Retromaniac Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Με πήραν τηλ ότι ανέβηκε και αν θέλω να συνεχίσουμε την παραγγελία. Ακύρωσα αμέσως. Ένιωσα πολύ ωραία. Μετά ξύπνησα, πήρα το σεατ και πήγα για δουλειά... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από Retromaniac
tsarouc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Αυτοί που ενδιαφέρονται να τα αγοράσουν (και μπορούν) δεν θα σκάσουν με 2-3 χιλιάρικα επιπλέον ...
zidane1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Ακρίβυνε το Νετφλιξ, το ανέχτηκαμε. Αλλά οχι και τα Τεσλα! Αυτό παει πολυ.. 3
kinitos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Καπου πήρε το ματι μου οτι πλεον βαζει rtx 3080 για τα γραφικα στις οθόνες. Οποτε μπορεί να μην ειναι αύξηση απλα αναβάθμιση. Βεβαια μπορει να ειναι και φήμες δεν ξερω 😂😂😂😂
EmptyPromises Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 φτουυυυ δεν προλαβα γαμωτο την έκπτωση τώρα θα πέσω σε λαμπο... κρίμα κρίμα 😂😂😂😂 1
Stefanos683 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) μου αρεσει που διαβαζουμε για αυξηση στα τεσλα αλλα δεν ξερουμε για ποσο θα κυκλοφορουμε ακομη με το σαραβαλο λογω των 2 ευρω το λιτρο θα παμε παλι στα παπια κ μοτοσυκλετες? πλεον σε λιγους μηνες κανεις αποσβεση η τεσλα με τις αυξησεις σε ηλ.ρευμα θα πληγει πολυ Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από Stefanos683
asorogu1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Επειδη ειμαι στον χωρο του αυτοκινητου ολες οι μαρκες θα ανεβασουν τιμες να ξερετε 2
pink-shop Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, kondoras είπε Και πάνω που είχα μαζέψει τα 41 χιλιάρικα, φασούλι το φασούλι και με αιματηρές οικονομίες, σκάει η αύξηση! Ρε παιδιά, μήπως έχει κανείς να μου δώσει δύο χιλιάρικα να αγοράσω ένα Tesla; 🤭 Θα σου δωσουμε αλλα θα μας πας βολτα ε?? αχαχαχχχ
makis269 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, asorogu1981 είπε Επειδη ειμαι στον χωρο του αυτοκινητου ολες οι μαρκες θα ανεβασουν τιμες να ξερετε Ελπίζω να μην ανεβάσει η Ferrari τις τιμές κάνα χιλιάρικο πάνω γιατί μετά δεν θα μου φτάνουν τα λεφτά να πάρω μια .
mp123 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Γιατι ρε γαμωτο. Ελεγα να δωσω 100κ αλλα δεν εχω αλλα 10κ για να το παρω. Καταραμενη φτωχια
skritikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Stefanos683 είπε μου αρεσει που διαβαζουμε για αυξηση στα τεσλα αλλα δεν ξερουμε για ποσο θα κυκλοφορουμε ακομη με το σαραβαλο λογω των 2 ευρω το λιτρο θα παμε παλι στα παπια κ μοτοσυκλετες? πλεον σε λιγους μηνες κανεις αποσβεση η τεσλα με τις αυξησεις σε ηλ.ρευμα θα πληγει πολυ Καιρός να γυρίσει ένα μεγαλύτερο σύνολο σε περισσότερο προσιτούς τρόπους μετακίνησης. Ποδήλατο, hybrid eBike, πατίνια κάθε μορφής, πόδια! Αυτά σε συνδυασμό με ένα βελτιωμένο σύστημα μαζικής μεταφοράς μπορεί μειώσει πολύ τα έξοδα των καυσίμων. ΥΓ. Τα παραπάνω δεν είναι εφικτά για όλους και το γνωρίζω 1
VonDoulen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Λες και πρόκειται ν'αγοράσουμε ποτέ Tesla..... 2
M A T R I X Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, skritikos είπε Καιρός να γυρίσει ένα μεγαλύτερο σύνολο σε περισσότερο προσιτούς τρόπους μετακίνησης. Ποδήλατο, hybrid eBike, πατίνια κάθε μορφής, πόδια! Αυτά σε συνδυασμό με ένα βελτιωμένο σύστημα μαζικής μεταφοράς μπορεί μειώσει πολύ τα έξοδα των καυσίμων. ΥΓ. Τα παραπάνω δεν είναι εφικτά για όλους και το γνωρίζω Αυτό για να γίνει στην Ελλάδα, θα πρέπει να περιμένουμε 10 χρόνια το λιγότερο.
skritikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε Αυτό για να γίνει στην Ελλάδα, θα πρέπει να περιμένουμε 10 χρόνια το λιγότερο. Τον τρόπο μετακίνησης τον επιλέγουμε εμείς. Ποτέ δεν θα είναι όλα ιδανικά. Αν εννοείς το σύστημα μαζικής μεταφοράς, δυστυχώς πάσχει αρκετά και σε πολλές περιοχές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα