Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες.

Θα μπορούσατε να μου προσφέρετε τα φώτα σας για αξιοπρεπές κινητό στο προαναφερθέν price range καθώς το παρόν smartphone της συζύγου (Xiaomi Mi A2 Lite) αρχίζει να πνέει τα λοίσθια που λένε και στο χωριό μου;

Προτεραιότητες έχω την εντύπωση ότι αποτελούν η χωρητικότητα και η κάμερα. Κατ' εμέ ίσως και το 5G με την τεχνολογία που είναι προ με εντός των θυρών;

Ευχαριστώ άπαντες εκ των προτέρων για τις ιδέες και συμβουλές σας. 🙂

Δημοσ.

Χμμ...

Μεταξύ αυτών των δύο μάλλον, ναι.

Οπότε:

https://www.bestprice.gr/item/2156947853/samsung-galaxy-a52s-5g-6gb-128gb-dual.html

ή

https://www.bestprice.gr/item/2156966411/realme-gt-master-edition-5g-256gb.html

Τα 128gb vs 256gb δεν είναι θέμα βασικά μια και το Samsung παίρνει επέκταση χωρητικότητας, ενώ το Realme όχι.

Ποιο θα λέγατε;

Δημοσ.

😆 τα χουμε ξαναπεί αυτα, αφού πρόκειται για τη σύζυγό, θα πας στην σίγουρη επιλογή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 😆

Δημοσ.
Στις 17/3/2022 στις 6:27 ΜΜ, FCastor είπε

Καλησπέρα συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες.

Θα μπορούσατε να μου προσφέρετε τα φώτα σας για αξιοπρεπές κινητό στο προαναφερθέν price range καθώς το παρόν smartphone της συζύγου (Xiaomi Mi A2 Lite) αρχίζει να πνέει τα λοίσθια που λένε και στο χωριό μου;

Προτεραιότητες έχω την εντύπωση ότι αποτελούν η χωρητικότητα και η κάμερα. Κατ' εμέ ίσως και το 5G με την τεχνολογία που είναι προ με εντός των θυρών;

Ευχαριστώ άπαντες εκ των προτέρων για τις ιδέες και συμβουλές σας. 🙂

Σου κολλαει το κινητο? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sattack είπε

😆 τα χουμε ξαναπεί αυτα, αφού πρόκειται για τη σύζυγό, θα πας στην σίγουρη επιλογή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 😆

Να υποθέσω ότι εννοείς Samsung, ναι;

Δημοσ.

Ε ναι 😆

- πω πω , σου πηρε samsung! Πολύ σε προσέχει ο αντρας σου! Τέλειες φωτο και σελφι!

- πφφ , τι είναι αυτό? Ρεαλ, μπαρτσελονα? Από κάνα κουπόνι στο φως και στην αθλητική ηχώ θα το βρήκε... 😆

Δημοσ.

Αυτά ισχύουν για εμάς που ασχολούμαστε. Για μια γυναίκα που δεν ασχολείται, ξέρει όμως από μάρκες, θα εκτιμήσει ότι της πήρες μάρκα γνωστή και άρα την πρόσεξες, και αν τυχόν κάτι πάει στραβά, δεν θα φταις εσυ, έτυχε. Αν ομως συμβει με την "αγνωστη" μαρκα, προφανώς και θα φταις εσύ που πήγες και πήρες μπακατελα. Άσε που και όλα καλά να πηγαίνουν, μια υποσυνειδητη σκέψη θα ειναι: "πάλι κινεζιά για μενα? Εγώ δεν αξίζω μια φορά κάτι καλό ρε γμτ?"

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Donalhioy είπε

και το m52 στα 240 μια χαρα θα κατσει...

Εχει μεγαλυτερες διαστασεις,δεν εχει θυρα ακουστικων 3,5,δεν εχει στερεοφωνικα ηχεια.Απλα εχει μεγαλυτερη μπαταρια.Αρα δεν αξιζει σε σχεση με Α52s και gt master

Δημοσ.
2 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Εχει μεγαλυτερες διαστασεις,δεν εχει θυρα ακουστικων 3,5,δεν εχει στερεοφωνικα ηχεια.Απλα εχει μεγαλυτερη μπαταρια.Αρα δεν αξιζει σε σχεση με Α52s και gt master

Δεν αναφέρθηκαν ως πρόβλημα οι διαστάσεις.. ούτε τα ηχεία

Ακουστικά υπάρχουν Bluetooth

Και η μπαταρία μετράει πάντα..

Το είπα ως φτηνοτερη επιλογή όχι σε σύγκριση..

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Donalhioy είπε

Δεν αναφέρθηκαν ως πρόβλημα οι διαστάσεις.. ούτε τα ηχεία

Ακουστικά υπάρχουν Bluetooth

Και η μπαταρία μετράει πάντα..

Το είπα ως φτηνοτερη επιλογή όχι σε σύγκριση..

Σε 225 υπάρχει το realme gt Master... Τι να λέμε... Μείον βέβαια η έλλειψη υποδοχής κάρτας μνήμης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...