alexitsios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Πρόσφατα αγόρασα ένα android tv box και άρχισα να εγκαθιστώ παιχνίδια. Που και που παίζω και mame games στο pc. Σκέφτομαι να αγοράσω το PS5 Dualsense ή κάποιο xbox controller ώστε να το συνδυάσω όταν κάποια στιγμή αγοράσω κάποια από αυτές τις κονσόλες. Από την εμπειρία σας είναι εντάξει αυτά τα χειριστήρια σε pc, android κοκ? Έχετε να μου προτείνετε τίποτα άλλο μήπως;
Nik1239 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, alexitsios είπε Πρόσφατα αγόρασα ένα android tv box και άρχισα να εγκαθιστώ παιχνίδια. Που και που παίζω και mame games στο pc. Σκέφτομαι να αγοράσω το PS5 Dualsense ή κάποιο xbox controller ώστε να το συνδυάσω όταν κάποια στιγμή αγοράσω κάποια από αυτές τις κονσόλες. Από την εμπειρία σας είναι εντάξει αυτά τα χειριστήρια σε pc, android κοκ? Έχετε να μου προτείνετε τίποτα άλλο μήπως; Εάν παίζεις παιχνίδια που είναι τις Microsoft exclusives , να ξέρεις του ps5 το χειριστήριο δεν παίζει στο pc. Κατά τα άλλα θα πήγαινα καλύτερα στου ps5 λόγο αξιοπιστίας , μιας και του xbox μέσα σε ένα χρόνο θα σου βγάλει βλάβη σίγουρα. 1
nickol-us Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσωπική εμπειρία έχω απο dualshock 4. To έχω συνδέσει σε κινητό android αλλά και pc. Μέσω steam παίζει σε όλα τα games χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι τα κουμπιά καθώς τα σύμβολα των παιχνιδιών είναι φτιαγμένα στο μεγαλύτερο ποσοστό για τα χειριστήρια του xbox. Μετά από κάποιο διάστημα συνηθίζεται και ούτε που θα τα κοιτάς. Θα πρότεινα το χειριστήριο του xbox για τα παραπάνω αλλά και λόγω της κοινής πλατφόρμας(microsoft). Δεν έχω εικόνα για τη στιβαρότητα του χειριστηρίου οπότε δεν έχω κάτι να σχολιάσω σε αυτό που λέει ο Νικ. ps δεν έχω δοκιμάσει να συνδέσω το χειριστήριο του ps5 καθώς υπάρχει το ds4 ωστόσο είμαι κατά 99.9% σίγουρος οτι παίζει επίσης χωρίς πρόβλημα. Εννοείται οτι και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεσαι σύνδεση bluetooth για το pairing Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από nickol-us 1
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, nickol-us είπε Προσωπική εμπειρία έχω απο dualshock 4. To έχω συνδέσει σε κινητό android αλλά και pc. Μέσω steam παίζει σε όλα τα games χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι τα κουμπιά καθώς τα σύμβολα των παιχνιδιών είναι φτιαγμένα στο μεγαλύτερο ποσοστό για τα χειριστήρια του xbox. Μετά από κάποιο διάστημα συνηθίζεται και ούτε που θα τα κοιτάς. +1! Εγώ χρησιμοποιώ του PS3. 2
alexitsios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 30 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε +1! Εγώ χρησιμοποιώ του PS3. Toy ps3 χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή για pc gaming, αλλά είχε μανούρα για να συνδεθεί και θέλω κάτι που να συνδέεται out of the box.
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, alexitsios είπε είχε μανούρα για να συνδεθεί Τι κάνετε δηλαδή;
alexitsios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 θυμάμαι το controller του ps3 έπρεπε να κατεβάσω ένα driver από κάπου για να συνδεθεί στο pc. για android δεν μπήκα καν στον κόπο να το ψάξω.
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, alexitsios είπε έπρεπε να κατεβάσω ένα driver από κάπου για να συνδεθεί στο pc Α, για την εγκατάσταση μιλάτε. Η σύνδεση μετά την εγκατάσταση είναι σαν να συνδέετε το αυθεντικό, ούτε αναμονή ούτε κλικ σε παράθυρα. Τέλος πάντων, όπως θέλετε. Για ευκολία τα XBOX controlers όπως είπαν παραπάνω, έχουν driver από τα Windows και εγκαθίστανται/ συνδέονται αυτόματα. Για τα Linux δεν γνωρίζω για κανένα από τα δύο... 1
triplex1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε +1! Εγώ χρησιμοποιώ του PS3. Και γω , παιζει παντου οταν το χρειαστω. 51 λεπτά πριν, alexitsios είπε θυμάμαι το controller του ps3 έπρεπε να κατεβάσω ένα driver από κάπου για να συνδεθεί στο pc. για android δεν μπήκα καν στον κόπο να το ψάξω. ισχυει , αν το χρειαζεσαι το εχω 1
alexitsios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, triplex1 είπε Και γω , παιζει παντου οταν το χρειαστω. ισχυει , αν το χρειαζεσαι το εχω λειτουργεί και με android το χειριστήριο του ps3?
triplex1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, alexitsios είπε λειτουργεί και με android το χειριστήριο του ps3? ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα