Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν τον ξέρω αλλά βλέπω έχει σχεδόν 900Κ εγγεγραμμένους. 

Δεν βγαίνει να αγοράσει ένα αντίτυπο? 

Τα review copies πάνε πιο νωρίς ώστε να προλάβουν οι reviewers το embargo. Το να βγάλει το review μια βδομάδα μετά το launch είναι λίγο ανούσιο γιατί οι περισσότεροι που ενδιαφέρονται θα το έχουν αγοράσει η θα έχουν δει αλλα reviews.

Δημοσ.
1 minute ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Τα review copies πάνε πιο νωρίς ώστε να προλάβουν οι reviewers το embargo. Το να βγάλει το review μια βδομάδα μετά το launch είναι λίγο ανούσιο γιατί οι περισσότεροι που ενδιαφέρονται θα το έχουν αγοράσει η θα έχουν δει αλλα reviews.

Εγώ πάλι πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό που ακολουθεί ένα τέτοιο κανάλι μια χαρά θα δει review ακόμα και αν το βγάλει μερικές μέρες μετά. 

Εκτός αν βγάζει τόσο generic περιεχόμενο που απλά βασίζεται στην ταχύτητα που θα βγει. 

Αλλά κάτι μου λέει πως απλά κρατάνε μούτρα γιατί θεωρούν δεδομένο πως πρέπει να τους δίνουν δωρεάν παιχνίδια και γραμμένο έχουν το κοινό. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εγώ πάλι πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό που ακολουθεί ένα τέτοιο κανάλι μια χαρά θα δει review ακόμα και αν το βγάλει μερικές μέρες μετά. 

Εκτός αν βγάζει τόσο generic περιεχόμενο που απλά βασίζεται στην ταχύτητα που θα βγει. 

Αλλά κάτι μου λέει πως απλά κρατάνε μούτρα γιατί θεωρούν δεδομένο πως πρέπει να τους δίνουν δωρεάν παιχνίδια και γραμμένο έχουν το κοινό. 

Μπορείς να πιστεύεις ότι θες, αλλα δεν αλλάζει το γεγονός ότι το game είναι μεγάλο και χρειάζονται πολλές μέρες για να το παίξεις, γράψεις, ηχογραφήσεις και να κανεις editing. Για αυτό και τα στέλνουν βδομάδες νωρίτερα. Οποτε προφανώς δεν αξίζει τον χρόνο του για την μειωμένη θέαση που θα έχει, ειδικά όταν έχει συνηθίσει το κοινό του να βγάζει τα reviews στο embargo. Anyways, σου εξήγησα πως πάει, τέλος το offtopic από μένα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Παίζει και ο Jack live σε max settings οποιος ενδιαφέρεται.

Άσχετο, αλλά άρχισαν επιτέλους να αφήνουν 4Κ σε live stream? Nice!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις αγόρασα την digital deluxe από το steam.
Με τις 3 μέρες πιο νωρίς που ανοίγει το παιχνίδι, τί ώρα αύριο θα είναι διαθέσιμο; Στις 20.00 δική μας ώρα κλασικά;

image.png.c16aa77e72594c59492154b9fb9cb147.png
Δεν μου δείχνει πάντως ότι αύριο θα μου δώσει πρόσβαση... Ούτε preload δεν έχει :D .

EDIT: τα βρήκα
Για τις κονσόλες ισχύει αυτό:

Image

Για τα pc ισχύει αυτό:

20.00 δική μας ώρα στις 7/2/23.

Στο tweet από πάνω με την ώρα στο pc, γίνεται ένα πάρτι για σκαμινκ για το αν ειναι 72 ώρες πιο πριν ή όχι :P, πλάκα έχουν ορισμένοι άνθρωποι.

Επεξ/σία από dimitriskougou
Δημοσ.

Δεν βάλανε preload τα διαμάντια της warner και τώρα θα ρίξουμε τους servers του steam όταν έρθει η ώρα...

Πάντως αυτό με το 10/2 δεν αποτελεί θέμα. Απλά δείχνει την επίσημη ημερομηνία. Αν έχεις deluxe θα σε αφήσει κανονικά να κατεβάσεις το παιχνίδι αύριο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

Έτοιμος και γω με deluxe! Άυριο πετάω για Hogwarts 

Ελπίζω τουλαχιστον, γτ το steam λεει οτι ξεκλειδωνει στις 10/2?

Ειναι για τη βασικη εκδοση οι 3 μερες. Οσοι εχετε deluxe θα ξεκλειδωσει αυριο.

• Like 2
Δημοσ.

Μάνα παίρνω πτυχίο! 😄

Θα 'μαι δουλειά εκείνη την ώρα αλλα θα μπουκάρω το βράδι, θα φτάσω στο Hogwarts με την επόμενη άμαξα 

• Like 1
Δημοσ.

image.png.8ee98a1ba96f882ff608c6222487beb9.png

Είμαστε πολλοί!

6 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Γιατι να μην εχουμε ενα αντιστοιχο για λορντ οφ δε ρινγκς ? 🥲

Έλα ντε! Θα μας φτιάξουν το Γκόλουμ:P

• Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...