Armoral Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Arkin είπε Gryffindor αψογα Προπαραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Προπαραγγελία; Οχι αλλα αν βγουν καλα τα review θα το δωσω το 40αρι να το ευχαριστηθω. Αγαπαω τις ταινιες harry potter οποτε αν καταφερουν να δωσουν αυτο το vibe αυτη τη μαγεια χαλαλι αρκει να ειναι οντως καλο και να εχει πεσει μερακι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Οχι αλλα αν βγουν καλα τα review θα το δωσω το 40αρι να το ευχαριστηθω. Αγαπαω τις ταινιες harry potter οποτε αν καταφερουν να δωσουν αυτο το vibe αυτη τη μαγεια χαλαλι αρκει να ειναι οντως καλο και να εχει πεσει μερακι. Όσοι το έχουν δοκιμάσει λένε τα καλύτερα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Να και το δικό μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Αυτό το βιντεάκι θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, firepc είπε Αυτό το βιντεάκι θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε Δε θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά χρειάζεται υπότιτλους το βίντεο, σε πολλά σημεία δεν καταλάβαινα τι έλεγε. --- Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβαλαν coop και Quidditch στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μόνο Gryffindor. Με Harry Potter μεγαλώσαμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Οξξωωωω οι φλωροντες του γριφιτορ! Συναντηση στον ΟΣΕ για bullying στους κοκκινους Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από SabotazNic Replace quote img 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Συναντηση στον ΟΣΕ για bullying στους κοκκινους Έτσι! 10 δικαβαλες σκούπες τώρα κάτω στη πλατεία! O προστάτης μου εμένα είναι όλα τα λεφτά, μια ερμίνα😝. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Έτσι! 10 δικαβαλες σκούπες τώρα κάτω στη πλατεία! O προστάτης μου εμένα είναι όλα τα λεφτά, μια ερμίνα😝. Ναι γιατί εγώ με το κουτάβι θα πάω μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Δε θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά χρειάζεται υπότιτλους το βίντεο, σε πολλά σημεία δεν καταλάβαινα τι έλεγε. --- Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβαλαν coop και Quidditch στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ ούτε εγώ να το καταλάβω. Θα το βάλουν σαν DLC το Quidditch? Επίσης, σίγουρα μπορούσαν να προσθέσουν coop... Αν και ειμαι ενθουσιασμένος, νιώθω ότι χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία να παίξουμε μαζί με φίλους αυτό το παιχνίδι... Ή ακόμα και multiplayer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν έβαλαν το προτάθλημα Quidditch? Και τι θα κάνουμε όλη την χρονιά, θα καθόμαστε μέσα στον κοιτώνα και θα βγούμε λίγο τα χριστούγεννα? παπαπαπα... 🤪 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από firepc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 To customising your wand, δε ξερω ,αλλα δε μου ακουγεται καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, Armoral είπε Προπαραγγελία; Δεν ξέρω για προπαραγγελία. Πάντως έχει ήδη γίνει εδώ και ~14 ώρες μια προαναγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Δεν ξέρω για προπαραγγελία. Πάντως έχει ήδη γίνει εδώ και ~14 ώρες μια προαναγγελία. ΤΙ θέλεις να πεις Βίρνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα