trib Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Επεκτείνονται οι νέες λειτουργίες σε ένα ευρύ φάσμα παλαιότερων συσκευών. Η Samsung φέρνει ορισμένες από τις δυνατότητες της κάμερας που ενσωματώνει το Galaxy S22 σε παλαιότερες συσκευές, όπως ανακοίνωσε η νοτιοκορεάτικη εταιρεία στην ιστοσελίδα της. Η ενημέρωση One UI 4.1 θα επεκταθεί σε ένα ευρύ φάσμα τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S20, Galaxy S21, Galaxy S10, Note 20 και κάποιες από τις συσκευές των σειρών Galaxy Z Fold και Z Flip. Η εταιρεία αναφέρει λεπτομερώς ορισμένες από τις δυνατότητες που θα γίνουν διαθέσιμες σε παλαιότερες συσκευές σε δημοσίευση στο Κορεάτικο forum. Δυστυχώς, δεν θα υποστηρίζουν όλες οι συσκευές κάθε δυνατότητα, με την πλειονότητα των λειτουργιών να γίνονται διαθέσιμες σε συσκευές προηγούμενης γενιάς, όπως το Galaxy S21, Z Fold 3 και Z Flip 3. Το One UI 4.1 θα φέρει μια σειρά από λειτουργίες που εστιάζουν στην κάμερα, όπως αναγνώριση κατοικίδιων ζώων, δυνατότητα αλλαγής θέσης φωτισμού, υποστήριξη τηλεφακού για πορτρέτα βίντεο, εφαρμογή Expert RAW της Samsung, βελτιωμένο Director’s View για τα βίντεο και ενσωμάτωση της Samsung κάμερας με το Snapchat. Η ενημέρωση προσθέτει επίσης υποστήριξη τηλεφακού για λειτουργίες φωτογραφίες και βίντεο Pro, μια γρήγορη λειτουργία κοινής χρήσης φωτογραφιών που βελτιστοποιεί αυτόματα τις φωτογραφίες του χρήστη πριν τις κοινοποιήσει, ένα εργαλείο που αφαιρεί αντικείμενα, σκιές και αντανακλάσεις καθώς κα μια λειτουργία νυχτερινού πορτρέτου που κάποιοι δεν βρήκαν και ιδιαίτερα χρήσιμη στο S22. Παρακάτω η λίστα με τις λειτουργίες και σε ποια συσκευή θα γίνουν διαθέσιμες. Νυχτερινό Πορτρέτο: Galaxy S21, Z Fold 3, Z Flip 3, S20, Note 20, Z Fold 2, Z Flip 5G Αναγνώριση κατοικίδιων ζώων: Galaxy S21, Z Fold 3, Z Flip 3, S21 FE, S20, Note 20, Z Fold 2, Z Flip 5G, S20 FE Αλλαγή θέσης φωτισμού: Galaxy S21, Z Fold 3, Z Flip 3, S21 FE, Note 20, Z Fold 2, Z Flip 5G, S20 FE Υποστήριξη τηλεφακού για πορτρέτα βίντεο: Galaxy S21, Z Fold 3, S21 FE Βελτιωμένο Director’s View: Galaxy S21, Z Fold 3, Z Flip 3 Υποστήριξη τηλεφακού για φωτογραφίες και βίντεο Pro: Galaxy S21 Ultra, Z Fold 3, S20 Ultra, Note 20 Ultra, Z Fold 2 Εφαρμογή Expert RAW: Galaxy S21 Ultra, Z Fold 3, Note 20 Ultra, S20 Ultra, Z Fold 2 Ενσωμάτωση Snapchat: Galaxy S21 Οι συσκευές θα επωφεληθούν επίσης από μερικές ενημερώσεις που δεν σχετίζονται με την κάμερα, όπως μια δυνατότητα κοινής χρήσης της οθόνης για το Google Duo και πρόσβαση σε πληκτρολόγιο με ενσωματωμένες λειτουργίες από την εφαρμογή ελέγχου γραμματικής, Grammarly. Στο Κορεάτικο forum η Samsung αναφέρει ότι η ενημέρωση κυκλοφορεί ήδη στο S21 στην Κορέα ενώ έχει ήδη φτάσει και στα Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει και στις άλλες συσκευές. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
christospvl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Πλάκα πλάκα.. στο τέλος βάσει κριτικών που είδα θα αξίζει παραπάνω το S21U απο το S22U 5
KostasKri Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, christospvl είπε Πλάκα πλάκα.. στο τέλος βάσει κριτικών που είδα θα αξίζει παραπάνω το S21U απο το S22U Ναι έτσι φαίνεται, ειδικά αν δεν είσαι fan του spen... Χειρότερη μπαταρία και χειρότερα ηχεία στο καινούριο... 2
georgerapp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, christospvl είπε Πλάκα πλάκα.. στο τέλος βάσει κριτικών που είδα θα αξίζει παραπάνω το S21U απο το S22U Πράγματι , φιλος ηθελε να παει απο το ενα στο άλλο κ με οσα διαβάσαμε στα φόρουμ έκανε πίσω. Παίχτηκε κέντα φέτος . Μονάχη της , κανένας ανταγωνισμός σε πολλα μέρη του κόσμου , κ έβγαλε τα μάτια της .
christospvl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, georgerapp είπε Πράγματι , φιλος ηθελε να παει απο το ενα στο άλλο κ με οσα διαβάσαμε στα φόρουμ έκανε πίσω. Παίχτηκε κέντα φέτος . Μονάχη της , κανένας ανταγωνισμός σε πολλα μέρη του κόσμου , κ έβγαλε τα μάτια της . Πραγματικα.. μια βολτα να κανεις skroutz δεν εχω ξαναδει τοσα αρνητικα σχολια.. Αφου με τρομαξε και με αποθαρρυνε απο το να το παρω.. Δε ξερω αν φτιαχτουν με τα updates 1
georgerapp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, christospvl είπε Πραγματικα.. μια βολτα να κανεις skroutz δεν εχω ξαναδει τοσα αρνητικα σχολια.. Αφου με τρομαξε και με αποθαρρυνε απο το να το παρω.. Δε ξερω αν φτιαχτουν με τα updates Οχι , με βάση το γειτονικό φόρουμ που έχει δικό του νήμα κανε το παγώνι . Τουλάχιστον καλοκαίρι . Έχει μαζέψει πολλά , να δείξει αν ειναι ολα software η τελικά αποδειχθούν κ hardware μερικά κ μείνουν κληρονομιά στους κατόχους. Για εμένα αν εχεις ανάγκη αλλαγής , είτε πρακτική είτε φαγουρας , κ θες όντως να πας ψηλά κ δεν το έχεις είδη , πας στο 21υ . Τερατακι σε ολα του . Σφαιρικά άρτιο κινητό δίχως γωνίες προς τα κατω σε κάποιον τομέα . Το βλέπω κ στου φίλου κ στο νήμα του , οπου κ ανταλλάσουν γλυκολογα οι κάτοχοι . Τι κ αν ειναι περσινό ; Κλάιν ! Σε τι υστερεί κ που θα το δεις ; Η μοναδική φορά που ο exynos βγήκε διαμάντι κ καλύτερος απο τον αντίστοιχο snap . Φέτος πήρε την καλη συνταγή κ την κατούρησε φαίνεται !!!
thodlp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Εμένα το s21 από μπαταρία είναι χάλια με το ζόρι βγάζω τη μέρα και στην κάμερα στο slow motion κολλάει. 650 για να έχω τέτοια προβλήματα μεγάλη απογοήτευση! Παντός σε θέμα λογισμικού σε σχέση με το Xiaomi που είχα είναι πολύ καλύτερη.
enrique19 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Το 5ετιας S7 ακομα και τωρα παταει ευκολα η καμερα του τα περισσοτερα middle range ..φοβερη καμερα ονειρο. 1
anax111 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, thodlp είπε Εμένα το s21 από μπαταρία είναι χάλια με το ζόρι βγάζω τη μέρα και στην κάμερα στο slow motion κολλάει. 650 για να έχω τέτοια προβλήματα μεγάλη απογοήτευση! Παντός σε θέμα λογισμικού σε σχέση με το Xiaomi που είχα είναι πολύ καλύτερη. Δεν ξέρω τι παίζει με το S21 αλλά το S21 Ultra που έχω είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ μου. Και από μπαταρία εξαιρετική διάρκεια, βγάζει άνετα μιάμιση μέρα με φυσιολογική χρήση.
fsbmaniac Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετά από s10 και s21 πάω σε iPhone για έναν και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Απαράδεκτο γεγονός το s22 το απλό να είναι στα 9% μπαταρία ενώ το 13 iphone στο 48% με τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από fsbmaniac
Cyber_Spartacus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Εμενα μου ηρθε τωρα το περναω στο s21 ultra για να δουμε τι μαγείρεψε η Sammy ελπιζω να μην εκανε καμια πατατα
Cowboyfromhell Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, christospvl είπε Πραγματικα.. μια βολτα να κανεις skroutz δεν εχω ξαναδει τοσα αρνητικα σχολια.. Αφου με τρομαξε και με αποθαρρυνε απο το να το παρω.. Δε ξερω αν φτιαχτουν με τα updates Προσωπικά επειδή έκανα την αλλαγή από S21 Ultra σε S22 Ultra πέρα από την κάμερα που όντως είναι καλύτερη από του S21 Ultra, η μπαταρία του S22 Ultra μου κρατάει περισσότερο, δεν μπορώ να πω πως έχω κάποιο παράπονο μέχρι στιγμής. Έκανε ένα μεγάλο update βέβαια πριν 4 ημέρες και σίγουρα βοήθησε αρκετά.
and_64 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Με βλέπω με note 10+ για κανα δυο χρόνια ακομα ετσι που το πάει η samsung 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα