Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A72 τηλεφακός 3Χ ζουμ. 

Α73 κανένας. 

Ίσως πιστεύουν ότι με την 108 κάμερα κάνεις μια χαρά ζουμ, ίσως και να έχουν δίκιο. Αλλά άλλο μια 108αρα μέσω binning να βγάζει φωτογραφίες στα 25mp βλέπε mi 11, και άλλο στα 12, βλέπε redmi note 10 pro. 

Μου αρέσει να βλέπω γενικά τηλεφακός στα κινητά , καλομαθα. Αν κάποιο δεν έχει δεν το εκτιμάω σαν κινητό. Τουλάχιστον 3Χ πλέον..

4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Να θυμίσω ότι στο S22 Ultra η εταιρεία διαφημίζει ενσύρματη φόρτιση μέχρι 45W και αυτό υποστηρίζει/φορτίζει μέχρι 25.

Όντως ισχύει αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Ως τεχνικός ένα έχω να πω….πλαστικά κινητά, σάπια, απουσία αλουμινίου και γενικός μετάλλου. Σάπιες φλεξοταινίες και charge docks ρημάδια! iPhone και πάλι iPhone! Δε παν να πέσετε να με φάτε….. πλαστικά κινητά έτσι τα λέμε! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, chios είπε

Τίποτα απολύτως, αν εξαιρέσουμε την μεγαλύτερη μπαταρία είναι άθλιο, ας έβαζαν έναν sd870να ήταν αναβάθμιση. Επίσης μεγάλο φάουλ η αφαίρεση Jack. 

Για sd870 μάλλον χλωμό προφανώς σε αυτές τις συσκευές (μόνο η xiaomi τα κάνει αυτά)...μήπως εννοούσες 780?

51 λεπτά πριν, Hiroshima79 είπε

Ως τεχνικός ένα έχω να πω….πλαστικά κινητά, σάπια, απουσία αλουμινίου και γενικός μετάλλου. Σάπιες φλεξοταινίες και charge docks ρημάδια! iPhone και πάλι iPhone! Δε παν να πέσετε να με φάτε….. πλαστικά κινητά έτσι τα λέμε! 

κοίτα για το Α33 μιας και είναι low budget συσκευή άντε χαλάλι, αλλά για τα άλλα δύο που λογικά θα τα πλασάρει στα 479€ (ισως και παραπάνω) ναι είναι deal breaker

Επεξ/σία από Lazmour
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το a52s....ουτε καν λογος για  αναβαθμιση στη νεα σειρα....με 400-430 ευρω παιρνεις το a52s με 8giga 256ram...πληρες κινητο με snap778g και ανωτερο απο a53 και α73 σε επεξεργαστη audio jack...εχουμε φτασει καθε περσυ να λεμε και καλυτερα..βλεπε σειρα s21 με s22...ελαχιστες διαφορες με υποβαθμιση στην μπαταρια κιολας..θα μας τρελανει η sammy

Επεξ/σία από Giorgio19784
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Κρατάμε μικρό καλάθι για την ταχυφόρτιση των 33W.

Να θυμίσω ότι στο S22 Ultra η εταιρεία διαφημίζει ενσύρματη φόρτιση μέχρι 45W και αυτό υποστηρίζει/φορτίζει μέχρι 25.

Επίσης μένει να δούμε αν οι συσκευές θα έχουν φορτιστές στα κουτιά ή όχι όπως ακούγεται αλλα και θύρα ακουστικών.

7 ώρες πριν, AtiX είπε

Φήμες λέγανε για αφαιρέσει από την συσκευασία του φορτιστή… ξέρουμε αν ισχύει?

Φορτιστές γιοκ.... Δεν θα περιέχουν οι συσκευασίες λόγω περιβαλλοντικών ανησυχιών.... 

Φυσικά θα προτιμήσει κάποιος τα Α52s και Α72.... Κάθε πέρσι και καλύτερα...

The new Galaxy A series will not include a charger in the retail package, which Samsung paints as an eco-friendly move as it makes the packaging smaller. Speaking of the packaging, it is made out of sustainably sourced paper. The phones themselves use recycled post-consumer materials for the side buttons and SIM card trays.

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, AtiX είπε

Φήμες λέγανε για αφαιρέσει από την συσκευασία του φορτιστή… ξέρουμε αν ισχύει?

ναι ισχθυει, το λενε ολα τα review στο youtube

14 ώρες πριν, Petrosperan είπε

Η σειρά A της Samsung είναι πρακτικά νεκρή λόγω της Realme και Xiaomi. Άν μπορώ με 300 ευρώ να αγοράσω Realme GT Neo 2, Realme GT, Mi 11T που είναι όλα ανώτερα σε κάθε aspect ΙΣΩΣ με εξαίρεση της κάμερας, τότε δεν υπάρχει λόγος να πάρω ένα απίστευτα mid range κινητό όπως την A σειρά της Samsung.

Για realme δεν εχω αποψη διοτι δεν εχω πιασει κινητο της στα χερια μου, αλλα τα ζιομι που ειναι καλυτερα? Στο MUI? στις καμερες? στα 1000 bugs?  Σου μιλαω σαν χρηστης redmi note 8 pro, POCO x3 και mi 11T. Aν καποιος εχει το Α52S ναι δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να παρει το 53.

Αλλα κατσε, σου δινει φοβερες καμερες με OIS, αδιαβροχοποιηση, καρυφαιο λογισμικο χωρις bugs, οθοναρα , καταπληκτικη διαχειριση μπαταριας. Το <παλιο> Α52s παιζει χωρις αντιπαλο αυτη τη στιγμη στα 300 ευρω που εχει στο σκρουτζ 

• Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, Hiroshima79 said:

Φαίνεται η αντικειμενική, αξιόπιστη άποψη από μακριά. 

Δεν χρειάζεται να μας πείσεις! 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το lag σε Α52 8/256 πάει σύννεφο... είχα Α70 και Α71 με μικρότερη ραμ και σαφώς παλιότερους επεξεργαστές και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα! Και μάλιστα ήταν dual sim και έξτρα slot για κάρτα sd τα παλιότερα! Κάτι που αφαίρεσαν και στο Α52 και στο Α72 κάνοντας το δεύτερο slot hybrid...  Το Α52 με απογοήτευσε τολμώ να πω ως προς την γενικότερη λειτουργία και το smoothness... δεν βλέπω καμία συνταρακτική και ειδοποιό διαφορά (το βασικό εξωτερικά, οπτικά) στα νέα μοντέλα! Οπότε μάλλον μετά από αρκετά μοντέλα Α για μένα, το καθιστά παντελώς αδιάφορο το καινούριο Α52/72...

Δημοσ.
Στις 17/3/2022 στις 10:20 ΜΜ, Hiroshima79 είπε

Εχω A40 και το πήγα σέρβις στην εγγύηση επειδή δεν φόρτιζε και δεν συνδεόταν σε υπολογιστή. Του άλλαξαν κάποιες φλεξοταινιες και κάτι ακόμα που πρότεινε η Samsung. Τώρα δουλεύει μια χαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...