djthanos-d Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Καλησπερα σε ολα τα μελοι και οποια συμβουλη για το θεμα δεκτη. Αγορασα με αναβαθμιση συμβολαιου απο καταστημα γερμανος ενα poco x3 pro το οποιο απο την πρωτη στιγμη εκανε restart μονο του οποτε ηθελε. Λεω στην αρχη καποιο update θα ειναι οποτε ασε λιγες μερες να δω μηπως και σταματησει το θεμα . Ελα μου ομως που δεν. Το παω στο καταστημα το στελνουν στο service και μου το επιστρεφουν με καποιο καινουργιο update . Λεω οκ τωρα. Ελα μου ομως που δεν για ακομα μια φορα. Οποτε το ξαναστελνω και τα διδια και παλι για ακομη μια φορα και μαισταμε συμβουλες κιολας να μην βαζψ εφαρμογες μεσα γιατι κατι μπορει να φταιει απο καποια εφαρμογη. Μετα τα πολλα το ξαναστελνω πισω και ζηταω αντικατασταση κινητου. Και εδω αρχιζει το σοου.Εχω μαθει οτι το εχουν παραλαβει στο service και απο τον τεχνικο του καταστηματος που μπηκε στο συστημα τους αλλα και απο την courier που το εστειλαν απο το καταστημα. Τους περνω τηλ και μου λενε οτι δεν το εχουμε παραλαβει ακομα και οτι πρεπει πρωτα να το παραλαβουν και μετα να τηλεφωνησω και να κανω το σχετικο αιτημα.Τους αναφερω οτι γνωριζω οτι το εχετε παραλαβει αλλα και που το ελεγα στον κοσμο τους . Ξανα περνω τηλ την επομενη μερα ναι μου λενε το παραλαβανε κανω το αιτημα και απο τοτε ακρα του ταφου σιωπη και καμια ακρη . Απλα εξεταζεται το αιτημα . Ειλικρινα ειμαι ατομο χαμηλων νευρων και δεν γουσταρω φωνες και τετοια αλλα εχω φτασει σε τετοιο αμην που εδω και τρεις μηνες πληρωνω κανονικα την συνδεση που εκανα με το τηλεφωνω μαζι αλλα τηλεφωνω δεν εχω και δεν βγαζω ακρη με κανεναν.
GATE123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Και εσύ βρε άνθρωπε δεν διαβάζεις τι γίνεται με τα Poco πρώτου το πάρεις? Έχει τύχει σε Poco να του αλλάξουν πλακέτα και να φτιάξει. Πιστεύω να συμβεί και σε εσένα να γλιτώσεις την ταλαιπωρία. Αντικατάσταση δεν ξέρω αν γίνεται. Μακάρι να βγάλεις άκρη.
djthanos-d Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Και εσύ βρε άνθρωπε δεν διαβάζεις τι γίνεται με τα Poco πρώτου το πάρεις? Έχει τύχει σε Poco να του αλλάξουν πλακέτα και να φτιάξει. Πιστεύω να συμβεί και σε εσένα να γλιτώσεις την ταλαιπωρία. Αντικατάσταση δεν ξέρω αν γίνεται. Μακάρι να βγάλεις άκρη. Δυστυχως δεν το ξερα. μετα αρχισα να ψαχνω και να βλεπω τι γινετε αλλα τωρα αργα.
djthanos-d Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Και επιστρεφω προς ενημερωση ολων. Αντικατασταση τελικα δεν γινεται γιατι λενε οτι το τηλεφωνω δεν εχει τιποτα απολυτος και απο το τεχνικο τμημα του γερμανου με ενημερωσαν να μην κατεβαζω εφαρμογες τριτων γιατι το προβλημα μπορει να ειναι απο εκει. Εκλασα στα γελια. Σε ερωτηση που τους εκανα οτι θελετε να παμε δικαστικα η απαντηση ηταν καντε οτι θελετε. Απο εμενα πλεον μαυρο σε ΓΕΡΜΑΝΟ. 1
tasvar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Εφόσον είναι αγορασμένο από το Γερμανό, μήπως να μιλήσεις με infoquest? Η απάντηση πως το κινητό δεν έχει πρόβλημα, ήταν του Γερμανού ή του service της infoquest?
djthanos-d Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tasvar είπε Εφόσον είναι αγορασμένο από το Γερμανό, μήπως να μιλήσεις με infoquest? Η απάντηση πως το κινητό δεν έχει πρόβλημα, ήταν του Γερμανού ή του service της infoquest? Η απαντηση ηταν απο το τεχνικο τμημα του γερμανου αφου οπως μου ειπαν ρωτησαν το τεχνικο τμημα της infoquest και με το ψεμα οτι εστειλαν την συσκευη εκει . Ενω η συσκευη δεν πηγε ποτε εκει αφου την παρασκευη που μιλησα μαζι τους ηταν στον τεχνιθκο ελενχο του γερμανου και σημερα δευτερα ειχα αυτην την ενημερωση. Η ουσια ειναι οτι δεν θελουν να αντικαταστησουν την συσκευη και βρισκουν διαφορες δικαιολογιες. Ουτε τον υπευθηνο καταστηματος δεν βρισκο που πηρα την συσκευη αφαντος και αυτος.
GATE123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, djthanos-d είπε Και επιστρεφω προς ενημερωση ολων. Αντικατασταση τελικα δεν γινεται γιατι λενε οτι το τηλεφωνω δεν εχει τιποτα απολυτος και απο το τεχνικο τμημα του γερμανου με ενημερωσαν να μην κατεβαζω εφαρμογες τριτων γιατι το προβλημα μπορει να ειναι απο εκει. Εκλασα στα γελια. Σε ερωτηση που τους εκανα οτι θελετε να παμε δικαστικα η απαντηση ηταν καντε οτι θελετε. Απο εμενα πλεον μαυρο σε ΓΕΡΜΑΝΟ. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα για ακόμα μια φορά για τα Poco και τα προβλήματα τους. Όπως επίσης για την ταλαιπωρία που θα υποστείς. Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους κυνηγήσεις με συνήγορο του καταναλωτή και πάει λέγοντας. 1
Fotia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Σε μια καταγγελια θα πρεπει να μπορει να αποδειχτει οτι υπαρχει προβλημα ,γιατι οταν καθε πλευρα μπορει να λεει οτι θελει δεν βγαζεις ευκολα ακρη .
tasvar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 22 ώρες πριν, djthanos-d είπε Η απαντηση ηταν απο το τεχνικο τμημα του γερμανου αφου οπως μου ειπαν ρωτησαν το τεχνικο τμημα της infoquest και με το ψεμα οτι εστειλαν την συσκευη εκει . Ενω η συσκευη δεν πηγε ποτε εκει αφου την παρασκευη που μιλησα μαζι τους ηταν στον τεχνιθκο ελενχο του γερμανου και σημερα δευτερα ειχα αυτην την ενημερωση. Η ουσια ειναι οτι δεν θελουν να αντικαταστησουν την συσκευη και βρισκουν διαφορες δικαιολογιες. Ουτε τον υπευθηνο καταστηματος δεν βρισκο που πηρα την συσκευη αφαντος και αυτος. Μήπως να επικοινωνήσεις με infoquest , κατευθείαν, να το στείλεις εκεί για έλεγχο;
greekbusters Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Φίλε @djthanos-d επειδή είχα κ εγώ θέμα με τον Γερμανό αυτές τις μέρες για την αντικατάσταση του τρίτου ποκο μ3 που πέθανε και ήμουν έξαλλος αρχικά, στο τέλος έβγαλα άκρη. Αν στο κατάστημα σε κοροϊδεύουν όπως έκαναν εμένα και όσα αναφέρεις παραπάνω έγιναν σε κατάστημα, μην ασχοληθείς άλλο μαζί τους και μίλα απευθείας με τον Γερμανό online. Εγώ συμπλήρωσα την φόρμα επικοινωνίας και τους εξήγησα πως δεν βγάζω άκρη με τα κωλοκαταστηματα τους και ότι θα κάνω μήνυση παντού και με πήραν τηλ μετά από μια ώρα και αναμένω κουριερ στην πόρτα μου να γίνει η αντικατάσταση ακόμα πιο γρήγορα. Από τι ξέρω κατάστημα και ονλινε είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και λειτουργούν ο καθένας ξεχωριστά. 1
Fotia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολλα καταστηματα Γερμανος λειτουργουν με franchise αλλα η πολιτικη επιστροφων και επισκευης, αναγραφεται στους ορους συναλλαγης. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από Fotia
djthanos-d Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 12:32 ΠΜ, greekbusters είπε Φίλε @djthanos-d επειδή είχα κ εγώ θέμα με τον Γερμανό αυτές τις μέρες για την αντικατάσταση του τρίτου ποκο μ3 που πέθανε και ήμουν έξαλλος αρχικά, στο τέλος έβγαλα άκρη. Αν στο κατάστημα σε κοροϊδεύουν όπως έκαναν εμένα και όσα αναφέρεις παραπάνω έγιναν σε κατάστημα, μην ασχοληθείς άλλο μαζί τους και μίλα απευθείας με τον Γερμανό online. Εγώ συμπλήρωσα την φόρμα επικοινωνίας και τους εξήγησα πως δεν βγάζω άκρη με τα κωλοκαταστηματα τους και ότι θα κάνω μήνυση παντού και με πήραν τηλ μετά από μια ώρα και αναμένω κουριερ στην πόρτα μου να γίνει η αντικατάσταση ακόμα πιο γρήγορα. Από τι ξέρω κατάστημα και ονλινε είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και λειτουργούν ο καθένας ξεχωριστά. Αυτο εκανα φιλε μου .Το εχω στειλει τρεις φορες στο τεχνικο τμημα στα κεντρικα τους και η απαντηση τους ηταν το κινητο δεν εχει τιποτα και να αποφευγετε να κατεβαζετε εφαρμογες τριτων. Εμεις δεν κανουμε καμια αντικατασταση. Σε αντιθεση με το τεχνικο του καταστηματος που το παιδι εχει δει το προβλημα και τους εχει στειλει και ο ιδιος μυνημα οτι οντως χρειαζεται αντικατασταση. Αντε τωρα βγαλε ακρη. Εχουνε στειλει μηνυμα στην info απο οτι μου ειπαν και περιμενουν απαντηση. Εχουνε περασει δυο βδομαδες και ακομα περιμενουν απαντηση. Στις 22/3/2022 στις 12:35 ΠΜ, alexokanenas είπε Ριξε μια καταγγελία , θα ιδρώσει το αυτάκι τους μην ανησυχεις http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_ReportGuidelines.html Και αυτο εκανα φιλε μου και μαλιστα οχι μεσο καταναλωτη αλλα μεσο δικηγορου και η απαντηση τους απο τα κεντρικα ηταν κοψε τον λαιμο σου και κανε οτι θες. Αλλα ηταν γυναικα στο τηλεφωνω και δεν μπορουσα ουτε να βρισω .
greekbusters Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, djthanos-d είπε Αυτο εκανα φιλε μου .Το εχω στειλει τρεις φορες στο τεχνικο τμημα στα κεντρικα τους και η απαντηση τους ηταν το κινητο δεν εχει τιποτα και να αποφευγετε να κατεβαζετε εφαρμογες τριτων. Εμεις δεν κανουμε καμια αντικατασταση. Σε αντιθεση με το τεχνικο του καταστηματος που το παιδι εχει δει το προβλημα και τους εχει στειλει και ο ιδιος μυνημα οτι οντως χρειαζεται αντικατασταση. Αντε τωρα βγαλε ακρη. Εχουνε στειλει μηνυμα στην info απο οτι μου ειπαν και περιμενουν απαντηση. Εχουνε περασει δυο βδομαδες και ακομα περιμενουν απαντηση. Και αυτο εκανα φιλε μου και μαλιστα οχι μεσο καταναλωτη αλλα μεσο δικηγορου και η απαντηση τους απο τα κεντρικα ηταν κοψε τον λαιμο σου και κανε οτι θες. Αλλα ηταν γυναικα στο τηλεφωνω και δεν μπορουσα ουτε να βρισω . Κακώς άφησες τον Γερμανό να το στείλει ο ίδιος στην ινφο γτ θα κάνει κανα 3 βδομάδες. Εγώ το πηγα ο ίδιος στην ινφο και το ένα το αντικατέστησα άμεσα. Το άλλο όμως επειδή ήταν από επιδότηση και από κατάστημα της Σαλαμίνας ήθελαν να παω ταξιδάκι απο Αθήνα Σαλαμίνα 2-3 φορές και γενικά η εξυπηρέτηση από καταστημα ήταν τραγική. Όποτε με το χαρτί αντικατάστασης που μ είχε δώσει η ινφο και την απόδειξη έστειλα στα κεντρικά του Γερμανου ( τους έγραψα βέβαια ότι αν δεν γίνει αντικατάσταση θα στείλω σε συνήγορο ) και η αντιμετώπιση τους ήταν άψογη. Έστειλαν κούριερ σπίτι μ με δικά τους εξοδα να παρουνβτο κινητό και να μου το αντικαταστήσουν με ότι θέλω παλο με κούριερ. Τα καταστήματα είναι ότι να ναι δεν θα βγει άκρη. Η δε επίσημη Γερμανός σελίδα μου φέρθηκε άψογα και έχω να πω τ καλυτερα. Όποτε αυτό που σου προτείνω, πηγαινε το μόνος σου στην ινφο( θα σου δώσουν σίγουρα χαρτί αντικατάστασης, μου έχουν δώσει 3)και μετά μίλα με μειλ απευθείας με Γερμανό να βγάλεις άκρη. Μην ασχοληθείς καν με το κατάστημα Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από greekbusters
umbrella co. Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχως TS εμπλεξες με την χειροτερη αλυσιδα (μαζι με τα mediamarkt κατ'εμε) της Ελλαδος. Θα σου προτεινα κι εγω να κανεις καταγγελια αλλα διαβασα πως εκανες και δεν εγινε τιποτα. Δοκιμασε και με την αντιπροσωπεια οπως γραφει ο greekbusters, δεν εχεις τιποτα να χασεις. Και σε εμενα για μια DOA τηλεοραση μου εβγαλαν το λαδι μεχρι να μου επιστρεψουν τα χρηματα, αλλα εκει συμμορφωθηκαν με τις καταγγελιες στον ΣτΚ. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από umbrella co.
djthanos-d Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, greekbusters είπε Κακώς άφησες τον Γερμανό να το στείλει ο ίδιος στην ινφο γτ θα κάνει κανα 3 βδομάδες. Εγώ το πηγα ο ίδιος στην ινφο και το ένα το αντικατέστησα άμεσα. Το άλλο όμως επειδή ήταν από επιδότηση και από κατάστημα της Σαλαμίνας ήθελαν να παω ταξιδάκι απο Αθήνα Σαλαμίνα 2-3 φορές και γενικά η εξυπηρέτηση από καταστημα ήταν τραγική. Όποτε με το χαρτί αντικατάστασης που μ είχε δώσει η ινφο και την απόδειξη έστειλα στα κεντρικά του Γερμανου ( τους έγραψα βέβαια ότι αν δεν γίνει αντικατάσταση θα στείλω σε συνήγορο ) και η αντιμετώπιση τους ήταν άψογη. Έστειλαν κούριερ σπίτι μ με δικά τους εξοδα να παρουνβτο κινητό και να μου το αντικαταστήσουν με ότι θέλω παλο με κούριερ. Τα καταστήματα είναι ότι να ναι δεν θα βγει άκρη. Η δε επίσημη Γερμανός σελίδα μου φέρθηκε άψογα και έχω να πω τ καλυτερα. Όποτε αυτό που σου προτείνω, πηγαινε το μόνος σου στην ινφο( θα σου δώσουν σίγουρα χαρτί αντικατάστασης, μου έχουν δώσει 3)και μετά μίλα με μειλ απευθείας με Γερμανό να βγάλεις άκρη. Μην ασχοληθείς καν με το κατάστημα Αυριο θα το κανω και αυτο που μου λες και ελπιζω να βγαλω ακρη. 6 ώρες πριν, umbrella co. είπε Δυστυχως TS εμπλεξες με την χειροτερη αλυσιδα (μαζι με τα mediamarkt κατ'εμε) της Ελλαδος. Θα σου προτεινα κι εγω να κανεις καταγγελια αλλα διαβασα πως εκανες και δεν εγινε τιποτα. Δοκιμασε και με την αντιπροσωπεια οπως γραφει ο greekbusters, δεν εχεις τιποτα να χασεις. Και σε εμενα για μια DOA τηλεοραση μου εβγαλαν το λαδι μεχρι να μου επιστρεψουν τα χρηματα, αλλα εκει συμμορφωθηκαν με τις καταγγελιες στον ΣτΚ. θα συμφωνησω στο 100% μαζι σου. Αλλα μυαλο δεν βαζουμε να σταματησουμε να ψωνιζουμε απο αυτους να δεις πως αλλαζουν μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα