SabotazNic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ νομίζω θα το τσιμπήσω, αλλά είμαι μεταξύ αρχικά pc και ps5, και αν διαλέξω ps5, έχω ακόμα τις 2χ100 από Πειραιώς, οπότε digital ή δίσκο για να το δώσω μετά? 🤔 Αρχικά για το ps5 vs pc, περιμενω τα πρώτα gameplay/review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Θα περιμένω τα πρώτα reviews την δευτέρα και θα τσιμπήσα ανάλογα πως ειναι το performance στο pc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Πιστεύετε πραγματικά να εκπλαγούμε από το performance στο PC? Το έχω προπαραγγείλει. Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα ιστορίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KaRouLi είπε Πιστεύετε πραγματικά να εκπλαγούμε από το performance στο PC? Το έχω προπαραγγείλει. Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα ιστορίες... Δυστηχώς σε τετοια μεγάλα παιχνίδια αναμενόμενα με pre orders πολύ ντόρος γύρω απο το ονομά τους κτλπ καταλήγουν να μην εχουν καλό performance στο pc , ελπίζω να διαψευτώ και το παίξουμε οπως πρέπει Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από SPANK 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Δυστηχώς δε τετοια μεγάλα παιχνίδια αναμενόμενα με pre orders πολύ ντόρος γύρω απο το ονομά τους κτλπ καταλήγουν να μην εχουν καλό performance στο pc , ελπίζω να διαψευτώ και το παίξουμε οπως πρέπει Δεύτερο Cyberpunk, δηλαδή? Ω πω, μακάρι όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, SPANK είπε Θα περιμένω τα πρώτα reviews την δευτέρα και θα τσιμπήσα ανάλογα πως ειναι το performance στο pc Έτσι έλεγα και εγώ, αλλα θα το καθυστερήσω όσο μπορώ λόγο drm. Aλλωστε μιλάμε για open-world, οποτε σίγουρα θα χρειαστεί μπόλικα post-launch patches. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μακάρι να είχα και εγώ την εγκράτειά σας... το έχω ήδη αγοράσει (βασικά είναι η πρώτη φορά που "πείστηκα" να κάνω preorder). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Από ένα σημείο και μετά μου φαίνεται βαρετό ξέρω γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, Engimek είπε Μακάρι να είχα και εγώ την εγκράτειά σας... το έχω ήδη αγοράσει (βασικά είναι η πρώτη φορά που "πείστηκα" να κάνω preorder). Με όλο το controversy που περιγυρίζει το game τουλάχιστον αυτή την φορα υπάρχει και ένα λόγος από πίσω να κανεις pre-order. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Θα εκπλαγειτε θετικα απο την PC εκδοση, αυτο μπορω να πω μονο μεχρι στιγμης 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 τι inside info ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, john2gr είπε αυτο μπορω να πω μονο μεχρι στιγμης Μπορείς έστω να μας δώσεις το όνομα σου παλικάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Καλά που δεν είμαι HP fan και θα το προσπεράσω. (πως τον έλεγαν τον μανδύα που τον έκανε αόρατο να κρυφτώ; ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Μπορείς έστω να μας δώσεις το όνομα σου παλικάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε τι inside info ειναι αυτο? Προφανώς ο John έχει review copy και μιλάει για το pc performance μιας και εκεί ειδικεύεται. Καλο αυτό, σπανια open-world games τρέχουν καλά, άμα φυσικά υποθέτω σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα