TuXaKoS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 27 λεπτά πριν, ElmirmiaL είπε Ούτε γω να κοντράρω, να απαντήσω ήθελα στην απορία. Είναι ένα έξτρα εισόδημα, εκεί που κάνουμε δωρεάν traffic και like, εδώ παίρνουμε το κάτι τις. Βλέπεις κάτι παράλογο; Δεν σκάβουμε. Από την άλλη εφαρμόζουμε νέες ιδέες για μάρκετιγκ μιας και είμαστε του κλάδου. Διαφημίζονται σε μας και αν δεις τα βίντεο που προμοτάρει η WindMedia είναι επώνυμες εταιρείες και συνεχώς έχει νέους κωδικούς. Που σημαίνει υγεία εταιρείας. Ο άνθρωπος αξίζει να μαθαίνει νέα πράγματα και προοπτικές. Ενώ όλοι κάνουμε like εγώ σήμερα έβγαλα 20 ευρώ από την τράπεζα, ζεστά ζεστά. Ευχαριστώ και ελπίζω να σε κάλυψα. Ένα μέλος 8 ωρών, που βγάζει 20 ευρώ τη μέρα κάνοντας like μέσω μιας εταιρίας που είναι ξεκάθαρα απάτη. Πόσα τέτοια topics στο Insomnia όλα αυτά τα χρόνια 7 2
clutchmaster Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, ElmirmiaL είπε Δημιουργεί κίνηση σε διαφημιζομενα βίντεο στο YouTube, Facebook και Tiktok. Η εταιρεία εδρεύει στην Ελβετία και εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο. Η πλατφόρμα της δουλεύει σωστά και δίκαια ανταμοίβοντάς μας για αυτό, κάτι που κάνουμε από μόνοι μας παντού τσάμπα. Στην αρχή λίγα μετά έρχονται τα πολλά αρκεί να ξέρεις να το δουλέψεις, αλλά αυτό μαθαίνετε εύκολα αν θες να εργαστείς σοβαρά. Γι αυτό μπήκαμε, ευχαριστώ. Η εταιρεία εδρεύει στην Σιγκαπούρη. Οι πληρωμές (υποτίθεται ότι) γίνονται σε κρυπτονόμισμα και φορολογούνται κανονικά.
panostza Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, ElmirmiaL είπε Ούτε γω να κοντράρω, να απαντήσω ήθελα στην απορία. Είναι ένα έξτρα εισόδημα, εκεί που κάνουμε δωρεάν traffic και like, εδώ παίρνουμε το κάτι τις. Βλέπεις κάτι παράλογο; Δεν σκάβουμε. Από την άλλη εφαρμόζουμε νέες ιδέες για μάρκετιγκ μιας και είμαστε του κλάδου. Διαφημίζονται σε μας και αν δεις τα βίντεο που προμοτάρει η WindMedia είναι επώνυμες εταιρείες και συνεχώς έχει νέους κωδικούς. Που σημαίνει υγεία εταιρείας. Ο άνθρωπος αξίζει να μαθαίνει νέα πράγματα και προοπτικές. Ενώ όλοι κάνουμε like εγώ σήμερα έβγαλα 20 ευρώ από την τράπεζα, ζεστά ζεστά. Ευχαριστώ και ελπίζω να σε κάλυψα. Ναι είπες στο πρώτο ποστ σου "αν το δει σοβαρά επαγγελματικά". Πώς λοιπόν κάποιος κάνοντας 3-5 λάικ που σε αφήνει καθημερινά ή έστω 40 εσένα μια κι έβγαλες 20 ευρώ το βλέπει επαγγελματικά και πως μπορεί εγώ να μην το δω επαγγελματικά και σοβαρά. Επίσης επειδή μου ακούγεται περίεργα "μαρκετίστικο". Τι θα πει νέα πράγματα και προοπτικές; Δηλαδή like μου ζητάνε να κάνω, τι ακριβώς "θα μάθω" και ποιες ακριβώς "προοπτικές θα ανοιχθούν"; Γενικά το παράλογο είναι από τη μεριά του διαφημιζόμενου, ο οποίος αντί να έχει "γνήσια" λάικ ή οτιδήποτε για να μπορεί να μετρήσει την πραγματική του απήχηση, φουσκώνουν τα νούμερα από τέτοιες παρασιτικές ενέργειες. 2
devilmanson Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετά από πολύ καιρό είπα να γράψω γιατί δεν μπορώ να διανοηθω την χαζομαρα π υπάρχει στις μέρες μας. Επειδή έτυχε να ναι κολλητός Μ μέσα σε κάτι τέτοιο πριν πολύ καιρό π ήταν άγνωστο κ μόνο από στόμα σε στόμα με γκρουπακι whatsapp κτλπ κτλπ... Είναι μια απατεώνια κ μισή ... Το concept είναι πολύ , σου δίνουν λεφτά με τις ψευτοεργασιες του, η φάκα είναι να βάλεις λεφτά για να περνεις περισσότερα , το λες κ από στόμα σε στόμα ,οπότε κομπλε από υποψήφια θυματα γιατί θα σε πληρώσει κιολας κάποια στιγμή για να χεις "αποδείξεις ότι δουλεύει.... Κ όταν μαζευτούν πολλά κορόιδα με ένα εύλογο πόσο μέσα, Τσουπ στα καλά καθούμενα βάλε 4 άτομα για ανάληψη , μετά μην σας πω το έργο παρακάτω αναλυτικά... μια μερα εξαφανίζεται το όλο σύστημα . Μακρια από αυτήν την απάτη εκτός αν θες να πετάξεις λεφτά ... Απορώ πως έγινε τώρα τόσος ντόρος με αυτά κ τα βλέπω λ στο fb σε αγγελίες εργασίας(αν είναι δυνατόν) ενώ υπήρχει πάνω από χρόνο... Υποψιάζομαι κάποια ελληνική "ομάδα" είναι πίσω πάλι κ το διαδίδει 😂😂 Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από devilmanson 4
Pokemon640 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, devilmanson είπε Υποψιάζομαι κάποια ελληνική "ομάδα" είναι πίσω πάλι κ το διαδίδει 😂😂 Όπως τα τηλεφωνικά scam που μας λούζουν καθημερινά, περιμένοντας να τσιμπήσουν ψαράκι (τον ανυποψίαστο) και υπόσχονται "φανταστικές επενδύσεις forex". Σου ζητάνε λεφτά που δεν θα τα ξαναδείς ποτέ πίσω. Η Επιτροπή κεφαλαιαγοράς, ΑΠΔ, η ΕΕΤ και οι παρόχοι δεν κάνουν κάτι για να μπλοκάρουν τα μαζικά τηλε-σκάμ που χτυπάνε ότι τυχαίο αριθμό υπάρχει. Ας δω κάποτε μια είδηση για πρόστιμο εκατομμυρίων από GDPR σε τέτοιες εταιρείες απάτη στο insomnia, θαύμα θα είναι.. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Πως αυτά τα θέματα τραβάνε νέους χρήστες ?? Λες και είναι συνεννοημένοι........μπα!!!Δεν γίνονται αυτα!!! 7 1
Fabricated Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, Salonikios10 είπε Είμαι μέλος εδω και 1 μήνα. Έχω φτάσει αρκετά ψηλά... βγάζω 50€ την μερα... με μόλις 10 λεπτά ασχολίας... τα χρήματα που έχω βάλει τα έχω κάνει απόσβεση σε μόλις 20 μέρες. Κάνεις δεν εγγυάται ότι αυτό θα δουλεύει για πάντα... δεν γίνεται αυτο να δουλέψει για πολυ καιρό...τα χρήματα που υπόσχονται είναι αστρονομικά. ΕλπιζΩ έστω να αργήσει να λανει το μπαμ και να έχω μαζέψει κάτι... Φίλε μου μάλλον έπεσες θύμα βγάζεις πολύ λίγα. Εγώ βγάζω ένα χιλιάρικο τη μέρα με 12 λεπτά ασχολίας. Μάλιστα την 3η μερα η εταιρία μου έδωσε tesla εταιρικό και δώρο μια βίλα στη Μύκονο. 1 1
panoskir Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Salonikios10 είπε Είμαι μέλος εδω και 1 μήνα. Έχω φτάσει αρκετά ψηλά... βγάζω 50€ την μερα... με μόλις 10 λεπτά ασχολίας... τα χρήματα που έχω βάλει τα έχω κάνει απόσβεση σε μόλις 20 μέρες. Κάνεις δεν εγγυάται ότι αυτό θα δουλεύει για πάντα... δεν γίνεται αυτο να δουλέψει για πολυ καιρό...τα χρήματα που υπόσχονται είναι αστρονομικά. ΕλπιζΩ έστω να αργήσει να λανει το μπαμ και να έχω μαζέψει κάτι... Εφόσον βγάζεις 50€ την μέρα και έκανες απόσβεση σε 20 μέρες έχεις δώσει αυτό τον ένα μήνα 1000€... Ρε παιδιά όταν φτιάχνετε τα παραμύθια σας κάντε τα τουλάχιστον πιστευτά... Ποιος θυμάται την ιστορική απάτη worldventures; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από panoskir 6 2
kostasbm Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 χωρίς να κάνω like μπηκαν στο λογαριασμο μου 50....αν κανω like μπορει να μπουν παραπανω ????
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, kostasbm είπε χωρίς να κάνω like μπηκαν στο λογαριασμο μου 50....αν κανω like μπορει να μπουν παραπανω ???? αν κάνεις like and share τότε θα παρεις και μια συλλεκτική chaos με ιδιοχειρη υπογραφή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις