NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 4 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said: Μπορείς να πιστεύεις ότι θες, αλλα δεν αλλάζει το γεγονός ότι το game είναι μεγάλο και χρειάζονται πολλές μέρες για να το παίξεις, γράψεις, ηχογραφήσεις και να κανεις editing. Για αυτό και τα στέλνουν βδομάδες νωρίτερα. Οποτε προφανώς δεν αξίζει τον χρόνο του για την μειωμένη θέαση που θα έχει, ειδικά όταν έχει συνηθίσει το κοινό του να βγάζει τα reviews στο embargo. Anyways, σου εξήγησα πως πάει, τέλος το offtopic από μένα. Δεν νομίζω να έγραψα κάπου πως δεν θέλει μέρες. Κατά τα άλλα δεν μου εξηγήσεις πως πάει. Μου εξηγήσεις πως το βλέπεις εσύ. Θα συμφωνήσω όμως ότι διαφωνούμε στο λόγο που δεν το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Για οποιον ενδιαφερεται, μια γρηγορη κουβεντα σε λιγο για το παιχνίδι. Αν εχετε κάποια ερώτηση, μπείτε και ρωτηστε ελεύθερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Jfc σχεδόν πενταπλάσιοι από χτες, δεν νομίζω να έχω δει ποτε τόσο κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το νέο μου άβαταρ, πιο δυνατό και πιο σκληρό ΑΠΟ ΠΟΤΕΕΕΕ! btw ενέδωσα τελικά και αγόρασα και γω την digital deluxe μέσω steam μόλις και από κει που είχα 3 μόλις φίλους να το έχουν πάρει το παιχνίδι, τώρα το έχουν 10 ήδη τί σου κάνουν τα reviews! Τώρα ας ελπίσουμε να μη κλαίμε τα λεφτά μας και να υπάρχει δράση στο παιχνίδι, μη τρέχουμε για refund. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etze Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) πουλησα ενα αυτοκολλητο στο csgo και το τσιμπησα, δε γαμιεται εχει κανονικα preload βλεπω, τι κλαιγοντουσαν χθες στο reddit πως δεν εχει preload στο pc? edit: κυριολεκτικα απ'οτι βλεπω το βαλανε λιγα λεπτα πριν το αγορασω χαχα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από etze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Ειδα λιγο twitch stream, καπως βαρετο στην αρχη, και παρολο στο Hard, ευκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε Γιατι να μην εχουμε ενα αντιστοιχο για λορντ οφ δε ρινγκς ? 🥲 Έλα ντε. Το έχουν ξεχάσει το franchise. Έχουμε μείνει με αυτό το αρχαίο και σάπιο LOTRO. Και έβγαλαν και 2 άκυρα middle Earth έτσι γιατί μπορούν. Και τώρα λένε, τι φοβερή ιδέα ας βγάλουμε το Γκόλουμ! Θα φλιπαρει κόσμος αν βγει αντίστοιχο πάνω στην μυθολογία του Τόλκιν! 26 λεπτά πριν, etze είπε πουλησα ενα αυτοκολλητο στο csgo και το τσιμπησα, δε γαμιεται εχει κανονικα preload βλεπω, τι κλαιγοντουσαν χθες στο reddit πως δεν εχει preload στο pc? edit: κυριολεκτικα απ'οτι βλεπω το βαλανε λιγα λεπτα πριν το αγορασω χαχα Επιβεβαιώνω-κατεβαίνει! Δεν υπήρχε preload μέχρι και πριν λίγες ώρες, λογικά το έδωσαν μόλις άλλαξε η μέρα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε Γιατι να μην εχουμε ενα αντιστοιχο για λορντ οφ δε ρινγκς ? 🥲 Spoiler Do not say that word here... Μας παρακολουθούν από το ROP, σσσσσσσ Επιβεβαίωνω κι εγώ, κατεβαίνει, άνοιξαν το Preload. Είμαι καταενθουσιασμένος!!! Δεν έχω δει κανένα review, ούτε των UH. Πραγματικά προσωπικά δε το έχω ανάγκη. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από KaRouLi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 The 'Hogwarts Legacy' Boycott Failed 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Τι ώρα ανοίγει το Deluxe στο steam ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Lotof είπε The 'Hogwarts Legacy' Boycott Failed αυτός που τους την έφερε ήταν ο Yves Guillemot της Ubisoft. Τι ωραία, τι καλά, υποστηρίζουμε την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στο Assasins Creed Odyssey, έλεγε σε συνέντευξη, μέχρι που αποδειχθηκε καθίκι. Για αυτό προσέχουμε ποιους υποστηρίζουμε. Αλλα καιρός ήταν. Μεγάλωσαν πλέον και οι φαν του Ποτερ με δικα τους λεφτά, θα γίνονταν η έκρηξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, SPANK είπε Τι ώρα ανοίγει το Deluxe στο steam ; 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, firepc είπε 8 Ακόμη δεν ξέρω αν θα πάρω Deluxe ή normal αλλά ευτυχώς φαίνεται το παιχνίδι να είναι αρκετά καλό , καμία εικόνα για performance στο pc έχουμε ; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από SPANK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 εε βαση του dsog gaming νομιζα πως το περφορμανς θα ηταν καλο αλλα εδω βλεπω Hogwarts Legacy PC Performance Is A Disaster, According To Reviews +Hogwarts Legacy's PC Performance Criticized in Early Reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, SPANK είπε Ακόμη δεν ξέρω αν θα πάρω Deluxe ή normal αλλά ευτυχώς φαίνεται το παιχνίδι να είναι αρκετά καλό , καμία εικόνα για performance στο pc έχουμε ; PC users 😂 . Σκεφτόμουν να το πάρω τώρα να το παίξω το ΣΚ στο pc, που θα τελειώσω το God of War Ragnarok , αλλά μάλλον μετά από αυτό θα περιμένω ή θα το πάρω για ps5 σε disk version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα