polonos1313 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 11 hours ago, Aris-leme said: Το κατέβασα να το τεστάρω πριν πατήσω σκανδάλη για αγορά και το γκειμ ήταν κάτι σαν στατερ φεστ στην 7800ΧΤ ενώ ήταν πάρα πολύ ψηλά σε FPS(μέχρι τους κόφτες που έχω στα 140 έφτανε άνετα ), κάποια στιγμή κράσαρε και δεν ξεκινάει καν. Οκ δεν το έχω επίσημα αλλά δεν βλέπω να το ακουμπάω. Έκανες OC τον επεξεργαστή μήπως ? Γιατί και εμένα οταν τον έκανα δεν ξεκινούσε καν
Aris-leme Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, polonos1313 είπε Έκανες OC τον επεξεργαστή μήπως ? Γιατί και εμένα οταν τον έκανα δεν ξεκινούσε καν -20 all core στον 7800X3d και στην κάρτα έχω χαλαρό αντερ-οβερκλοκ. Είναι το μόνο παιχνίδι που μου δημιούργησε πρόβλημα. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aris-leme είπε -20 all core στον 7800X3d και στην κάρτα έχω χαλαρό αντερ-οβερκλοκ. Είναι το μόνο παιχνίδι που μου δημιούργησε πρόβλημα. αφού είναι παλιοπαίχνιδο ρε συ (Επίσης να μάθετε να μη πειράζετε τα pcια σας) Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από xtrmsnpr
just getting started Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 13 hours ago, Aris-leme said: Το κατέβασα να το τεστάρω πριν πατήσω σκανδάλη για αγορά και το γκειμ ήταν κάτι σαν στατερ φεστ στην 7800ΧΤ ενώ ήταν πάρα πολύ ψηλά σε FPS(μέχρι τους κόφτες που έχω στα 140 έφτανε άνετα ), κάποια στιγμή κράσαρε και δεν ξεκινάει καν. Οκ δεν το έχω επίσημα αλλά δεν βλέπω να το ακουμπάω. Γενικά έχει κάκιστο frame pacing ανεξάρτητα του πόσα πιάνεις. Δυστυχώς για κάτι τέτοια unoptimized σκουπίδια είναι λίγο μονόδρομος το FG γιατί πέρα από το ότι μειώνει λίγο τα stutters, φτιάχνει κάπως και το frame pacing. Δες αν έχει βγει fsr3 mod ίσως. Αντίστοιχα χάλια για εμένα είναι και το Witcher 3 dx12. Ανεξάρτητα το frame rate το νιώθεις χάλια αν δεν ανοίξεις FG. Rdr2 στα 50 fps είναι πιο ομαλό από Hogwarts legacy στα 70 😂
Arkin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Με FG ειναι βουτυρο ειχα παιξει την σπασμενη εκδοση για δοκιμη πριν καιρο και περα απο τα traversal stutters που αυτα δεν λυνονται με τιποτα ειναι της μηχανης κολληματα ηταν αψογο. Περιμενω να πεσει απο το 20αρικο να το τσιμπησω εχει να παρει patch απο τον Ιουλιο και σε αρκετους crasharei και τα παραπονα απειρα στο steam. Ειδα οτι εδωσε ενα τεραστιο update για την εκδοση του switch η εταιρια πριν μερες οποτε ισως να δωσει κανα patch και για την pc εκδοση μελλοντικα. 1
seithan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, Aris-leme said: αντερ-οβερκλοκ . 😂😭😅
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, seithan είπε 😂😭😅 Είναι πως λέμε over 2.5 under 2.5 😝?
seithan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 11 minutes ago, xtrmsnpr said: Είναι πως λέμε over 2.5 under 2.5 😝? Οοοοχιιι είναι όπως λέμε "πίσω - μπροστά", "πολλά βαρύς και όχι" κτλπ 🤣
polonos1313 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 8 hours ago, Arkin said: Με FG ειναι βουτυρο ειχα παιξει την σπασμενη εκδοση για δοκιμη πριν καιρο και περα απο τα traversal stutters που αυτα δεν λυνονται με τιποτα ειναι της μηχανης κολληματα ηταν αψογο. Περιμενω να πεσει απο το 20αρικο να το τσιμπησω εχει να παρει patch απο τον Ιουλιο και σε αρκετους crasharei και τα παραπονα απειρα στο steam. Ειδα οτι εδωσε ενα τεραστιο update για την εκδοση του switch η εταιρια πριν μερες οποτε ισως να δωσει κανα patch και για την pc εκδοση μελλοντικα. Άσχετο αλλά με αυτόν τον επεξεργαστή δεν τρως bottleneck με την 4070ti ?
Arkin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, polonos1313 είπε Άσχετο αλλά με αυτόν τον επεξεργαστή δεν τρως bottleneck με την 4070ti ? Spoiler Εχω 100αρι monitor και δεν με ενοχλει να παιξω και με σταθερα 80fps σε ολα τα SP παιχνιδια περα απο FPS που εκει εχω cap παντα 97 για το απολυτο. Πραγματικο BN εχω δει στο ghostwire tokyo με max ray tracing γονατιζει τα παντα και απο λιγο που δοκιμασα και στο watchdogs legion και στο watchdogs 2 με max details πεφτει μεχρι 80% η καρτα και τα fps ειναι στα 70-80. Πριν κανω γερο tuning της ram ετρωγα ακομα μεγαλυτερο εβλεπα μεχρι και 60% την καρτα σε αυτα τα παιχνιδια με το tuning πηρα 20-25% boost και κραταω πολυ καλυτερα fps σταθερα 80+ μονιμα. Στα ακομα πιο βαρια με max RT οπως hogwarts spiderman jedi hitman 3 ratchet witcher 3 κτλ εκει την καρτα θα την δεις και 60% με τα fps να ειναι στα 60-65 η και πιο κατω. Εκει την σωνει την κατασταση το frame generation που με πηγαινει μονιμα στα 97fps σε καθε περιπτωση μιας και το FG δειχνει τα δοντια του σε τερμα cpu bound σεναρια. Στα gpu bound σεναρια δεν εχει θεμα πχ alan wake 2 avatar 2077 κτλ η καρτα ειναι μονιμα 99% και η cpu καθετε. Ειχα παραγγειλει απο κωτσο 14600k με mobo ram αλλα ακυρωθηκε και δεν ξανα ασχοληθηκα ειπα να περιμενω για 15700k η 8800x3D να κανω μια και καλη την αναβαθμιση. Ο 5700x ηταν περισσοτερο αναβαθμιση για την αναβαθμιση ειχα 5.5 χρονια 8700k και ειχε αρχισει να δειχνει τα χρονια του οποτε εφυγε μαζι με mobo ram στα 220 ευρω και πηγα στα 440 σε 5700x με καλη μητρικη και φθηνες ram οπου λογο απαλλαγης φπα με βγηκε η αναβαθμιση ουτε 150 ευρω οποτε ειπα 1-2 χρονια ακομα να με παει. Γενικα παραπονο δεν εχω αλλα εκει που δεν υπαρχει FG και το παιχνιδι ειναι θεοβαρο με RT εκει το θες το νεο cpu να σε παει απο τα 70 στα 80-90fps χωρις drops στα 60. Ως vfm ειναι τιμιοτατος η μαλλον ηταν μιας και τωρα ο 7600 δεν εχει αντιπαλο αλλα ανεβηκαν κατακορυφα η απαιτησεις με το ray tracing σε cpu και εμεινε πισω. Αν εμπαινε παντου FG ακομα και στα παλιοτερα παιχνιδια ολα θα ηταν ροδινα και με κατωτερα cpu. 2
polonos1313 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Arkin said: Hide contents Εχω 100αρι monitor και δεν με ενοχλει να παιξω και με σταθερα 80fps σε ολα τα SP παιχνιδια περα απο FPS που εκει εχω cap παντα 97 για το απολυτο. Πραγματικο BN εχω δει στο ghostwire tokyo με max ray tracing γονατιζει τα παντα και απο λιγο που δοκιμασα και στο watchdogs legion και στο watchdogs 2 με max details πεφτει μεχρι 80% η καρτα και τα fps ειναι στα 70-80. Πριν κανω γερο tuning της ram ετρωγα ακομα μεγαλυτερο εβλεπα μεχρι και 60% την καρτα σε αυτα τα παιχνιδια με το tuning πηρα 20-25% boost και κραταω πολυ καλυτερα fps σταθερα 80+ μονιμα. Στα ακομα πιο βαρια με max RT οπως hogwarts spiderman jedi hitman 3 ratchet witcher 3 κτλ εκει την καρτα θα την δεις και 60% με τα fps να ειναι στα 60-65 η και πιο κατω. Εκει την σωνει την κατασταση το frame generation που με πηγαινει μονιμα στα 97fps σε καθε περιπτωση μιας και το FG δειχνει τα δοντια του σε τερμα cpu bound σεναρια. Στα gpu bound σεναρια δεν εχει θεμα πχ alan wake 2 avatar 2077 κτλ η καρτα ειναι μονιμα 99% και η cpu καθετε. Ειχα παραγγειλει απο κωτσο 14600k με mobo ram αλλα ακυρωθηκε και δεν ξανα ασχοληθηκα ειπα να περιμενω για 15700k η 8800x3D να κανω μια και καλη την αναβαθμιση. Ο 5700x ηταν περισσοτερο αναβαθμιση για την αναβαθμιση ειχα 5.5 χρονια 8700k και ειχε αρχισει να δειχνει τα χρονια του οποτε εφυγε μαζι με mobo ram στα 220 ευρω και πηγα στα 440 σε 5700x με καλη μητρικη και φθηνες ram οπου λογο απαλλαγης φπα με βγηκε η αναβαθμιση ουτε 150 ευρω οποτε ειπα 1-2 χρονια ακομα να με παει. Γενικα παραπονο δεν εχω αλλα εκει που δεν υπαρχει FG και το παιχνιδι ειναι θεοβαρο με RT εκει το θες το νεο cpu να σε παει απο τα 70 στα 80-90fps χωρις drops στα 60. Ως vfm ειναι τιμιοτατος η μαλλον ηταν μιας και τωρα ο 7600 δεν εχει αντιπαλο αλλα ανεβηκαν κατακορυφα η απαιτησεις με το ray tracing σε cpu και εμεινε πισω. Αν εμπαινε παντου FG ακομα και στα παλιοτερα παιχνιδια ολα θα ηταν ροδινα και με κατωτερα cpu. Κατάλαβα οπότε είσαι κομπλέ για τώρα...Αυτόν τον επεξεργασή σαν τον δικό σου θέλω να βάλω τώρα αλλά το σκέφτομαι
Arkin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, polonos1313 είπε Κατάλαβα οπότε είσαι κομπλέ για τώρα...Αυτόν τον επεξεργασή σαν τον δικό σου θέλω να βάλω τώρα αλλά το σκέφτομαι Απο 2700 που εισαι θα δεις πολυ μεγαλες διαφορες για μενα κανε την κινηση θα ηταν πιο συνετο ο 5800x3D εφοσον θες πολλα fps αλλα δεν πεφτει η τιμη του με τιποτα ενω ο 5700x στα 165 ειναι τρομερο vfm και για ηδη υπαρχων am4 πλατφορμα θα σου βγει πολυ καλα δινοντας και τον 2700 παραλληλα. Κρυος οικονομικος και στο ρευμα για μενα κανε τη μεταβαση χθες εφοσον εχεις am4. Και περιμενεις για δευτερο μισο 2024 να δουμε τι boost θα παρουν οι νεες γενιες. 1
John_on_PC Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όσοι θέλετε καλύτερο frametime βάλτε το fsr 3 mod. Ουσιαστικά κόβει όλα τα stutters εκτός από το traversal stutter που γίνει ένα μικρό hitch αντί για τεράστιο stutter. Φτιάχνει το framepacing αν και έχει ακόμα artifacts στο hud σε AMD και Intel κάρτες αν θες το ελάχιστο δυνατό latency. Δουλεύει και με το ultra+ mod. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από John_on_PC
hliastsek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Βγαινει ατα 25 ευρω απο epic, αξιζει; Ειναι optimized??
aris.04 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, hliastsek είπε Βγαινει ατα 25 ευρω απο epic, αξιζει; Ειναι optimized?? Ναι από θέμα optimize είναι μια χαρά. Αν είσαι και harry potter fan αξίζει με τα 1000... Για χωρίς ray tracing λέω δεν σηκώνει η κάρτα μου ray tracing... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2024 από aris.04 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα