Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Engimek είπε

Ναι το φτιάξανε. Κάνει unpack. Ηρεμήσανε τα πνεύματα στο φόρουμ του παιχνιδιού αν δεις (ήταν όλοι με τα Pitchforks ανά χειρας)

Σιγά τα pitchforks, killing curses μην αρχίσουν να πετάνε. :P

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ τελικά και με Ray Tracing off ειναι πολύ όμορφο και πάλι και μου τρέχει σχετικά καλά ολα στα high , σε αυτο που δεν έχω καταλήξει ακόμη και η αλήθεια ειναι οτι δεν βλέπω και διαφορά ειναι να βάλω DLSS Performance ή DLAA ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SPANK είπε

Το πήρα και εγώ τελικά και με Ray Tracing off ειναι πολύ όμορφο και πάλι και μου τρέχει σχετικά καλά ολα στα high , σε αυτο που δεν έχω καταλήξει ακόμη και η αλήθεια ειναι οτι δεν βλέπω και διαφορά ειναι να βάλω DLSS Performance ή DLAA ?

Οχι DLSS performance μεχρι balanced. Και το DLΑΑ αξιολογο δοκιμασε με αυτο vs balanced και συγκρινε fps/εικονα και κρατα οποιο ειναι καλυτερο στο ματι και στην κινηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το επαιξα μια ωριτσα, μεχρι που μπηκα hogwarts

η εισαγωγη, το tutorial κλπ ηταν απιστευτα, πολυ smooth performance

ειμαι με rtx3080, 5900x και 32gb στα 3600 και ηταν μονιμα 130-165 fps στα 1440p

μολις τελειωσε το tutorial και πηγα στο sorting ceremony αρχισε τα σκαμπανεβασματα, απο 130-165 πηγαινε 70-100fps, επεσε μεχρι και 15 fps σε καποια φαση

μετα στο common room του hufflepuff ηταν οκ αλλα βγηκα τοτε

τα παντα στο ULTRA με RT off.

γενικα mixed feelings. θα το παιξω και αργοτερα

Επεξ/σία από etze
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, etze είπε

το επαιξα μια ωριτσα, μεχρι που μπηκα hogwarts

η εισαγωγη, το tutorial κλπ ηταν απιστευτα, πολυ smooth performance

ειμαι με rtx3080, 5900x και 32gb στα 3600 και ηταν μονιμα 130-165 fps στα 1440p

μολις τελειωσε το tutorial και πηγα στο sorting ceremony αρχισε τα σκαμπανεβασματα, απο 130-165 πηγαινε 70-100fps, επεσε μεχρι και 15 fps σε καποια φαση

μετα στο common room του hufflepuff ηταν οκ αλλα βγηκα τοτε

τα παντα στο ULTRA με RT off.

γενικα mixed feelings. θα το παιξω και αργοτερα

Το ίδιο σύστημα έχουμε απότι βλέπω. Στα ultra, με dlss quality αλλά ανοίχτο RT είτε ultra είτε high είχα τα ίδια που πες και συ. Μόλις έπιασα και κυκλοφορούσα στο πανεπιστήμιο μέσα, Π Α Ν Ι Κ Ο Σ, ανάλογα τον φωτισμό.

Κερασάκι το ss που θα βάλω

fpsboost.jpg.714d890dbe7044e09a6263eda219a9b1.jpg

8 ολόκληρα fps!
Ναι, ξαφνικά κόλλησε στα 8fps και δεν έλεγε να φύγει από κει, έφυγα εγώ όμως, πάω για ύπνο. Αύριο μετά τη δουλειά θα το ψάξω.

Πάρτε λίγο μάτι κοιτώνες Σλίθεριν! Θα σας μάθω όλα τα μυστικά μας.

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

Ορκίζομαι όταν έβγαζα το SS φαινόταν πολύ πιο ωραίο εκεί με το HDR του και αυτά...

Δημοσ.

Δοκιμαστε να ριξετε τα Textures στο Low/Medium οσοι ξαφνικα πεφτετε σε 10fps με την RTX3080 (extreme σεναριο το Low αλλα σιγουρα θα δειξει αν φταιει η VRAM).

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως τετοιο stuttering ειχα πολυ καιρο να δω σε παιχνιδι . Μεχρι να τελειωσω το tutorial ολα πηγαιναν πολυ καλα . Απο την στιγμη που αρχισα να κυκλοφορω στο καστρο εγινε πανικος . 

Αυτα με 5800x3d , nvme ssd και rtx 4090... 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, john2gr είπε

Δοκιμαστε να ριξετε τα Textures στο Low/Medium οσοι ξαφνικα πεφτετε σε 10fps με την RTX3080 (extreme σεναριο το Low αλλα σιγουρα θα δειξει αν φταιει η VRAM).

Μας ρουφάνε την VRAM οι λασποαιματοι?

Ρε μπας είχαν δίκιο για τα specs? Ρε μήπως μας ξεζουμίζει τα συστήματα το παιχνίδι αυτό?

Καλά πού πήραμε το παιχνίδι εμείς με ερλι αξες να δώσουμε feedback να βγει day one patch στο release, να μας λένε τρελούς όσοι το παίξουν τότε 1η φορά.

Αυτό μάλλον πρέπει να εννοούν με τις 2-3-7 μέρες ερλι αξες οι εταιρείες, final beta testing 😝 πριν την κυκλοφορία.

Όχι τίποτα ξεπέρασα και τις 2 ώρες και δε μπορώ να ζητήσω refund τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

τα ελεγα εγω να περιμενε 4-5 updates αλλα καποιοι κοροιδευατε...καποιοι κανετε χαχα reactions...
ουτε 5800x3d/4D/5G/SE7EN/HATE8FUL δεν σας σωζει...εε εννουσα τωρα θα με πιστεψουν και τα ζωα 😛

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

τα ελεγα εγω να περιμενε 4-5 updates αλλα καποιοι κοροιδευατε...καποιοι κανετε χαχα reactions...
ουτε 5800x3d/4D/5G/SE7EN/HATE8FUL δεν σας σωζει...εε εννουσα τωρα θα με πιστεψουν και τα ζωα 😛

Πήραμε όμως ιππόγρυπα για mount 😝.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...