Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, matrixxx είπε

Λοιπον ειδα ολο τον αγωνα αλλα και το pre GP απο τις 4,  ηταν... αψογο απο ποιοτητα εικονας, πολυ ανωτερη η εικονα απο της ΕΡΤHD. Ηταν σχεδον σαν να συγκρινεις 4Κ με fullHD. H κινηση εντελως smooth, 5-6 φορες στον αγωνα ολο εκανε μια κινηση σαν να ελλειπαν frames αλλα αυτο κρατησε συνολικα 1 λεπτο στις 2+ ωρες. Την εχουν φτιαξει αρκετα την ποιοτητα του streaming τους. Το bitrate στην πραξη των ωρα της μεταδοσης οχι μονο δεν ειχε τιποτα να ζηλεψει απο την μεταδοση της ΕΡΤ, αλλα εδινε και λιγοτερα προβληματα - σημαδια συμπιεσης στις λεπτομερειες απο την ΕΡΤ.

Αυτα με λαπτοπ συνδεδεμενο με HDMI σε 65αρα 4K. To προβλημα ομως ειναι οτι δεν εχει app και πρεπει να εχεις το laptop. Aν ειχε app και ειχα την ιδια ποιοτητα που ειδα μεσω λαπτοπ και με το app αμεσα στην τιβι,  θα το αγοραζα ισως ετησιο. Ετσι που πρεπει να εχω και το λαπτοπ και να κανω ολοκληρη "προετοιμασια", το σκεφτομαι... αν και η ποιοτητα εικονας ηταν τοσο πανω απο της ΕΡΤHD που ειναι πολυ πιθανο ακομα και ετσι να βαλω καποιους μηνες στην πορεια  (αν ολα πανε καλα και δεν εχουμε τα ιδια με περισυ απο αποψη αλλοιωσης αποτελεσματος).

Υποψιν οτι η μεταδοση ειναι 1080p/50Hz και για απολυτα ομαλη κινηση θα πρεπει να ρυθμισετε την εξοδο προς την οθονη (ειτε monitor ειτε TV) στα 50 και οχι στα 60.

Στην τηλεόραση μόνο μέσω κάποιου android box μπορεις να κατεβάσεις την εφαρμογή που και εκει εμενα με 200αρα ftth  ήταν άποψη η μετάδοση. Επίσης αν ανοίξεις την εφαρμογή στο κινητό και το κανεις να δείχνει στην TV εάν βγεις από την εφαρμογή του κινητού αυτο συνεχίζει και παιζει στην τηλεόραση χωρίς καν να είσαι μέσα στην εφαρμογή.

Εγω φέτος πρώτη φορά έβαλα και πραγματικά δεν με φαντάζομαι άλλη χρονιά χωρίς f1tv η μετάδοση είναι κλήσεις ανώτερη και από το pre race και από το race

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, esertas είπε

Σε μένα κολλούσε στο λαπτοπ και είδα στην αντροιτ τβ μου ότι έχει app. Το έβαλα στην τβ και έπαιξε κατευθείαν. Και εκεί δεν κολλούσε αλλά λόγο μάπας τβ ηταν πιο ξεπλημενη η εικόνα αλλά άλλαζα κανάλια κάμερες κ.λ.π. από το τηλεχειριστήριο.

Σε μια android που δοκιμασα προχθες να βαλω το app μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται στην τιβι μου και δεν μου την εβγαζε την εφαρμογη στην λιστα οταν εκανα αναζητηση f1tv. Στις μη android δεν εχει εφαρμογη οπως ειπα και χθες. Ενταξει ειναι πολυ πισω σε αυτο το κομματι, δεν ειναι σοβαρο κατι τετοιο. Δεν δοκιμασα να κανω μεταδοση απο κινητο ή tablet αλλα θα το δω σημερα. Δεν περιμενω πολλα ομως. Θα ενημερωσω.

Δημοσ.

Το 7 days free trial συνεχίζει και για το GP της Σαουδικής Αραβίας, χρειάζεται νέα εγγραφή κτλ

εγώ το ενεργοποίησα μέσα από το app και προχώρησε με κάρτα revolut - "χρεωση" μέσω google play store

• Moderators
Δημοσ.

Ωραια το εβαλα και στον τιτλο. Να δουμε αν θα περασει με την ιδια καρτα την οποια θα αφαιρεσω πρωτα απο το προηγουμενο λογαριασμο αν και νομιζω οτι την ιδια ειχα βαλει και περισυ στο trial στο περσινο λογαριασμο!

Δημοσ.

Την Κυριακή είχα δει μια χαρα τον αγώνα (απο λάπτοπ, με εξωτερικό μονιτορ)
σήμερα, σύνδεσα ένα διαφορετικό μονιτορ, βάζω f1tv μέσω Chrome,  έφριξα!
Όλα πήγαιναν με απίστευτα σπασίματα, όπως το περιγράφατε μερικοί εδώ!
Τα ίδια και με Edge, τα ίδια και στο Youtube.

μετά από αρκετή ώρα παίδεμα
1) UPDATE Chrome..  είχε βγάλει ειδοποίηση εδω και μέρες
με το που το έκανα, έστρωσαν όλα!    Το ίδιο και στον Edge.  (μ αυτούς τους 2 δοκίμαζα)

2) όπως προανέφερε και ο Matrixx, προσπαθήστε να βάλετε το μονιτορ στα 50hz..
κάνει μεγάλη διαφορά στο πόσο smooth είναι η κίνηση

Δείτε το βίντεο https://youtu.be/M5gaYnFIhDc?t=308 στο 5.08
και παρατηρείστε την κίνηση στα κόκκινα-ασπρα kerbs
και στα μεγάλα ημισφαίρια αριστερα της ευθείας.

Εμένα το μόνιτορ υποστήριζε 60hz (πολλά σπασίματα) και 75hz (tearing)
και του έβαλα μια custom resolution μεσω του Radeon software με 50hz (μπαμ.. buttery smooth!)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 22/3/2022 στις 11:01 ΜΜ, matrixxx είπε

Ωραια το εβαλα και στον τιτλο. Να δουμε αν θα περασει με την ιδια καρτα την οποια θα αφαιρεσω πρωτα απο το προηγουμενο λογαριασμο αν και νομιζω οτι την ιδια ειχα βαλει και περισυ στο trial στο περσινο λογαριασμο!

Λοιπον παιδια, υποψιν: Ας σας εχουν στειλει email οπως εμενα για το trial 7 ημερων σε παλιο λογαριασμο (μου ειχαν στειλει για Βahrain δεν το ειχα κανει εκει ομως, μου εστειλαν ξανα προχθες για Saudi), δεν χρειαζεται να κανετε νεο. Μπαινετε με το λινκ που σας εχουν στειλει στο email (ειναι ενα μεγαλο trackable προσωπικο λινκ για τον καθενα μας, αρα δεν γινεται να το δωσω εγω) και παροτι σας παει για δημιουργια νεου λογαριασμου, πατατε διπλα login, βαζετε username και password και σας φερνει κανονικα στην οθονη του free trial, με χρεωση στην ιδια παλια καρτα που ειχατε δηλωσει. Εμενα ειναι σε λογαριασμο που ειχα κανει ετησιο το 2019 (Total Amount €11.47 οπως βλεπω στο ιστορικο αγορων εκει) και επιασε μια χαρα τωρα το free trial χωρις να ψαχνω νεα καρτα.

image.png.2875d14058a66d228e78c217965f9721.png

• Moderators
Δημοσ.
Στις 21/3/2022 στις 8:15 ΜΜ, matrixxx είπε

Σε μια android που δοκιμασα προχθες να βαλω το app μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται στην τιβι μου και δεν μου την εβγαζε την εφαρμογη στην λιστα οταν εκανα αναζητηση f1tv. Στις μη android δεν εχει εφαρμογη οπως ειπα και χθες. Ενταξει ειναι πολυ πισω σε αυτο το κομματι, δεν ειναι σοβαρο κατι τετοιο. Δεν δοκιμασα να κανω μεταδοση απο κινητο ή tablet αλλα θα το δω σημερα. Δεν περιμενω πολλα ομως. Θα ενημερωσω.

Ενταξει, το εχουν οσο πιο μπλοκαρισμενο μπορουν, δεν ξερω τι σκοπο εχουν. Μονο με λαπτοπ συνδεδεμενο με HDMI στην τιβι τελικα. Ουτε απο κινητο ουτε απο pc κανει το f1tv μοιρασμα στην καλη τηλεοραση. Απο κινητο και ταμπλετ απλα δεν εμφανιζει την τηλεοραη, τωρα που δοκιμασα απο το πισι καταλαβα γιατι δεν την βλεπει και απο κινητο/ταμπλετ. Ενω ολα τα αλλα (ΥΤ κλπ) μοιραζουν φυσικα κανονικα σε αυτην. Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο τοσα χρονια! 

59775046_f1tvtotv.png.0b74128eab0b32ca782977cf4400ab8d.png

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.

Χθες, οσο περιμεναμε απο την απευθειας μεταδοση της ΕΡΤ να δουμε σε replay το ατυχημα του μικρου σουμι (αφου περασε σχεδον μιση ωρα - ηθελε λεει ο διοργανωτης να σιγουρευτει οτι ειναι καλα ο αθλητης και καλα εκανε), ειδα οσες φορες ηθελα την στιγμη ξανα στο f1tv γυριζοντας πισω την μεταδοση. Ειχαν κατεβασει λεει ο Νικος στην μεταδοση εκεινη την ωρα και το σχετικο βιντεο της φασης απο τα social media, αρα δεν υπηρχε πουθενα!

Και αυτη τη βδομαδα ακριβως τα ιδια σε ποιοτητα εικονας, ελεγα μπας και για καποιο λογο ειχε κακο link η ΕΡΤ την προηγουμενη. Πολυ ανωτερη του f1tv.

Επειδη καποιος ειπε για 200αρα γραμμη, μην μπερδευτει κανεις. Σε 2 παραδειγματα συνδεσης adsl 18Mbps και σε 15Mbps  εχει αψογο playback στο μεγιστο, 1080p/50Hz. Αλλωστε θυμιζω οτι το bitrate ειναι λιγο κατω απο 7Mbps. Το οποιο στην πραξη φαινεται να ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο της ΕΡΤ.

Δημοσ.

Tελικα κολλαγε παλι στον αγωνα σημερα;

8 ώρες πριν, matrixxx είπε

Και αυτη τη βδομαδα ακριβως τα ιδια σε ποιοτητα εικονας, ελεγα μπας και για καποιο λογο ειχε κακο link η ΕΡΤ την προηγουμενη. Πολυ ανωτερη του f1tv.

Απο σχολια που θυμαμαι να διαβαζω εδω, θυμαμαι παραπονα για το f1tv...

Δημοσ.

Μια χαρα είδα και αυτό τον αγώνα από f1tv, με 2 παράθυρα ανοιχτά, αγώνας, και κάμερες οδηγών. Όλα οκ. Με 2ο free trial.

• Moderators
Δημοσ.
16 ώρες πριν, giorginho είπε

Tελικα κολλαγε παλι στον αγωνα σημερα;

Απο σχολια που θυμαμαι να διαβαζω εδω, θυμαμαι παραπονα για το f1tv...

Εμενα δεν κολλουσε καθολου και τις 2 εβδομαδες. 

Στις 20/3/2022 στις 10:31 ΜΜ, matrixxx είπε

Λοιπον ειδα ολο τον αγωνα αλλα και το pre GP απο τις 4,  ηταν... αψογο απο ποιοτητα εικονας, πολυ ανωτερη η εικονα απο της ΕΡΤHD. Ηταν σχεδον σαν να συγκρινεις 4Κ με fullHD. H κινηση εντελως smooth.... Την εχουν φτιαξει αρκετα την ποιοτητα του streaming τους. Το bitrate στην πραξη των ωρα της μεταδοσης οχι μονο δεν ειχε τιποτα να ζηλεψει απο την μεταδοση της ΕΡΤ, αλλα εδινε και λιγοτερα προβληματα - σημαδια συμπιεσης στις λεπτομερειες απο την ΕΡΤ.

...

Υποψιν οτι η μεταδοση ειναι 1080p/50Hz και για απολυτα ομαλη κινηση θα πρεπει να ρυθμισετε την εξοδο προς την οθονη (ειτε monitor ειτε TV) στα 50 και οχι στα 60.

Στις 27/3/2022 στις 1:26 ΜΜ, matrixxx είπε

Επειδη καποιος ειπε για 200αρα γραμμη, μην μπερδευτει κανεις. Σε 2 παραδειγματα συνδεσης adsl 18Mbps και σε 15Mbps  εχει αψογο playback στο μεγιστο, 1080p/50Hz. Αλλωστε θυμιζω οτι το bitrate ειναι λιγο κατω απο 7Mbps. Το οποιο στην πραξη φαινεται να ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο της ΕΡΤ.

Προσπαθησα χθες να βγαλω και φωτογραφιες για να "κρατησω" την διαφορα εικονας. 6-7 δευτερολεπτα πιο μετα η μεταδοση της f1tv. Πρωτα το εβλεπες στην ΕΡΤ μετα γυριζες σε HDMI και εβλεπες λιγα δευτερολεπτα πριν, στην F1tv απο το laptop. Με το κινητο, "στο ποδι" φωτογραφιζα την τηλεοραση, προσπαθουσα να πετυχω ιδιες στιγμες κατι πολυ δυσκολο σε ενα αθλημα τοσο γρηγορα κινουμενα και τα αυτοκινητα και τα πλανα των καμερων!

Διαλεξα τα 2 καλυτερα σετ απο θεμα συγχρονισμου - στιγμης.

Στο πρωτο σετ προσεξτε τις διαγωνιες γραμμες γεμισμα στα ονοματα στην λεζαντα με τους χρονους. Η εικονα της καμερας ετσι και αλλιως ειναι κουνημενη απο την κινηση της καμερας οποτε δεν εχει ιδιαιτερη πληροφορια, εκτος απο το οτι ακομα και ετσι φαινεται μια καλυτερη αναλυση και ευκρινεια, κατι που φαινεται καλυτερα στο σταθερο κομματι, στην λεζαντα. Ειναι σχετικα κοντινη η φωτογραφιση, το 1/4 χοντρικα της εικονας, η πρωτη της ΕΡΤ η δευτερη της F1TV.

1944626576_pit1ertDSC_4749.jpg.989a21d7f80b971d90b2d06e4705c3d4.jpg

251702707_pit1f1tvDSC_4755.jpg.0a82f2a7f3345699148c591b5d4b4da3.jpg

Tο δευτερο σετ στο ατυχημα του Latifi, "κοντινη" και αυτη, το δεξι μισο της εικονας.

1408806715_1ertDSC_4758.jpg.a911fba61e019b97c8db3582882a6d08.jpg

220242195_1f1tvDSC_4761.jpg.59573a10463f963b764b78c97a0e8831.jpg

• Thanks 2
Δημοσ.

Μπήκα να τσεκάρω το κόστος του ετήσιου πακέτου και βλέπω πως Ελλάδα στοιχίζει 50€, ενώ μόλις το γύρισα σε Ηνωμένο Βασίλειο έχει μόνο £20. 

Πώς γέννεν αύτο? Γιατί τέτοια διαφορά τιμολόγησης?

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, orone είπε

Μπήκα να τσεκάρω το κόστος του ετήσιου πακέτου και βλέπω πως Ελλάδα στοιχίζει 50€, ενώ μόλις το γύρισα σε Ηνωμένο Βασίλειο έχει μόνο £20. 

Πώς γέννεν αύτο? Γιατί τέτοια διαφορά τιμολόγησης?

Το μέσο εισόδημα στην GR είναι κατά πολύ υψηλότερο από αυτό στην UK :P

Δημοσ.

νομίζω στο ΗΒ δεν δείχνει video stream τον αγώνα, παρά μόνο timings, κλπ ("TV Access").. μάλλον αυτό το πακέτο έβλεπες  (26€ Ελλαδα, λογικό το 20 λίρες)

πάντως σε συμφέρει να κάνεις μηνιαία συνδρομή (6€),
θα πληρώσεις μαξ 6 * 8 μήνες = 48€

ή αν ακυρώνεις και ξανακάνεις πριν απο κάποιους αγώνες βγαίνει με 6 * 6  μήνες = 36€    (δες σε ποστ μου σε προηγ. σελίδα)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...