Προς το περιεχόμενο

Rebtel η skype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας σε λίγο καιρό θα χρειαζομε χρόνο ομιλίας προς εξωτερικο Ολλανδία συγκεκριμένα....κοίταξα στο skype και είδα με απεριόριστα στα 10 ευρώ και στο rebtel 12. Έχει κανείς εμπειρία από rebtel να μου πει

Δημοσ.

https://www.rebtel.com/en/rates/netherlands/

Το καλό με rebtel einai oti kaneis kai kliseis dedomenon ap thn efarmogi xoris thn xrisi internet(4g ktlp) κάνει κλήση τηλεφωνική μέσω δικού του τηλεφωνικού κέντρου που μπορεί να κάνει αναδρομολογηση κλήσης.....με σκαιπ δεν ξέρω τι παιζει

Δημοσ.

Eίχα περίπου 2 χρόνια το rebtel. τον πρώτο χρόνο δούλευε άψογα, τον δεύτερο μου έβγαλε λίγο την πίστη καθώς η ποιότητα της κλήσης ήταν σταθερά πολύ κακή, δεν με άκουγαν ή δεν άκουγα, πολύ χαμηλή ένταση, διακοπτόμενη ομιλία και έριχνε την κλήση στα 15 λεπτά. Δεν συνέβαιναν όλα μαζί, ήταν ανάλογα την μέρα, αλλά υπήρχε σταθερό pattern. 

Δείτε τις international τιμές, καθώς η τιμή για international κλήσεις ήταν πιο χαμηλή από το να διαλέξεις συγκεκριμένη χώρα! Δε ξέρω αν αυτό επηρέαζε την ποιότητα του τελικού προιόντος βέβαια. Το κράτησα γιατί η τιμή ήταν πολύ καλή έστω και με τα προβλήματα. Κάποια μέρα βέβαια η υπομονή μου τελείωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...