Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην περιμενετε βεβαια το best PC game, αλλα δεν ειναι και του πεταμα (ειδικα μιας και δεν εχουν δειξει PC video και υπηρχε ανησυχια :P ).

Επεξ/σία από john2gr
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, john2gr είπε

Μην περιμενετε βεβαια το best PC game, αλλα δεν ειναι και του πεταμα (ειδικα μιας και δεν εχουν δειξει PC video και υπηρχε ανησυχια :P ).

:ph34r:

Ακριβώς επειδή είναι ένα παιχνίδι από ένα αγαπημένο universe, οι φαν θα το λατρέψουν και δύσκολα θα αποτύχει. Εκτός και αν έχουν κάνει μεγαλειώδεις χαζομάρες. Μιας και είμαι ένας από αυτούς τους φαν, εκτός και αν κρασάρει συνέχεια το παιχνίδι, δεν νομίζω να μην το απολαύσω. Και θεωρώ το ίδιο ισχύει για τους περισσότερους φαν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

(πως τον έλεγαν τον μανδύα που τον έκανε αόρατο να κρυφτώ; :D )

εννοεις αυτον που δεν ηξερε κανεις ενω ηταν major artifact και δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε για να μπει στις γυναικειες τουαλετες?

5 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Ακριβώς επειδή είναι ένα παιχνίδι από ένα αγαπημένο universe, οι φαν θα το λατρέψουν και δύσκολα θα αποτύχει. Εκτός και αν έχουν κάνει μεγαλειώδεις χαζομάρες. Μιας και είμαι ένας από αυτούς τους φαν, εκτός και αν κρασάρει συνέχεια το παιχνίδι, δεν νομίζω να μην το απολαύσω. Και θεωρώ το ίδιο ισχύει για τους περισσότερους φαν.

οχι οχι τα ps2 τι ηταν αυτα ηταν μλκς για μενα δεν μου αρεσαν καθολου

Επεξ/σία από panagiotis54

3 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

εννοεις αυτον που δεν ηξερε κανεις ενω ηταν major artifact και δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε για να μπει στις γυναικειες τουαλετες?

οχι οχι τα ps2 τι ηταν αυτα ηταν μλκς για μενα δεν μου αρεσαν καθολου

Για το πρωτο harry potter η εκδοση για PS ηταν παρα πολυ καλη. Ειχα παιξει και την pc εκδοση το τερματισα και την PS εκδοση και η δευτερη ηταν κλασεις ανωτερη. Μια εποχη που εβγαινε ο ιδιος τιτλος για PS PC και υπηρχαν μεγαλες διαφορες στο gameplay και αλλαγμενα ολοκληρα κομματια. Ακομα θυμαμαι στο PC να προσπαθω να κανουμε το Wingardium Leviosa 2002 χρονια το κυκλακι και το ποντικι εκεινα με τη μπιλια να εχει ακριβεια για το αναθεμα 1 ωρα παλευα για να το πετυχω. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δεν είμαι τόσο φαν του universe αυτού, αν και έχω τα 4 πρώτα βιβλία, όλα από δώρα,κ εχω δει στο σινεμά όλες τις ταινίες, γιατί με αυτές μεγαλώσαμε παρέα με τους ηθοποιούς, ήταν πολύ γλυκό. Όμως τώρα με την δημιουργία του προφίλ στο site κτλ, θυμήθηκα σα παιδί την ώρα της πληροφορικής να μπαίνουμε στο τότε site του Χάρι Πότερ, ίσως να έκανε να φορτώσει όσο κρατούσε το μάθημα 😝.

Γυμνάσιο τότε ήμουν που βγήκε το πρώτο Χάρι Πότερ στο pc και έπαιζα με την τιμονιέρα sidewinder το παιχνίδι γιατί δεν είχα άλλο περιφερειακό 😝 με το φρένο πήγαινα μπροστά, με το γκάζι πίσω. Μαγεία σκέτη! Μετά έπαιζα με kb/m εντάξει, νορμάλ πράματα.

• Like 2

5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Από ένα σημείο και μετά μου φαίνεται βαρετό ξέρω γω.

Μονο αυτο με ανησυχει. Θα πρεπει να εχει καποιο καλο στορι, και οχι απλα Tasks δεξια και αριστερα ως μαγος.

9 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

τι εννοεις το best? δεν περιμενω mass effect αλλα δεν ξερω του 7.5?

Για το PC performance μιλαω, οχι για το κατα ποσο ειναι καλο παιχνιδι η οχι.

• Like 1

6 ώρες πριν, john2gr είπε

Για το PC performance μιλαω, οχι για το κατα ποσο ειναι καλο παιχνιδι η οχι.

Μπορείς να πεις εαν πάνω-κάτω τα spec requirements που δίνουν στο steam είναι αληθινά ή πατατιές? Π.χ. θέλουμε equivalent της 1080 ti για 1080p 60 fps με high quality settings?

2 ώρες πριν, Engimek είπε

Μπορείς να πεις εαν πάνω-κάτω τα spec requirements που δίνουν στο steam είναι αληθινά ή πατατιές? Π.χ. θέλουμε equivalent της 1080 ti για 1080p 60 fps με high quality settings?

Αύριο λήγει το embargo οποτε θα ξέρουμε τα πάντα αναλυτικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πατατιες ειναι σιγουρα τα 32GB RAM, μια χαρα θα ειστε με τα 16GB (εκτος κι αν στο background τρεχετε μπολικα προγραμματα).

Επεξ/σία από john2gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...