Προς το περιεχόμενο

Wind Media = scam?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θα ηθελα τα φωτα σας, αν γνωριζει κανεις. Μια φιλη που γενικα την εμπιστευομαι μου ειπε για μια νεα σελιδα που στην ουσια συνεργαζεται με καποια αλλα site που πουλανε likes, και στην ουσια σου στελνει καποια λινκ την ημερα και πιστωνεται ο λογαριασμος σου με καποιο ποσο. Το οτι την εμπιστευομαι βεβαια, δεν σημαινει και οτι δεν την εχει παθει. Με το free πλαν σου δινει 0.5 euro το like, μεχρι 3 καθε μερα, και εχει και καποια vip status, τα οποια τα πληρωνεις κ σε ανεβαζει επιπεδο πχ στο vip1 δινει 0.8 καθε λαικ και μεχρι 5 την ημερα δηλαδη 4 ευρω. Μου ειπε οτι εχει κανει 2 φορες withdraw και πηγαν ολα καλα. Γενικα ειμαι καχυποπτος, καποια παγιδα μπορει να εχει η δουλεια την οποια δεν την γνωριζω. Βεβαια οτι υπαρχουν αρκετες σελιδες που πουλανε likes ειναι γνωστο οποτε ισως και να ειναι legit. Εφτιαξα ενα λογαριασμο κ τον εβαλα στο ταμπλετ αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα πρεπει να προχωρησω σε withdraw βαζοντας τα στοιχεια καποιου λογαριασμου. Υπαρχει κ καναλι στο discord community ελληνικο με αρκετο κοσμο και δεν ξερω... επισης λειτουργει κ ως πυραμιδα, likes απο οσους εκανες invite δινουν 0.15 η κατι τετοιο. Οποτε αν καποιος θελει να δοκιμασει, εγω δινω το λινκ μου εαν εγγραφτειτε ωστε αν ισχυει να βγαλω τιποτα κι εγω xD δεν φερω ευθυνη βεβαια ψαχτε το πρωτα, υπαρχουν μερικα βιντεακια στο youtube αν γραψετε wind media. Φαινεται οκ αλλα ισως ειναι καποια φουσκα δεν ξερω, Ιανουαριο ξεκινησε ολο αυτο...

Αν καποιος εδω μιας και ειστε τζιμανια, εχει καποια ιδεα η εχει ακουσει κατι γιαυτο, ας μας πει...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θα πληρώσεις για να πληρωθείς παραπάνω.

οκ,seems legit 

Υποτιθεται αυτοι πουλανε τα λαικς μεσω αλλης σελιδας οποτε βγαζει καποιο νοημα, παρολα αυτα δεν το εμπιστευομαι και γενικοτερα τετοιου ειδους τροπους για να βγαλεις χρηματα ονλαιν. Το οτι τραβηξε η φιλη μου λεφτα κ δουλεψε με προβληματιζει, μηπως παιζει κατι αλλο ξερω γω να ειναι phising site η κατι τετοιο

• Like 1
Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα κερδίζουν είτε κωδικούς, είτε απευθείας πρόσβαση στον τρόπο πληρωμής που θα προσθέσεις. Εν έτη 2022 είμαστε τόσο αθώοι ώστε να νομίζουμε ότι 1 λαικ κοστίζει μισό ευρώ? Εδώ ολόκληρα λαικ φάρμς στην Ινδία πληρώνουν 0.000001€ (καπου εκεί ίσως και λιγότερα) το λαικ και τους λένε και ευχαριστώ. 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν φαίνεται αξιόπιστο. Τι premium ; Αυτά θυμίζουν pay to win μοντέλο σε MMORPG παρά αμοιβόμενη εργασία. Είναι σαν να μου έλεγαν στην δουλειά μου ότι αν θέλω αύξηση θα πρέπει να πληρώσω προκαταβολή, λολ.

Αν χρειάζεται κανένας beer money, καλύτερα να φτιάξει ένα προφίλ στο fiverr και να πουλάει τις δεξιότητες του ή να αρχίσει να mineάρει κανένα eth.

Επεξ/σία από anduiras
  • Like 2
Δημοσ.

καλύτερα να τα δώσεις σε google ads για να προωθήσει το έργο σου και να σε δει αληθινός κόσμος, και αν πράγματι είναι καλό θα το αγοράσουν το προϊόν σου η και θα κάνουν share το βίντεο από μόνοι τους. Είχα δουλέψει σε σχετικές καμπάνιες κινητής.

Δημοσ.

Δημιουργεί κίνηση σε διαφημιζομενα βίντεο στο YouTube, Facebook και Tiktok.

Η εταιρεία εδρεύει στην Ελβετία και εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο. Η πλατφόρμα της δουλεύει σωστά και δίκαια ανταμοίβοντάς μας για αυτό, κάτι που κάνουμε από μόνοι μας παντού τσάμπα.

Στην αρχή λίγα μετά έρχονται τα πολλά αρκεί να ξέρεις να το δουλέψεις, αλλά αυτό μαθαίνετε εύκολα αν θες να εργαστείς σοβαρά.

Γι αυτό μπήκαμε, ευχαριστώ. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ElmirmiaL είπε

Η εταιρεία εδρεύει στην Ελβετία και εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο. Η πλατφόρμα της δουλεύει σωστά και δίκαια ανταμοίβοντάς μας για αυτό, κάτι που κάνουμε από μόνοι μας παντού τσάμπα.

Στην αρχή λίγα μετά έρχονται τα πολλά αρκεί να ξέρεις να το δουλέψεις, αλλά αυτό μαθαίνετε εύκολα αν θες να εργαστείς σοβαρά.

Δείτε που το μποτάκι πατάει πολύ κόσμο κάτω στην ορθογραφία. Στο συντακτικό τα χαλάει λίγο, αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Από εμένα 👎

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πανεπιστήμιο μπήκαμε; Θέλατε γνώμη. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει ή είναι από αυτό που θέλετε να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα; 

Αλλά από την άλλη οποίος δεν θέλει αλάργα υπάρχει και η κηπουρική.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από ElmirmiaL
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ElmirmiaL είπε

Δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης, ούτε και ξέρω αν η εταιρεία είναι οκ ή όχι, και δεν με ενδιαφέρει κιόλας να σου πω την αλήθεια.

Μια απορία μόνο θα ήθελα αν μπορείς να μου λύσεις. Πώς ορίζεται το να θες να εργαστείς σοβαρά για κάποιον που κάνει απλά like.

Δηλαδή είμαι εγώ κι εσύ, πως τα δικά μου like δεν είναι σοβαρά και επαγγελματικά και τι κάνει τα δικά σου like π.χ. πιο σοβαρά.

Από ότι κατάλαβα 3-5 like την μέρα σε αφήνει να κάνεις επί πληρωμή, δεν είναι ότι εσύ θα δουλεύεις 10ωρο ενώ εγώ 5ωρο.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panostza είπε

Δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης, ούτε και ξέρω αν η εταιρεία είναι οκ ή όχι, και δεν με ενδιαφέρει κιόλας να σου πω την αλήθεια.

Μια απορία μόνο θα ήθελα αν μπορείς να μου λύσεις. Πώς ορίζεται το να θες να εργαστείς σοβαρά για κάποιον που κάνει απλά like.

Δηλαδή είμαι εγώ κι εσύ, πως τα δικά μου like δεν είναι σοβαρά και επαγγελματικά και τι κάνει τα δικά σου like π.χ. πιο σοβαρά.

Από ότι κατάλαβα 3-5 like την μέρα σε αφήνει να κάνεις επί πληρωμή, δεν είναι ότι εσύ θα δουλεύεις 10ωρο ενώ εγώ 5ωρο.

Ούτε γω να κοντράρω, να απαντήσω ήθελα στην απορία.

Είναι ένα έξτρα εισόδημα, εκεί που κάνουμε δωρεάν traffic και like, εδώ παίρνουμε το κάτι τις. Βλέπεις κάτι παράλογο; Δεν σκάβουμε.

Από την άλλη εφαρμόζουμε νέες ιδέες για μάρκετιγκ μιας και είμαστε του κλάδου. 

Διαφημίζονται σε μας και αν δεις τα βίντεο που προμοτάρει η WindMedia είναι επώνυμες εταιρείες και συνεχώς έχει νέους κωδικούς. Που σημαίνει υγεία εταιρείας.

Ο άνθρωπος αξίζει να μαθαίνει νέα πράγματα και προοπτικές. 

Ενώ όλοι κάνουμε like εγώ σήμερα έβγαλα 20 ευρώ από την τράπεζα, ζεστά ζεστά.

Ευχαριστώ και ελπίζω να σε κάλυψα.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ElmirmiaL είπε

Αλλά από την άλλη οποίος δεν θέλει αλάργα υπάρχει και η κηπουρική.

gahvto6bty811.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...