Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Στα βιβλία βασίζεται μόνο για το world building. Όπως έγραψαν και πιο πριν, η ιστορία εξελίσσεται στο 1890, δηλαδη πολλά χρόνια πριν το Harry Potter (1990s) και το fantastic beasts (1920s)

Εδώ είμαστε βυσματιες κ μας χώνουν στο σχολείο στο 5ο έτος!  Τι άκρες έχουμε? Ποιος κρύβεται από πίσω? 

-----

Εντάξει κατάλαβα, Nvidia drivers δεν έχουμε. Αpatchαριστη έκδοση έχουμε. Οι διαθέσιμες κάρτες γραφικών που υπάρχουν στην αγορά δεν έχουν καν την VRAM που ζητάει το παιχνίδι 😝. Και όλα αυτά ενώ στις κονσόλες τρέχει βούτυρο! Θα πω ένα, ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ?! Και ξέμεινα με αυτό τώρα. 

Uninstall και επιστροφή σε 2-3 μήνες?

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

53 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Εντάξει κατάλαβα

Έχουμε δει πολύ χειρότερα από τεραστια studio, οποτε για το συγκεκριμένο studio πάλι καλά να λέμε νομίζω και μακάρι το performance να είναι το μοναδικό πρόβλημα του game. Γιατί το performance μπορεί διορθωθεί κάπως, το story και gameplay δύσκολα.

Παρόλα αυτά εδώ και χρονια τα λέμε και το ξέρεις και εσύ. ότι δυστυχώς το day1 είναι λαχείο, ο μοναδικός λόγος που βρίσκω για day1 είναι να υποστηρίξεις αγαπημένες εταιρίες.

• Like 2

• Super Moderators
2 hours ago, john2gr said:

Βγηκε νεος driver της NVIDIA και δεν δινει ουτε ενα επιπλεον frame στο συστημα μου. Καλα θα παει ενα αρθρο που θα ανεβει αυριο... 😆

Γιατί να δίνει? Αφού δεν γράφει κάτι για το Hogwarts Legacy στα notes. 😛

Λογικά θα βγει κι άλλος μέχρι την Παρασκευή.

Μόλις τώρα, Thresh είπε

Γιατί να δίνει? Αφού δεν γράφει κάτι για το Hogwarts Legacy στα notes. 😛

https://www.techpowerup.com/304568/intel-arc-beats-nvidia-and-amd-to-hogwarts-legacy-game-ready-drivers

Screenshot_1.png

Απ' ότι είδα ένα βίντεο στο youtube οι καλύτερες ρυθμίσεις για 60fps με κάρτα AMD RX 6600 είναι στο High με ενεργοποιημένο το FSR 2.0. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκπληκτικό φαίνεται το παιχνίδι. Next gen κατάσταση σε γραφικά και κυρίως σε υφές σε πρόσωπα, επιφάνειες. Τρέχει εξαιρετικά ομαλά τουλάχιστον μέχρι το Hogwarts που έφτασα, δύο ωρίτσες περίπου με κάποια πρώτα quest που ολοκλήρωσα, ακόμη και σε Native με TLAA High.

Όλα δεξιά και Raytracing Ultra.

DLAA μόνο.

DLAA-min.jpg.903a7fd336a988a578ea6aa0d17ca4b7.jpg

TAA High

TAAHigh-min.jpg.e4ffdfdf746e80ee169c8bb95326e596.jpg

DLSS 2 Quality + Frame Generation.

DLSS2Quality3-min.jpg.92a3fa93fd5644fcfb9014b75211a1d8.jpg

Στο DLSS Auto κάνει render στο 50%, δηλαδή 1920 x 1080, στο DLSS Quality στο 2560x1441.

Πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν, next gen φάση σαν σε κονσόλα. Κάποια απειροελάχιστα stutters σε φορτώματα τα είχαμε αλλά πάλι απειροελάχιστα.

Τα μενού έχουν εκπληκτική κίνηση και τα εφέ τους πολύ εντυπωσιακά. Φαίνεται πραγματικά Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ προς το παρόν. Για να δούμε και στη συνέχεια.

Το πολύ πολύ να ανοίξω DLSS 2 + 3 αν ζορίσουν τα πράγματα.

Τα αποτελέσματα είναι με το PC να κάνει rendering 4k video στο background μέσω της igpu οπότε και η μνήμη είναι περιορισμένη με όσα θέματα μπορεί να δημιουργήσει αυτό στην απόδοση.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 3

8 λεπτά πριν, Armoral είπε

Φαίνεται πραγματικά Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ

Αυτο ακριβως

Να ξερετε τα trailers και αυτα που δειχνανε το αδικουν παρα πολυ. Εγω πιστευα θα ειναι ενα εφταρακι το game. Εχω παιξει ποσες ωρες και δεν το βαριεμαι με τπτ. Ολο θες να κανεις και αλλα, να ανακαλυψεις κι αλλα, να πας παρακατω την ιστορια και να κανεις και τα side quests. Μεχρι και τα collectables ψαχνω.. ποιος? Εγω..

Μην βλεπετε αλλο αριστερα και δεξια πραγματα για το παιχνιδι. Το αδικουν

Απλα παιξτε και ζηστε την μαγεία

• Like 2

24 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τρελα σπασιματα με 16gb vram smooth με 32. Αρα καλα ελεγαν 32 στις απαιτησεις

Είδαμε και με τα 32 που έχουμε 😝😝

Τεσπά, εγώ είμαι θετικός ότι θα φτιαχτεί! Δε μπορεί unreal engine 4 είναι, αυτοί μάλλον δεν έχουν κάνει οπτιμαηζ.

6 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Είδαμε και με τα 32 που έχουμε 😝😝

Τεσπά, εγώ είμαι θετικός ότι θα φτιαχτεί! Δε μπορεί unreal engine 4 είναι, αυτοί μάλλον δεν έχουν κάνει οπτιμαηζ.

Τι θέματα έχεις;

Το CP2077 επίσης προσφέρει έναν μεγάλο συνεχόμενο χάρτη με μπόλικα high res και high poly count assets με το ~1/3 του ram load. Απλά τέτοια studios γενικά σκέφονται με γνώμονα του τι hw υπάρχει και πρέπει να πουληθεί. Anyway, τα 32Gb θα γίνουν το στάνταρντ ούτως ή άλλως.

Οπότε θα εξοπλιστούμε με το κατάλληλο hw και θα ζήσουμε τη μαγεία σε λίγο καιρό, στην τιμή που αρμόζει.

2 λεπτά πριν, firepc είπε

σε 4Κ παίζεις?

τσου, 2k έκλεισα και το dlss στο quality το είχα μήπως και. Ξαφνικά πέφτουν κάτω από 10 τα fps κ μένουν εκεί.
Να τα ανοιξω πάλι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...