Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 minutes ago, NickTG said:

Το μόνο Renault είναι ο κινητήρας. 

ειναι φτηνή κατηγορία σκέψου αντοχή σε υλικά σαν να υπολογίζεις ενα αμάξι του 2020 με 7 χιλιαρικα (αναλογια με σημερα)

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rallistas είπε

GLA 200 2020 (Renault δηλαδης).

Πρωτη φορα ειδα σε αυτοκινητο να πετσικαρουν τα κλιπς σε επενδυση πορτας εσωτερικα, απο τη μερια που το χτυπαει ο ηλιος.Στραβωσαν απο τη ζεστη τα μισα.

Θεση πιλοτης ανοιχτη, που ομως εχει ηλιο 4-5 ωρες τη μερα (12-4 περιπου).

Ευτυχως ειναι με leasing.

Κι εγω το εχω μονιμα στη πιλοτη, το χτυπαει ειτε στο πλαι ειτε στο πισω μερος αναλογα που το εχω παρκαρει, αλλα υποπτευομαι πως το προβλημα της υπερθερμανσης οφειλοταν εν μερει στο συστημα υγραεριου που ηταν κακορυθμισμενο και ανεβαζε παραπανω θερμοκρασιες. Ρυθμισα τα μιγματα και τωρα δειχνει να ειναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.
On 19/07/2024 at 12:53, Ntinaras said:

Κι εγω το εχω μονιμα στη πιλοτη, το χτυπαει ειτε στο πλαι ειτε στο πισω μερος αναλογα που το εχω παρκαρει, αλλα υποπτευομαι πως το προβλημα της υπερθερμανσης οφειλοταν εν μερει στο συστημα υγραεριου που ηταν κακορυθμισμενο και ανεβαζε παραπανω θερμοκρασιες. Ρυθμισα τα μιγματα και τωρα δειχνει να ειναι οκ.

Με προβληματισες....

και σε δικη μου πυλωτη, χτυπαει ο ηλιος το αμαξι, για κανενα 3 ωρο...και παντα απο τη μια πλευρα.

Ελπιζω οτι τοσο μικρη εκθεση, δεν προλαβαινει να κανει κακο.

Δημοσ.
25 minutes ago, mindreader said:

Με προβληματισες....

και σε δικη μου πυλωτη, χτυπαει ο ηλιος το αμαξι, για κανενα 3 ωρο...και παντα απο τη μια πλευρα.

Μπορείς τις μισές μέρες να το παρκάρεις ανάποδα ώστε σε βάθος μήνα να το χτυπάει αντίστοιχα και από τις 2 πλευρές... 😜

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mindreader είπε

Με προβληματισες....

Σκεφτομαι να βαλω κανα πλαινο πανι για σκια. Αλλα φοβαμαι πως θα δειχνει γυφτικο.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Ntinaras said:

Σκεφτομαι να βαλω κανα πλαινο πανι για σκια. Αλλα φοβαμαι πως θα δειχνει γυφτικο.

Κι εγω το σκεφτηκα. Αλλα λεω να μη δειχνει σαν τσαντηρι. Το αλλο που σκεφτομαι, ειναι μεγαλες γλαστρες με ψηλα 'δενδρωδη' (αν μπορω να τα πω ετσι) φυτα. Κανουν καλη σκιαση αν μεγαλωσουν.

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, mindreader said:

Το αλλο που σκεφτομαι, ειναι μεγαλες γλαστρες με ψηλα 'δενδρωδη' (αν μπορω να τα πω έτσι) φυτα. Κανουν καλη σκιαση αν μεγαλωσουν.

Αυτό όντως θα το προστατεύσει και θα ομορφύνει και τον χώρο... 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mindreader είπε

Κι εγω το σκεφτηκα. Αλλα λεω να μη δειχνει σαν τσαντηρι. Το αλλο που σκεφτομαι, ειναι μεγαλες γλαστρες με ψηλα 'δενδρωδη' (αν μπορω να τα πω ετσι) φυτα. Κανουν καλη σκιαση αν μεγαλωσουν.

Και θα γδάρεις καμιά πόρτα αν την ανοίξεις χωρίς να προσέξεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Ukforthemoment said:

Και θα γδάρεις καμιά πόρτα αν την ανοίξεις χωρίς να προσέξεις.

Ναι, οντως θελει προσοχη να αφησεις αρκετη αποσταση για να ανοιγουν οι πορτες. Οχι γδαρσιμο σε πορτες, και ματι βγαζεις αν ειναι κοντα οι γλαστρες.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ναι, οντως θελει προσοχη να αφησεις αρκετη αποσταση για να ανοιγουν οι πορτες. Οχι γδαρσιμο σε πορτες, και ματι βγαζεις αν ειναι κοντα οι γλαστρες.

Όσο προσοχή και να έχεις η στραβή θα γίνει όταν θα σου γίνει συνήθεια. Λίγο θα ξεχαστείς λίγο θα σκέφτεσαι κάτι άλλο 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορεί να αντέξει τίποτα στις συνθήκες καταπόνησης που αναπτύσσονται πλέον στα ελληνικά καλοκαίρια. Κακά τα ψέματα. Ειδικά με την τόσο μεγάλη διάρκεια αυτών των φαινομένων, εάν συνδυάζεται με σχεδόν μόνιμη έκθεση στον ήλιο. Μπορώ να ακούσω τους μποέμ τύπους που θα μου πουν, εγώ είμαι χαλαρός δεν γίνομαι δούλος του αυτοκινήτου, σίδερα είναι, εμείς να είμαστε καλά, αλλά από την άλλη θα πρέπει κι αυτοί να καταλάβουν ότι μπαίνοντας σε ένα αυτοκίνητο που το εσωτερικό του έχει αναπτύξει θερμοκρασία 55 βαθμών δεν θα μείνεις και πολύ καλά γιατί ανασαίνεις ωραιότατο καρκίνο. Και από τα λαστιχάκια σου δεν ξέρω πόσο καλά θα είσαι εάν στα βαράει ο ήλιος 15 ώρες την ημέρα, κάθε ημέρα επίσης.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ είμαι χαλαρός δεν γίνομαι δούλος του αυτοκινήτου, σίδερα είναι, εμείς να είμαστε καλά

🌞🔥

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...