Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Π@παριες και μου προκαλει εντυπωση που οσοι λενε οτι εχουν προβληματα δεν κανουν καν τον κοπο να κανουν ενα απλο troubleshoot.

Πχ, σχετικα με το video του Gamestar, το παιχνιδι σε 4Κ/Max Settings/Ray Tracing και με DLSS 3 Quality χρησιμοποιει εως και 15GB VRAM. Δωστε βαση ε, 15GB με DLSS 3 Quality. Ο reviewer του Gamestar χρησιμοποιησε RTX3080 για native 4K που λογικο να του γεμισε την VRAM. Ναι, εστω και χωρις RT, σε native 4K δεν φτανουν τα 12GB στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Θα μπορουσε ο ανθρωπος να ριξει το Textures Quality και να δει αν στρωνει η κατασταση. Αλλα οχι, γιατι να δουμε τι φταιει οταν μπορουμε να πεταξουμε μια π@παρια για τα clicks?

PS: Αν δοκιμαζε τα settings και εβλεπε οτι η κατασταση δεν εστρωνε, θα μιλουσαμε για κατι εντελως διαφορετικο. Το να μην ασχολεισαι καν ομως (και να μην ξερεις γιατι συμβαινει κατι, πραγμα που ενα αναλυτικο Rivatunner θα σου το εδειχνε κατευθειαν) με ξεπερναει.

Επεξ/σία από john2gr
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, john2gr είπε

Π@παριες και μου προκαλει εντυπωση που οσοι λενε οτι εχουν προβληματα δεν κανουν καν τον κοπο να κανουν ενα απλο troubleshoot.

Πχ, σχετικα με το video του Gamestar, το παιχνιδι σε 4Κ/Max Settings/Ray Tracing και με DLSS 3 Quality χρησιμοποιει εως και 15GB VRAM. Δωστε βαση ε, 15GB με DLSS 3 Quality. Ο reviewer του Gamestar χρησιμοποιησε RTX3080 για native 4K που λογικο να του γεμισε την VRAM. Ναι, εστω και χωρις RT, σε native 4K δεν φτανουν τα 12GB στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Θα μπορουσε ο ανθρωπος να ριξει το Textures Quality και να δει αν στρωνει η κατασταση. Αλλα οχι, γιατι να δουμε τι φταιει οταν μπορουμε να πεταξουμε μια π@παρια για τα clicks?

PS: Αν δοκιμαζε τα settings και εβλεπε οτι η κατασταση δεν εστρωνε, θα μιλουσαμε για κατι εντελως διαφορετικο. Το να μην ασχολεισαι καν ομως (και να μην ξερεις γιατι συμβαινει κατι, πραγμα που ενα αναλυτικο Rivatunner θα σου το εδειχνε κατευθειαν) με ξεπερναει.

Αν διαβάσεις τα σχόλια, το αναφέρει, απλά θέλει μετάφραση αν δεν ξέρεις Γερμανικά. Αλλά και πάλι θέμα του κώδικα είναι και όχι ότι δεν φτάνει η vram.

1 λεπτό πριν, GhostDel είπε

Ενταξει ρε παιδια θα βγει ενα patch, καινουργιοι drivers και θα φτιαξει μην τρελενεστε. ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩΩΩΩ

Ναι όταν ζητάνε +10€ να το παίξεις 3 μέρες πριν είναι πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ειδα λιγο twitch stream, καπως βαρετο στην αρχη, και παρολο στο Hard, ευκολο

Aπο το video των unboxholics που ειδα ειπε οτι οι πρωτες 2 ωρες ειναι βαρετες ,οποτε υπομονη γιατι  μετα φτιαχνει το παιχνιδι.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω αυτο σκευτομαι  5600x και 2070 στα 1440p δεν θα παιζει στα medium-hight 60fps

1 ώρα πριν, Jimys2008 είπε

'Αραγε θα την παλέψουμε με 8600Κ + 2070; 🤨

Επεξ/σία από DimitrisMax

1 ώρα πριν, Jimys2008 είπε

'Αραγε θα την παλέψουμε με 8600Κ + 2070; 🤨

Έχεις σκοπό να κανεις άμεση αναβάθμιση? Εάν όχι, τότε κακός προβληματίζεσαι. Aλλωστε ο John το είπε ήδη ότι το game τρέχει καλά.

• Like 1

Άρα εγώ με 3070 μονόδρομος το pc, με όλα τα έξτρα καλούδια που θα έχει έναντι της ps5 έκδοσης? Αλλά στο pc θα περιοριστώ στα 1440, αντί για 4κ (αν και θα μπορούσα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή). 

Anyway, περιμενω DF και έτσι και αλλιώς, έχω backlog παιχνιδιών οπότε ίσως περιμένω να πέσει και η τιμή. 

• Like 1

1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε

Εμένα θα μου πάρει δώρο την Deluxe η ''κοπελιά'' μου πάντως.😄

Καλά εμένα μ την πήρε τα Χριστούγεννα 😂😂😂 πολλοί τυχεροί είμαστε 

• Like 2

4 λεπτά πριν, GhostDel είπε

Καλά εμένα μ την πήρε τα Χριστούγεννα 😂😂😂 πολλοί τυχεροί είμαστε 

Δώρο χριστουγέννων που θα ανοίξεις μετά από δυο μήνες και δεν έχεις ιδέα άμα θα είναι καλο, εγώ θα την χώριζα. :P just kidding ofc. ;)

• Like 1

@john2gr ρε αλήτη ψέματα μας είπες; ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΒΑΛΑΝΣ?

θα έρθω να κάνω σουβλάκι τον δράκο σου!

btw τρέχουν drops από σήμερα

https://www.hogwartslegacy.com/en-us/twitch-drops 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...