firepc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, etze είπε εμενα μου'χει κανει εντυπωση εχω 11 ωρες gameplay Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου και ακομα δεν εχω μαθει το alohomora ουτε εχω παρει σκουπα κάνεις πολλά απο τα τριγύρω? 2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε τσου, 2k έκλεισα και το dlss στο quality το είχα μήπως και. Ξαφνικά πέφτουν κάτω από 10 τα fps κ μένουν εκεί. Να τα ανοιξω πάλι; τι να πω, εγω εχω πιο μαπα pc απο σενα και τρέχει μια χαρά 1080π ομως 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Είδαμε και με τα 32 που έχουμε 😝😝 Τεσπά, εγώ είμαι θετικός ότι θα φτιαχτεί! Δε μπορεί unreal engine 4 είναι, αυτοί μάλλον δεν έχουν κάνει οπτιμαηζ. Στειλε ακκαου να δοκιμασω και εγω 🤪
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Στειλε ακκαου να δοκιμασω και εγω 🤪 έχει family share? ---- Update your DLSS *Improves performance & quality τι διαβόλια είναι τούτα δω;
etze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) το map ειναι τεραστιο εντωμεταξυ.. ανοιξα RT και DLSS quality, λυγισε η 3080 χαχα βαραει 55-90 fps 40 λεπτά πριν, firepc είπε κάνεις πολλά απο τα τριγύρω? ναι μαλλον, τι να πω.. Spoiler 10 main quests + 13 side εχω ολοκληρωσει μεχρι στιγμης και σκουπα ακομα γιοκ Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από etze
john2gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Τρελα σπασιματα με 16gb vram smooth με 32. Αρα καλα ελεγαν 32 στις απαιτησεις Μπορω να σου τρεχω Chrome με 300 tabs ανοιχτα και να μην φτανουν ουτε τα 32GB . Σε τετοια comparisons, ΟΦΕΙΛΕΙ αυτος που τα κανει να δειχνει τι τρεχει στο background. Και το λεω αυτο γιατι το παιχνιδι, αποδεδειγμενα, χρησιμοποιει 8.5GB μνημη. Δεν γινεται λοιπον στα 32GB που εχει στο video να εχει total usage 21GB. Τα υπολοιπα 13GB απο που ειναι? Προφανως και εχει φορτωσει λοιπον στο background προγραμματα, αρα εντελως misleading comparison (for the clicks που λεμε). Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από john2gr 1
etze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 εμενα 9-11gb ram μου τρωει παντως με ολες τις μαλακιες που τρεχουν απο πισω ειμαι στα 18-21gb ram usage
Arkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, john2gr είπε Μπορω να σου τρεχω Chrome με 300 tabs ανοιχτα και να μην φτανουν ουτε τα 32GB . Σε τετοια comparisons, ΟΦΕΙΛΕΙ αυτος που τα κανει να δειχνει τι τρεχει στο background. Και το λεω αυτο γιατι το παιχνιδι, αποδεδειγμενα, χρησιμοποιει 8.5GB μνημη. Δεν γινεται λοιπον στα 32GB που εχει στο video να εχει total usage 21GB. Τα υπολοιπα 13GB απο που ειναι? Προφανως και εχει φορτωσει λοιπον στο background προγραμματα, αρα εντελως misleading comparison (for the clicks που λεμε). Το παιχνιδι για να τρεξιε 100% ομαλα απο οτι φαινεται εκτος αν εχει memory leaks θελει αρκετη μνημη. Με τα 8 που τρωει σε σενα και γεμιζει ολη τη ram δεν εχεις τα stutters που δειχνει πιο πανω στο βιντεο? Γιατι αρκετοι με 16gb ram χωρις να τρεχουν τιποτα απο πισω εχουν stutters ενω με 32 ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα. Memory leak? Οντως θελει 20+gb ram? Στα requirements ειχαν τα 32gb ως απαιτηση. Εφοσον δεν εχεις stutter με 8gb ram τοτε κατι αλλο συμβαινει. 8 λεπτά πριν, etze είπε εμενα 9-11gb ram μου τρωει παντως με ολες τις μαλακιες που τρεχουν απο πισω ειμαι στα 18-21gb ram usage Εισαι με ολα ultra και σου τρωει 10gb? Και σε 4Κ αναλυση? Το βιντεο ειναι σε 4Κ αναλυση με 3080. https://tech4gamers.com/hogwarts-legacy-4k-resolution/ Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από Arkin
Armoral Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε fps πιο μικρά και από τον ΜΟ του μορίου των Ελλήνων Μια χαρά δηλαδή.:D
firepc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 btw, το πρωτο πράγμα που μας είπε ο διευθυντής ηταν οτι δεν θα γίνει φέτος το πρωτάθλημα quidditch γτ πέρσι τραυματίστηκε κάποιος.. Ρε φύγε απο δω ρε μπρο Δεν μπορω να καταλάβω όμως... Tο γήπεδο βρίσκεται στο map
Armoral Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε έχει family share? ---- Update your DLSS *Improves performance & quality τι διαβόλια είναι τούτα δω; https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-dll/ Κατεβάζεις από εδώ τα αρχεία 2.5.1 για το dlss 2 και 1.0.5 για το dlss 3 και τα αντιγράφεις στο directory του παιχνιδιού στον κατάλογο bin αφού μετονομάσεις τα παλιά σε nvngx_dlss_2.3 και nvngx_dlssg_1.0.3 ή όπως σε βολεύει. 2
john2gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Arkin είπε Το παιχνιδι για να τρεξιε 100% ομαλα απο οτι φαινεται εκτος αν εχει memory leaks θελει αρκετη μνημη. Με τα 8 που τρωει σε σενα και γεμιζει ολη τη ram δεν εχεις τα stutters που δειχνει πιο πανω στο βιντεο? Γιατι αρκετοι με 16gb ram χωρις να τρεχουν τιποτα απο πισω εχουν stutters ενω με 32 ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα. Memory leak? Οντως θελει 20+gb ram? Στα requirements ειχαν τα 32gb ως απαιτηση. Εφοσον δεν εχεις stutter με 8gb ram τοτε κατι αλλο συμβαινει. Τοσα screenshots εχω κανει με normal frametime graphs (και μεσα στο καστρο και στο open-world). 16GB RAM εχω, οχι 8GB . Μονο traversal stutters εχω οταν ανοιγω καποιες πορτες η οταν πηγαινω σε νεες περιοχες. Τπτ το τρελο ομως. Επισης, οπως το εχω ξαναπει, ανοιχτα tabs σε browsers χρησιμοποιουν ΚΑΙ VRAM (εκτος κι αν εχετε ενα tab με το Insomnia φαση. Tabs με Facebook, videos, και οτιδηποτε μπορει να χρησιμοποιησει την καρτα γραφικων, τρωει και VRAM). Το λεω αυτο γιατι αρκετοι με 32GB RAM αλλα με RTX3080 μπορει να εχουν 10 tabs ανοιχτα με το σκεπτικο "Ε εχω 32GB RAM, μια χαρα ειμαι" και να τρωνε ηττα μετα απο την VRAM (το εχουμε ξαναπει, τα textures στο συγκεκριμενο παιχνιδι θελουν μπολικη VRAM). Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από john2gr 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, firepc είπε btw, το πρωτο πράγμα που μας είπε ο διευθυντής ηταν οτι δεν θα γίνει φέτος το πρωτάθλημα quidditch γτ πέρσι τραυματίστηκε κάποιος.. Ρε φύγε απο δω ρε μπρο Δεν μπορω να καταλάβω όμως... Tο γήπεδο βρίσκεται στο map Expecto Dee-el-cee-um!
Arkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, john2gr είπε Τοσα screenshots εχω κανει με normal frametime graphs (και μεσα στο καστρο και στο open-world). 16GB RAM εχω, οχι 8GB . Μονο traversal stutters εχω οταν ανοιγω καποιες πορτες η οταν πηγαινω σε νεες περιοχες. Τπτ το τρελο ομως. Επισης, οπως το εχω ξαναπει, ανοιχτα tabs σε browsers χρησιμοποιουν ΚΑΙ VRAM (εκτος κι αν εχετε ενα tab με το Insomnia φαση. Tabs με Facebook, videos, και οτιδηποτε μπορει να χρησιμοποιησει την καρτα γραφικων, τρωει και VRAM). Το λεω αυτο γιατι αρκετοι με 32GB RAM αλλα με RTX3080 μπορει να εχουν 10 tabs ανοιχτα με το σκεπτικο "Ε εχω 32GB RAM, μια χαρα ειμαι" και να τρωνε ηττα μετα απο την VRAM (το εχουμε ξαναπει, τα textures στο συγκεκριμενο παιχνιδι θελουν μπολικη VRAM). Ναι σωστος γραψε λαθος. Δοκιμασες με καθαρα native χωρις DLSS 3 και μενει εκει στα 12-13gb που γραφεις πιο πισω? Το θεμα ειναι καποιοι εχουν stutters και μονιμα τερμα η ram. Memory leak? Vram θεμα με textures? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από Arkin
etze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Εισαι με ολα ultra και σου τρωει 10gb? Και σε 4Κ αναλυση? Το βιντεο ειναι σε 4Κ αναλυση με 3080. https://tech4gamers.com/hogwarts-legacy-4k-resolution/ 1440p ειμαι παντως δεν ειναι τοσο τραγικο το performance νταξει με κλειστα Ray Tracing τρεχει αρκετα τιμια στα 100-130 fps με αρκετα σπανια fps drops αν ανοιξω το RT τοτε ζοριζεται πολυ πεφτει 50-90 fps 😛 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από etze 1
dimitriskougou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 ryzen 5 5600x/ rx6700/32gb 3600mhz Στο high 1080p με FSR2, με RT ολα ανοιχτά και στο low ,κάνει κάτι βουτιές στα 40-30 ξαφνικά ενώ παίζω και όλα είναι smooth. Μέχρι 115 εχω δει το μαξ να έχω πιάσει μέσα στο κτήριο. Είναι πανέμορφο παιχνίδι και ωραιό rpg πάντως. 0 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα