LuNaTiC Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μου έχουν χαλάσει τα VAVA MOOV28 που είχα αγοράσει πριν χρόνια απο Amazon ... μετά από λίγο ψάξιμο τότε... και γενικότερα μου είχανε βγει ικανοποιητικά και αρκετά φτηνά... Θα ήθελα να πάρω κάτι άλλο πλέον.... Θέλω κυρίως για χρήση εξωτερικόν χώρων και γυμναστηρίου/ποδήλατο Θα ήθελα να μπορώ να απαντάω σε κλήσεις και να είναι σίγουρα Bluetooth... Σύνδεση με iphone Δεν έχω μπάτζετ αν είναι κάτι καλό...το τσεκάρω... Θέλω καλή ποιότητα ήχου και μουσικής Ακούω τις προτάσεις σας !
Ntinaras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, LuNaTiC είπε Μου έχουν χαλάσει τα VAVA MOOV28 που είχα αγοράσει πριν χρόνια απο Amazon ... μετά από λίγο ψάξιμο τότε... και γενικότερα μου είχανε βγει ικανοποιητικά και αρκετά φτηνά... Θα ήθελα να πάρω κάτι άλλο πλέον.... Θέλω κυρίως για χρήση εξωτερικόν χώρων και γυμναστηρίου/ποδήλατο Θα ήθελα να μπορώ να απαντάω σε κλήσεις και να είναι σίγουρα Bluetooth... Σύνδεση με iphone Δεν έχω μπάτζετ αν είναι κάτι καλό...το τσεκάρω... Θέλω καλή ποιότητα ήχου και μουσικής Ακούω τις προτάσεις σας ! https://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth/m/2/Sony.html?from=autocomplete&keyphrase=wf-1000xm4&o=sony+wf-1000xm4 εχω τα WF-1000XM4 ακριβα μεν, αλλα τα προτεινω. 1
LuNaTiC Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Παραείναι ακριβά...τα έχω δει... Ακόμα και αν μου έλεγαν οτι αποδεδειγμένα και με μετρήσεις έχουν τον καλύτερο... Δεν θα έδινα αυτή την στιγμή τόσα. Δεν έχω ιδιαίτερο budget απλά δεν τα θεωρώ vfm Γνώμη για το παρακάτω το XM3 ?
Ntinaras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Παραείναι ακριβά...τα έχω δει... Ακόμα και αν μου έλεγαν οτι αποδεδειγμένα και με μετρήσεις έχουν τον καλύτερο... Δεν θα έδινα αυτή την στιγμή τόσα. Δεν έχω ιδιαίτερο budget απλά δεν τα θεωρώ vfm Γνώμη για το παρακάτω το XM3 ? Δεν τα εχω δοκιμασει, αλλα στη μιση τιμη , αποκλειται να ειναι μισης ποιοτητας. οποτε σιγουρα καλυτερο vfm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα