djthanos-d Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Ενημερωση με το θεμα . Τελικα το πηγα στην info και αμεσος μου εβγαλαν χαρτι αντικαταστασης με ιδιο η με καποια διαφορα καποιο αλλο. Ερωτηση...... Τι προτεινετε περα απο το poco ? Πανω κατω στα ιδια χαρακτηριστικα αντε να δωσω και κανα 50 παραπανω. 1
tasvar Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Σε δεσμεύουν σε xiaomi? Η μέσω Γερμανού παίρνεις ότι θέλεις;
djthanos-d Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, tasvar είπε Σε δεσμεύουν σε xiaomi? Η μέσω Γερμανού παίρνεις ότι θέλεις; οχι. εχει βγει πιστωτικο το ποσο και παιρνεις οτι θελεις
tasvar Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Samsung A52s . Δεν ξέρω από τιμές Γερμανού Βέβαια...
Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, djthanos-d είπε Ενημερωση με το θεμα . Τελικα το πηγα στην info και αμεσος μου εβγαλαν χαρτι αντικαταστασης με ιδιο η με καποια διαφορα καποιο αλλο. Ερωτηση...... Τι προτεινετε περα απο το poco ? Πανω κατω στα ιδια χαρακτηριστικα αντε να δωσω και κανα 50 παραπανω. Αν είναι εύκολο πές και για τι ποσό μιλάμε ακριβώς.
djthanos-d Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 50 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν είναι εύκολο πές και για τι ποσό μιλάμε ακριβώς. 250. Για αυτο ειπα αντε και κανα 50 να δωσω παραπανω. Κθε προταση δεκτη παιδια.
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, djthanos-d είπε 250. Για αυτο ειπα αντε και κανα 50 να δωσω παραπανω. Κθε προταση δεκτη παιδια. Δυστηχως αυτή την περίοδο δεν έχει και τις καλύτερες τιμές ο Γερμανός. Κάτι αντίστοιχο με το poco x3 pro κυρίως στο κομμάτι επεξεργαστή, βρισκεις στα Xiaomi mi 11 lite, Samsung A52s και Realme GT master edition τα οποία ανεβαίνουν στα 300ευρώ. Αν μπορείς να πάρεις επιστροφή χρημάτων αντι για πιστωτικό προφανώς θα ήταν το καλύτερο αφού όλα αυτά τα βρίσκεις αλλού αρκετά φθηνότερα. Δεν προτείνω κάτι άλλο στα 250ευρώ και κάτω επειδή τα περισσότερα είναι με Helio επεξεργαστές που είναι αρκετά αδύναμοι του Poco.
djthanos-d Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δυστηχως αυτή την περίοδο δεν έχει και τις καλύτερες τιμές ο Γερμανός. Κάτι αντίστοιχο με το poco x3 pro κυρίως στο κομμάτι επεξεργαστή, βρισκεις στα Xiaomi mi 11 lite, Samsung A52s και Realme GT master edition τα οποία ανεβαίνουν στα 300ευρώ. Αν μπορείς να πάρεις επιστροφή χρημάτων αντι για πιστωτικό προφανώς θα ήταν το καλύτερο αφού όλα αυτά τα βρίσκεις αλλού αρκετά φθηνότερα. Δεν προτείνω κάτι άλλο στα 250ευρώ και κάτω επειδή τα περισσότερα είναι με Helio επεξεργαστές που είναι αρκετά αδύναμοι του Poco. Εχεις δικιο. Και εγω που το εψαξα δεν ειδα κατι καλο. Αλλα δυστυχως δεν δινουν επιστροφη χρηματων γιατι το ειχα παρει σε αναβαθμιση συμβολαιου στα 250. Οποτε να βλεπω να βαζω το χερι στην τσεπη εκτος και αν παω στο ιδιο αλλα πολυ δυσκολο μετα τα οσα περασα. Πλεων ποτε ξανα poco
djthanos-d Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Ενημερωση σε ολα τα μελοι που βοηθησαν. Τελικα η αντικατασταση εγινε σημερα και εχουμε και λεμε. POCO στα σκουπιδια πλεον και αντικατασταση με samsung a52s dual 6/128 5G. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη και να βγει καλο. Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο redmi note 10 pro αλλα δεν ξερω με κερδισε αυτο. 1
nallas7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα μια ερώτηση εάν γνωρίζετε αγόρασα ένα κινητό πριν δύο μήνες το κινητό είχε θέματα μέτα από ένα μήνα το έστειλα στον Γερμανό από όπου το πήρα και το στείλανε στο σέρβις μου το φέρανε και στο πεντάλεπτο ξανά το ίδια το πήγα ξανά πίσω ξανά στο σέρβις και μου είπαν αντικατάσταση κινητού μετά από δέκα μέρες μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση ίσο πόσο που το αγόρασα η να βάλω παραπάνω λεφτά να αγοράσω άλλο του είπα ότι το κινητό το πήρα σε προσφορά 500 ευρώ και τώρα έχει 850 θα πρέπει του λέω να δώσω εγώ 350 ευρώ παραπάνω για να πάρω το ίδιο και μου λέει ναι ήθελαν να ρωτήσω ισχύει;; και εάν όχι τι πρέπει να κάνω,,, παρεπιπτόντως δεν έχω πάει ακόμη στο μαγαζί για να δω εάν όντως ισχύει αυτό που μου είπαν!!
greekfragma Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Είναι δικαίωμά σου να ζητήσεις ίδιο ή (αν δεν υπάρχει ίδιο) καλύτερων χαρακτηριστικών πληρώνοντας τη διαφορά. Εφόσον υπάρχει ζητάς αντικατάσταση με το ίδιο και δεν πληρώνεις ΤΙΠΟΤΑ. Συγκεκριμένο μοντέλο έδωσες με βλάβη και το ίδιο οφείλουν να επιστρέψουν ασχέτως τιμής. Αν δηλαδή πλέον κάνει λιγότερο π.χ. 350ευρώ θα σου δίναν νέο κινητό και πιστωτικό 150ευρώ ή λεφτά στο χέρι; Αστεία πράγματα. Μάθετε τα δικαιώματά σας και τις υποχρεώσεις των καταστημάτων.
nallas7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Φίλε μου όπως είπα δεν έχω πάει ακόμη στο κατάστημα να δω τι γίνεται όταν πάω θα επανέλθω απλά ήθελα να έχω μια άποψη να ξέρω τι γίνεται
greekfragma Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 4 minutes ago, nallas7 said: Φίλε μου όπως είπα δεν έχω πάει ακόμη στο κατάστημα να δω τι γίνεται όταν πάω θα επανέλθω απλά ήθελα να έχω μια άποψη να ξέρω τι γίνεται να μην έχεις άποψη. να διαβάσεις τη νομοθεσία υποχρεώσεων δικαιωμάτων μεταξύ εμπορικών συναλλαγών στη λιανική.
nallas7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, greekfragma είπε να μην έχεις άποψη. να διαβάσεις τη νομοθεσία υποχρεώσεων δικαιωμάτων μεταξύ εμπορικών συναλλαγών στη λιανική. Που μπορώ να τα βρω εγγράφως αυτά;;
greekfragma Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 minute ago, nallas7 said: Που μπορώ να τα βρω εγγράφως αυτά;; https://www.google.com/search?q=δικαιωματα+καταναλωτη&rlz=1C1GCEA_enGR1017GR1017&ei=8KjbY_HOFJ-Lxc8Pir2o6AM&oq=δικαιωματα+καταναω&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAxgAMgcIABANEIAEMgcIABANEIAEMgcIABANEIAEMgcIABANEIAEMgcIABANEIAEMgcIABANEIAEMgYIABAeEA0yBggAEB4QDTIGCAAQHhANMggIABAFEB4QDToFCAAQgAQ6BggAEBYQHjoFCCEQoAFKBAhBGABKBAhGGABQAFiPHGCWLGgEcAF4AIAB4wGIAa8NkgEGMC4xMC4xmAEAoAEBwAEB&sclient=gws-wiz-serp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα