firepc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 είπαν άυριο για πατσάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, firepc είπε είπαν άυριο για πατσάκι? Ναι έχουν πει για Day 1 patch 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Εγώ θα skipάρω τελικά το game, δεν δίνω cent για παιχνίδι με denuvo. Enjoy όσοι το πάρετε! Το σκέφτηκα και εγώ αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι στο τέλος αυτοτιμωρείσαι και δεν παίζεις αυτό που θες, και ειδικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κάνουν πολλοί την υποχώρηση... Και επίσης δεν καταφέρνεις πολλά τελικά καθώς όσο boycott κάνει ένας άνθρωπος άλλοι χίλιοι θα αγοράζουν. Ο μόνος τρόπος να "θαφτεί" το denuvo είναι να το σπάει asap μετά από κάθε μεγάλη κυκλοφορία ο ένας άνθρωπος που ασχολείται με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Engimek είπε Το σκέφτηκα και εγώ αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι στο τέλος αυτοτιμωρείσαι και δεν παίζεις αυτό που θες, και ειδικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κάνουν πολλοί την υποχώρηση... Και επίσης δεν καταφέρνεις πολλά τελικά καθώς όσο boycott κάνει ένας άνθρωπος άλλοι χίλιοι θα αγοράζουν. Ο μόνος τρόπος να "θαφτεί" το denuvo είναι να το σπάει asap μετά από κάθε μεγάλη κυκλοφορία ο ένας άνθρωπος που ασχολείται με αυτό. True αλλά θέλω να κρατήσω τα standards μου Το ίδιο έκανα και με το DL2 Spoiler Επίσης, το άτομο που αναφέρεις, είπε σε λιγότερο από 10 μέρες για το συγκεκριμένο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε True αλλά θέλω να κρατήσω τα standards μου Το ίδιο έκανα και με το DL2 Μαζί σου, σπαστικά που πήρα το DL2 πριν το αφαιρέσουν, πήρα το DLC όμως αφού το έκαναν και ακόμα δεν το έπαιξα. Όχι ότι ο φίλος πιο πάνω έχει άδικο, κατανοητό άμα είσαι fan, αλλα τουλάχιστον αυτοί το έγραφαν στο Steam page από την αρχή. Όχι σαν την Techland, που ήταν η αγαπημένη μου εταιρία btw, που το έβαλε μέρες πριν το release. Πάντως και εγώ θα περιμένω, δεν ξέρω άμα θα είναι μέχρι να αφαιρέσουν το drm, αλλα σίγουρα μέχρι να φάει μερικά patches. Όχι τίποτα, αλλα κάποτε έλεγαν ποτε θα το αφαιρέσουν, τώρα δεν ξες καν άμα θα το αφαιρέσουν. Anyways, καρκίνος, οποτε ότι μπορεί κάνει ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 BUILDS | HOGWARTS LEGACY WIKI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πάντως και εγώ θα περιμένω, δεν ξέρω άμα θα είναι μέχρι να αφαιρέσουν το drm, αλλα σίγουρα μέχρι να φάει μερικά patches. Όχι τίποτα, αλλα κάποτε έλεγαν ποτε θα το αφαιρέσουν, τώρα δεν ξες καν άμα θα το αφαιρέσουν. Anyways, καρκίνος, οποτε ότι μπορεί κάνει ο καθένας. Συνήθως αφαιρούν οι εταιρίες την προστασία είτε όταν δεν πάει καλά σε πωλήσεις ο τίτλος (και πάλι μετά από κάποιους μήνες όχι άμεσα) είτε όταν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα που κάνει ''απόσβεση'' ( αυτό μπορεί να πάρει και χρόνια) και στοχεύουν να προσελκύσουν καινούριους πελάτες, για το συγκεκριμένο δεν το κόβω να το αφαιρούν πάντως. Εdit: Επίσης το Denuvo το πληρώνουν αδρά οι εταιρίες και έτσι αν το παιχνίδι δεν πάει καλά σε πωλήσεις είναι σημαντικός λόγος να το αφαιρούν ιδίως τα μικρότερα studios. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από zvarthangalos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Συνήθως αφαιρούν οι εταιρίες την προστασία είτε όταν δεν πάει καλά σε πωλήσεις ο τίτλος (και πάλι μετά από κάποιους μήνες όχι άμμεσα) είτε όταν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα που κάνει ''απόσβεση'' ( αυτο μπορεί να πάρει και χρόνια) και στοχεύουν να προσελκύσουν καινούριους πελάτες, για το συγκεκριμένο δεν το κόβω να το αφαιρούν πάντως. Spoiler Βέβαια δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι βοηθάει τις πωλήσεις αλλά να είχαμε να λέγαμε.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 δεν βγαζεις drm σε παιχνιδι που κανει παταγο αυτη τη στιγμη και παει για goty 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Spoiler Βέβαια δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι βοηθάει τις πωλήσεις αλλά να είχαμε να λέγαμε.. Spoiler Λογικά βοηθάει, αλλιώς ποιος ο λόγος να συνεχίζουν να το βάζουν, από όσο γνωρίζω οι devs του Denuvo χρεώνουν πολλά λεφτά και κάθε χρόνο περισσότερα. Φυσικά χάνουν ποσο κόσμο που είναι αντίθετος με αυτή την πρακτική, αλλα αμφιβάλλω να είναι αρκετός ώστε να τους βάζει μέσα. 9 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε Spoiler δεν βγαζεις drm σε παιχνιδι που κανει παταγο αυτη τη στιγμη και παει για goty Spoiler Ισα ισα, σε αυτό το game είναι που θα έπρεπε να αφαιρέσεις το drm. Έβγαλες άπειρα λεφτά οποτε ευχαρίστησε το κόσμο για το support με αυτό τον τρόπο. Εγώ πιστεύω τους έκανε τεράστιο καλο, το ηλίθιο boycott. Μόλις τώρα είδα ένα video που ο τύπος το έκανε pre-order και ακόμα δεν έχει ασχοληθεί με το game. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etze Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ξεκλειδωσε η λιστα με τα achievements και πλεον δειχνει στα stats του steam ποσους players εχει ingame (300k αυτη τη στιγμη, λολ) Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από etze 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, panagiotis54 είπε δεν βγαζεις drm σε παιχνιδι που κανει παταγο αυτη τη στιγμη και παει για goty Spoiler Αυτή είναι η λογική τους υποθέτω. Αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν. Αφου με τα preorders και μόνο ήταν συνεχώς στα top selling spot για αρκετό καιρό. Και μάλιστα τότε που γίνονταν τα preorders δεν υπήρχε στο store page η ένδειξη του denuvo. Αυτή προστέθηκε γύρω στο μισό μήνα πριν το release. Αυτό μας δείχνει μια συγκεκριμένη τάση - δηλαδή ότι οι άνθρωποι το αγόραζαν γιατί ήθελαν το παιχνίδι, όχι γιατί εφοβούντο ότι με το drm δεν θα το έβρισκαν κρακαρισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 και μετά μας λένε οτι τα SP δεν πουλάνε Και βγαινει το HL που δεν έχει καν co op και τους παίρνει τα σώβρακα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, firepc είπε και μετά μας λένε οτι τα SP δεν πουλάνε Και βγαινει το HL που δεν έχει καν co op και τους παίρνει τα σώβρακα Εννοείται ότι τα sp πουλάνε και προσωπικά από μια ηλικία και μετά τα προτιμώ από τα online νομίζω ότι είναι ένας παράγοντας και η ηλικία και τα ενδιαφέροντα Άλλα παιχνίδια παίζαμε στα 18 και 25 και άλλα στα 40 😁 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, SPANK είπε Εννοείται ότι τα sp πουλάνε και προσωπικά από μια ηλικία και μετά τα προτιμώ από τα online νομίζω ότι είναι ένας παράγοντας και η ηλικία και τα ενδιαφέροντα Άλλα παιχνίδια παίζαμε στα 18 και 25 και άλλα στα 40 😁 δεν ισχύει για μένα αυτό Πάντα sp gamer ήμουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα