Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Απ' οτι είδα αντιμετωπίζουν και άλλοι παρομοι θέμα. Λοιπόν μετακόμισα Μενίδι πριν 3 εβδομάδες απο Ν Φιλαδέλφεια όπου είχα Wind. Απ οτι 1η μέρα εάκανα αίτηση στην Cosmote αφου η Wind μου είπε οτι δεν υπάρχει γραμμή και οτι της κρατάει η Cosmote. Τώρα ακριβώς το ίδιο μου λ΄΄ει και η Cosmote οτι δεν υπάρχει κενη γραμμή και είναι όλες κατειλημμένες. Ε τι να σας πω τωρα... οτι ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΑΙ ΕΝ ΕΤΗ 2022 να μην υπαρχει γραμμη..Δεν μιλάμε για οπτικές ρε παιδιά. Απορώ που σε άλλα θεματα το παίρνετε τόσο χαλαρα. Κανονικά θα πρέπει να τσακιστουν να βάλουν άλλο καφαο. Δεν ξέρω και εγώ τι. Κάποιο νομικό πλαίσιο δεν υπάρχει? Δεν γίνετια αυτο δλδ. Δεν μπορώ να το διαννοηθώ.. Ελεγα να κάνω ενα τηλεφωνο στο συνηγορο του καταναλωτη αυριο να δώ τι θα μου οπύν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tziminhio είπε

Παιδιά καλησπέρα. Απ' οτι είδα αντιμετωπίζουν και άλλοι παρομοι θέμα. Λοιπόν μετακόμισα Μενίδι πριν 3 εβδομάδες απο Ν Φιλαδέλφεια όπου είχα Wind. Απ οτι 1η μέρα εάκανα αίτηση στην Cosmote αφου η Wind μου είπε οτι δεν υπάρχει γραμμή και οτι της κρατάει η Cosmote. Τώρα ακριβώς το ίδιο μου λ΄΄ει και η Cosmote οτι δεν υπάρχει κενη γραμμή και είναι όλες κατειλημμένες. Ε τι να σας πω τωρα... οτι ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΑΙ ΕΝ ΕΤΗ 2022 να μην υπαρχει γραμμη..Δεν μιλάμε για οπτικές ρε παιδιά. Απορώ που σε άλλα θεματα το παίρνετε τόσο χαλαρα. Κανονικά θα πρέπει να τσακιστουν να βάλουν άλλο καφαο. Δεν ξέρω και εγώ τι. Κάποιο νομικό πλαίσιο δεν υπάρχει? Δεν γίνετια αυτο δλδ. Δεν μπορώ να το διαννοηθώ.. Ελεγα να κάνω ενα τηλεφωνο στο συνηγορο του καταναλωτη αυριο να δώ τι θα μου οπύν.

Δες τι παίζει με ταχύτητες κινητής στην περιοχή ανά πάροχο και δες κάποιο πακέτο με δεδομένα, κατά προτίμηση απεριόριστα ή εναλλακτικά με περιορισμού όγκου όπως αυτό
https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Κάνε αίτηση στον ΟΤΕ και θα βρεθεί 

Προτιμουσα να μην εχω νερο παρα internet... Μου φαινεται απιστευτο εν ετη 2022 να μην υπαρχει γραμμη. Στον ΟΤΕ τι ακριβως να κανω και πως θα βρεθει γραμμη και γιατι δεν βρισκεται απο τωρα? 

Δημοσ.

Είναι τραγικό όντως. Κάνε αίτηση σε όλους τους παρόχους και οποίος σε συνδέσει πρώτος θα είναι ο τυχερός. 

Δυστυχως δεν μπορείς να κανεις κάτι .

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση για σταθερό και ίντερνετ σε όλους τους παρόχους και μου λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα! Είναι δυνατόν στο Ωραιόκαστρο να μην υπάρχει διαθεσιμότητα; Τι μπορώ να κάνω; Πού μπορώ να απευθυνθώ για να πιέσω το θέμα;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, panik1718 είπε

Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση για σταθερό και ίντερνετ σε όλους τους παρόχους και μου λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα! Είναι δυνατόν στο Ωραιόκαστρο να μην υπάρχει διαθεσιμότητα; Τι μπορώ να κάνω; Πού μπορώ να απευθυνθώ για να πιέσω το θέμα;

Πάρε ενα ρουτερ κινητής βαλε και ενα πρόγραμμα με απεριόριστα data και εισαι οκ.

Το λεω γιατί μπορεί να περιμένεις και χρόνια για να ελευθερωθεί γραμμη.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα κι αυτό. Θα έχω όμως καλές ταχύτητες, θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου; Πώς μπορώ να βρω ποιος πάροχος έχει καλύτερο σήμα; Υπάρχει κανένας χάρτης για περιοχές;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panik1718 είπε

Το σκέφτηκα κι αυτό. Θα έχω όμως καλές ταχύτητες, θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου; Πώς μπορώ να βρω ποιος πάροχος έχει καλύτερο σήμα; Υπάρχει κανένας χάρτης για περιοχές;

Το κινητό σου πόσο καλό σήμα έχει ;;;

Ομοίως ρώτα κάνα γείτονα με άλλον πάροχο.

Δημοσ.

Καλημέρα, το κινητό (cosmote) έχει αρκετά καλό σήμα. Και η Vodafone το ίδιο. Το θέμα είναι ότι δε βρίσκω κανένα πακέτο με απεριόριστο ίντερνετ. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι;

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...