Neural_handshake Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 το καραγκιοζιλικι του ατενσιονχοριτη σε αλλα επιπεδα γελωτα κ φαιδροτητας 1
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Αμ έτσι είναι ντε. Όσο υπάρχει ζήτηση θα ανεβαίνουν και οι τιμές, ειδικά αν κάποια υλικά βγαίνουν ακριβά. Hybrid χίλιες φορές καλύτερο από ηλεκτρικό.
dieksodo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 διαλογος στην αρχισυνταξια: - Λοιπον μαγκες ακουστε ο μασκ ειναι πολυ πλουσιος και με αυτα που λεει ερεθιζονται πολλοι οποτε οποτε ακουτε μασκ παιζουμε φουλ - αφεντικο τοχω ακουσα ο μασκ ακριβαινει μοντελα - γιατι ρε γμσετα αδηφαγος ο τυπος δεν του φτανει να ειναι νο1 ε? - μπα 1% θα ειναι η αυξηση για να καλυψει τις ελλειψεις στην αγορα - δεν πειραζει χωστο ολο και καποιος βλακας θα την πατησει
FasTaker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Προσωπικα θα βαλω αεριο γιατι το 1800 seat leon cupra πλεον θελει 100 € για γεμισμα και ρουφαει το ατιμο, και ασε το tesla.
alexiosdimitriadis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 και γιατί να πάρεις τέσλα αφού με τα ίδια χρήματα αγοράζεις 10 Citroen Ami? 👍
lost2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Τζάμπα μάζευα λεφτά, γιατί ρεε , έχω μαζέψει έως τώρα το 0.001 από την τελική τιμή, και ήμουν σίγουρος ότι σε 22 χρόνια θα το αγόραζα... Δεν πειράζει θα συνεχίσω να γλυκό κοιτάω τον γάιδαρο του γείτονα, που ξέρεις εκεί μπορεί να βγω τυχερός και να ρήξει την τιμή.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, kondoras είπε Και πάνω που είχα μαζέψει τα 41 χιλιάρικα, φασούλι το φασούλι και με αιματηρές οικονομίες, σκάει η αύξηση! Ρε παιδιά, μήπως έχει κανείς να μου δώσει δύο χιλιάρικα να αγοράσω ένα Tesla; 🤭 Σαν το γνωστό ανέκδοτο με το ευρώ και τη Φεράρι
valerio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, FasTaker είπε Προσωπικα θα βαλω αεριο γιατι το 1800 seat leon cupra πλεον θελει 100 € για γεμισμα και ρουφαει το ατιμο, και ασε το tesla. Ναι, είναι μια καταπληκτική ιδέα αν σκεφτείς ότι το 40% των εισαγωγών σε αέριο της Ευρώπης είναι από τη Ρωσία! Σίγουρη επένδυση, για αυτούς που το εισάγουν και το πουλούν! https://tradingeconomics.com/commodity/eu-natural-gas 1
skritikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δείτε και την πρόοδο του λιθίου μόλις υπήρξε αύξηση στην ζήτηση. Βασικό στοιχείο για σχεδόν κάθε σύγχρονη μπαταρία. https://tradingeconomics.com/commodity/lithium
KyloRen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από KyloRen
VonDoulen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, M A T R I X είπε Αυτό για να γίνει στην Ελλάδα, θα πρέπει να περιμένουμε 10 χρόνια το λιγότερο. Αγαπητέ έχω ebike...προσφάτως αγορασμένο & έχει αλλάξει η ψυχική-σωματική μου υγεία & διάθεση. 1 1
M A T R I X Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, VonDoulen είπε Αγαπητέ έχω ebike...προσφάτως αγορασμένο & έχει αλλάξει η ψυχική-σωματική μου υγεία & διάθεση. Καλά έκανες. Αναφερόμουν στο "βελτιωμένο σύστημα μαζικής μεταφοράς" 😁
katanalwtis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Οχι που θα πλήρωνε τους υπαλλήλους που έστειλε στην ουκρανία απο τη τσέπη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα