Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Supermassive’s latest game, The Quarry, is coming to PC on June 10th H 2K Games ανακοίνωσε το νέο cinematic παιχνίδι της Supermassive, το The Quarry. ''In The Quarry, players will play as each of the nine camp counselors in a thrilling cinematic tale, where every decision shapes their unique story from a tangled web of possibilities. According to Supermassive, any character can be the star of the show—or die before daylight comes.'' Το The Quarry θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για PC. SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64-bit Processor: AMD FX-8350 \ Intel i5-3570 Memory: 8 GB RAM Graphics: Nvidia GTX 780 / Radeon RX 470 Storage: 50 GB available space RECOMMENDED: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64-bit Processor: AMD Ryzen 7-3800XT \ Intel i9-10900K Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia RTX 2060 / Radeon RX 5700 Storage: 50 GB available space Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από Psycho_Warhead 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 *Γραψε Ελληνικα Η Σελιδα του στο Steam https://store.steampowered.com/app/1577120/The_Quarry/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μισή ώρα gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Σαν το Until Dawn είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Σαν το Until Dawn είναι. Σαν το Dark Pictures να μην είναι και όλα ok, χλομό το κόβω όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Νέες εικόνες: Spoiler Spoiler Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Το έχει παίξει κανείς; Το έχει σε έκπτωση -40% https://store.steampowered.com/app/1577120/The_Quarry/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ καλύτερο μέχρι στιγμής από όλο το Dark Pictures Anthology, μοιάζει παρα πολύ με Until Dawn. Κάπου στην μέση είμαι, έχει τα θέματα του, αλλα σε γενικές γραμμές fun. Αφαιρέθηκε το drm btw. Update: Τελειωσα το game και νομίζω είναι το πρώτο game τέτοιου είδους με τόσες πολλές επιλογές, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε βλέποντας τα αλλα paths. Γενικά νομίζω είναι το καλύτερο game της εταιρίας, καλύτερο και από το Until Dawn. Ναι έχει κάποια θεματάκια σε διαλογους και χαρακτήρες, αλλα τίποτα τελείως τραγικό σαν τα Dark Pictures. Επίσης επειδή πάντα προσπαθώ να σκοτώσω τους χαρακτήρες και συγκεκριμένα τους αντιπαθέστατους, σε αυτό το game είναι super εύκολο και μου φάνηκε ότι δεν είναι προκαθορισμένοι οι θάνατοι, αλλα μπορούν να συμβούν οποτεδήποτε, με κάποιους περιορισμούς φυσικά. Τέλος το soundtrack και το voice acting άψογα imho. Το μοναδικό μείον είναι το performance, που χρειάστηκε να παίξω λίγο με τα settings για stable 60fps. Με παρέα το game θα είναι ακόμα καλύτερο φαντάζομαι. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα