παραπάνω και το game πάει φλούδα, 65--75fps περίπου στην συγκεκριμένη περιοχή στο hogwarts.. Τώρα αν αργότερα κάνει μακροβούτι πάλι δεν ξέρω. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Herald είπε

Eδώ το βίντεο,, όποιος βαριέται να το δεί ολόκληρο ας πάει στο 5:10 που δείχνει πως τα πάει με τα παρακάτω settings 3440x1440, DLSS Q, όλα Ultra εκτός από shadows (low

Μες στη γενική μιζέρια να παλέυουμε για εξοικονόμηση πόρων για να παίξουμε ένα game με hardware που κοστίζει 2 μηνιάτικα δοκίμασα τα παραπάνω settings και φάνηκε να βοηθάει αρκετά. Και μάλιστα στο Hogwarts και το Hogsmead, όχι σαν σε κάτι ψευτο-test που γίνονται έξω στο δρομάκια.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, maneaterbug13 είπε

Μες στη γενική μιζέρια να παλέυουμε για εξοικονόμηση πόρων για να παίξουμε ένα game με hardware που κοστίζει 2 μηνιάτικα δοκίμασα τα παραπάνω settings και φάνηκε να βοηθάει αρκετά. Και μάλιστα στο Hogwarts και το Hogsmead, όχι σαν σε κάτι ψευτο-test που γίνονται έξω στο δρομάκια.

Δοκιμάσε και τα παρακάτω - βοηθάνε αρκετά 

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, maneaterbug13 είπε

image.png.69450996f3063df47eb37799f87dac7b.png

Εδώ οι άνθρωποι ούτε τα ίδια τους τα λόγια δε μπορούν να υποστηρίξουν.

@Herald ty για τον οδηγό, θα το δοκιμάσω.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού λέτε για performance, με i9 9900k 16gb Ram και 3080 12gb. 4k ultra dlss quality χωρίς Rt τρέχει με ψηλά fps ~100avg, έχει κάποια drops αλλά όχι ιδιαίτερα ενοχλητικά.

Είμαι στις 3-4 ώρες gameplay.

Δοκίμασα και με Rt low/medium όλα μαζί ανοιχτά και ήταν ~45-50fps αλλά είχε ενοχλητικά drops και δεν αξίζει κατά την γνώμη μου.

Θέματα με τα 16gb ram δεν είχα πάντως που έχουν αναφέρει κάποιοι.

11 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

How nice με Ravenclaw ειμαι 😍

Προλαβαινω να ξαναξεκινησω lvl 10 ειμαι ακομη λολ

Και εγω ravenclaw, αλλά δεν ασχολούμαι με trophies σε τέτοια games.

Αν το ξανά παίξω απ'την αρχή θα επιλέξω slythering λογικά.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

btw μην ξεχασετε και μεσα απο το display -> graphics settings να βρειτε το exe και να επιλεξετε high performance

image.png.2b32ebfa4c387b483ae07c7cb9c27c79.png

Και nvidia settings αυτα:

image.png.e4fa06f5003451bdc4199ca85b17ff73.png

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

How nice με Ravenclaw ειμαι 😍

Προλαβαινω να ξαναξεκινησω lvl 10 ειμαι ακομη λολ

επειδη ηδη λιγο την ειδηση και εγω....νομιζω πως απλα κανει το game λιγο πιο δυσκολο στη λογικη να μαζεψεις τα trophies αλλα απο την αλλη....η οοολη λογικη ενος χαρακτηρα που μπηκε σε αυτο το house ειναι πως ειναι περιεργο και του αρεσει να ψαχνετε με τους γριφους να εξερευνει κτλ...οποτε ειναι like a bonus για το personality σου!!! ισως κανω λαθος...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Herald είπε

Να επιβεβαιωσω οτι τα settings βοηθησαν οντως παρα πολυ. Σε σχεση με πριν η μερα με τη νυχτα. Υπαρχουν ακομα frame drops αλλα κοντα στα 60-70, οχι στα 20 που ηταν πριν. Ελπιζω να βγει συντομα καποιο update. RT το εχω off μιας και δειχνει να εχει θεμα, τουλάχιστον σε μενα προς το παρον.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Herald είπε

Αυτό από το λίγο που δοκίμασα φαίνεται να βελτίωσε αρκετά τα πράγματα σε σχέση με το stuttering. Έβαλα το pool size στα 5120 και στα 12288 και όλα λειτουργούν πολύ καλύτερα ακόμη και στο Hogsmead. Για να δούμε.

Το παιχνίδι σίγουρα χρειάζεται patch.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1
Δημοσ.

ειναι crucial να δειτε αυτα τα μιμιδια

Spoiler

r/HarryPotterGame - It be crucial

playing the game with 100% stealth with a focus on potion brewing.

r/HarryPotterGame - Me, who will play the game with 100% stealth with a focus on potion brewing.

Modders 2 days after the game releases

r/HarryPotterGame - Modders 2 days after the game releases

και προσοχη σε ποιο house θα μπειτε ρε

r/HarryPotterGame - Not in this group 😌

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...