KaRouLi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ μόλις που έχω μπει στο κάστρο, ως τώρα με την AMD 6700 και 5800X έχω με Ultra settings 110-130 fps. Θα κάνω βόλτες στο κάστρο να δω κι εγώ όσα λέτε. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Εγω με την ταπεινη rx580 8gb ,μην διαννοηθω να το δοκιμασω σε pc αποτι καταλαβα,παω για αγορα σε ps5?
noFEARgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Στο laptop ειναι κυριολεκτικα unplayble, 15 gb ram usage στο main menu , μολις φορτωσει το save κατευθειαν crash και out of memory μου βγαζει . αυτο με ολα στο low και 1080p
just getting started Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Εγω με την ταπεινη rx580 8gb ,μην διαννοηθω να το δοκιμασω σε pc αποτι καταλαβα,παω για αγορα σε ps5? Από ότι βλέπω yt επειδή έχεις την 8αρα δεν θα έχεις τόσο μεγάλο θέμα, 1080p medium 45-50 fps σε εξωτερικούς χώρους, και αν ανοίξεις fsr quality 55-60. Τώρα βέβαια από yt δεν μπορείς να καταλάβεις αν υπάρχει stuttering/κακά frame times. Μπορείς να δοκιμάσεις να το πάρεις από steam και πριν κλείσεις τις 2 ώρες να κάνεις refund (θα πρέπει να τρέξεις βέβαια το tutorial μιας και δεν είναι αντιπροσωπευτικό). Κρίμα όμως με medium textures 1080p 7.5 γιγα χρήση VRAM με το που φορτώσει. Και για όσους έχουν πάνω από 16 ραμ, τα ξεπερνάει και αυτά και πάει 17-18 γιγα Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από just getting started 1
Arkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Απο οτι φαινεται τα 32gb ram θα γινουν mainstream σιγα σιγα και τα 15-16gb vram για 4Κ τουλαχιστον επισης. Το θεμα ειναι να το βλεπουμε αυτο και στα παιχνιδια. Μην εχουν textures 10ετιας και ζητανε τετοια vram. Επισης για οσους θελετε να βελτιωσετε το ray tracing πηγαινετε εδω C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Hogwarts Legacy\Saved\Config\WindowsNoEditor Και ανοιγετε το Engine.ini αρχειο με wordpad και τροποποιειται αυτα [SystemSettings] r.RayTracing.Reflections.ScreenPercentage=100 r.RayTracing.Reflections.SamplesPerPixel=1 r.RayTracing.Reflections.MaxRoughness=0.7 r.RayTracing.AmbientOcclusion.Intensity=1 2
firepc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, just getting started είπε medium textures 1080p έτσι το παίζω στην Τν, καποιες φορες παει στα 48fps αλλα γενικα κρατάει 60αρι Το ξεκίνησα σημερα, εχω παίξει τρεις ωρες. Ωραιο παιχνίδι, πολυ φιλικο προς τον παίκτη και εξελίσσεται πολυ ομορφα 1
zvarthangalos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Θα σας φανεί ηλίθια η ερώτηση, πως μπορείτε και το παίζεται από εχθές κανονικά την Παρασκευή δεν κυκλοφορεί επίσημα ;
firepc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, zvarthangalos είπε Θα σας φανεί ηλίθια η ερώτηση, πως μπορείτε και το παίζεται από εχθές κανονικά την Παρασκευή δεν κυκλοφορεί επίσημα ; πήραμε την Deluxe 1
john2gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Στο laptop ειναι κυριολεκτικα unplayble, 15 gb ram usage στο main menu , μολις φορτωσει το save κατευθειαν crash και out of memory μου βγαζει . αυτο με ολα στο low και 1080p Το παιχνιδι χρησιμοποιει 8.5GB, αρα καλο ειναι να κλεισετε προγραμματα απο πισω. Και μενα στο menu το total RAM usage ειναι στα 15GB αλλα δεν εχω φαει ουτε ενα crash, και ποτε δεν ανεβηκε πανω απο τα 15GB το total RAM usage (ακομα και μετα απο 2 ωρες παιχνιδι. Ισα ισα υπαρχουν στιγμες που πεφτει το RAM usage αναλογως τις σκηνες). Εδω, αμεσως μετα το save, βαρεσε κοφτες η RAM μου (χωρις ομως προβληματα, δες το frametime graph). Ουτε 20fps, ουτε stutters, ουτε τπτ. Μετα απο λιγο ομως, ακριβως στο ιδιο σημειο, πεφτει 3GB το usage και συνηθως μενει στα 12-13GB οσο παιζω. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από john2gr 1
KaRouLi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Καταπληκτικό ως τώρα που έχω προχωρήσει λίγο με το Main Quest. Λατρεύω το ότι μεταφέρθηκαν κοιτώνας και ραβδί από το wizardingworld. Θέλω να κάνω τα πάντα στο παιχνίδι και δεν έχω καθόλου χρόνο 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επί πληρωμή beta testing, thanks guys! Είπανε θα υπάρχει day1 patch, υπομονή, παραμένουν γελοίοι όμως που δώσαν EA χωρίς το patch. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 1
john2gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Βγηκε νεος driver της NVIDIA και δεν δινει ουτε ενα επιπλεον frame στο συστημα μου. Καλα θα παει ενα αρθρο που θα ανεβει αυριο... 😆 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από john2gr
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Υπάρχουν shuttering ορισμένες φορές για μερικά δευτερόλεπτα αλλά θεωρώ ότι θα λυθούν τα θέματα με το performance με μερικά patch , και πάλι όμως δεν χαλάει καθόλου την εμπειρία , προσωπικά το παίζω με rt εντελώς κλειστό και μου φαίνεται πανέμορφο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, SPANK είπε Υπάρχουν shuttering ορισμένες φορές για μερικά δευτερόλεπτα αλλά θεωρώ ότι θα λυθούν τα θέματα με το performance με μερικά patch , και πάλι όμως δεν χαλάει καθόλου την εμπειρία , προσωπικά το παίζω με rt εντελώς κλειστό και μου φαίνεται πανέμορφο. Μιλάς για traversal stutters? Το game είναι επάνω σε Unreal 4, οποτε λίγο απίθανο να λυθούν τελείως. Aλλωστε νομίζω έχουμε συνηθίσει στα open-world να έχουν traversal stutter λόγο loading των περιοχών. Προσωπικά δεν με ενοχλεί πια, τουλάχιστον όσο είσαι ποδαράτος. Εδώ πετάς με την σκούπα, οποτε ίσως να είναι πιο συχνό και συνεπώς πιο ενοχλητικό. Aμα κάποιος έχει διαβάσει τα βιβλία ας γράψει μερικές κουβέντες για ποσο πιστό το βρίσκει. 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Aμα κάποιος έχει διαβάσει τα βιβλία ας γράψει μερικές κουβέντες για ποσο πιστό το βρίσκει. Στα βιβλία βασίζεται μόνο για το world building. Όπως έγραψαν και πιο πριν, η ιστορία εξελίσσεται στο 1890, δηλαδη πολλά χρόνια πριν το Harry Potter (1990s) και το fantastic beasts (1920s) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα