skiabox Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Οπως λέει και ο τίτλος, για όση ώρα αν περπατάς έξω συνδέεται το κινητό σε 5g απλά δεν έχεις internet. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;
NewGascp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι το κινητό σου στα πιστοποιημένα κινητά της cosmote ; https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-phones/All-Smartphones/5G/-/N-12kpmb3?Nr=AND(OR(product.siteId:storeSiteUS),product.isVisibleOn:eShop,product.priceListPair:salePrices_listPrices) Έχω Mi10T και δεν έχω κανένα θέμα ούτε σε Vodafone ούτε σε Cosmote. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από NewGascp
skiabox Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Poco f3 έχω. Από ότι διαβάζω πρέπει όντως να πάω σε κατάστημα cosmote, και να στείλω sms από εγκεκριμένη συσκευή και μετά να ξανάβαλε την κάρτα στο κινητό μου;Είναι δυνατόν να κάνανε τέτοια πατάτα; Update 2:Τελικά από ότι διαβάζω πιο πιθανό είναι να θέλω καινούργια κάρτα για το 5g. Update 3:Ένα παλικάρι λέει ότι του έπαιξε κατευθείαν το κινητό αυτό χωρίς καν μήνυμα. Εγω έστειλα παρόλα αυτά το μήνυμα και λογικά αύριο θα το τσεκάρω πάλι να δω τι γίνεται.
ditsikts Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Εγώ με oneplus 8t, δε χρειάστηκε να στείλω καποιο μήνυμα, έπαιξε κατευθείαν. Αν η sim σου είναι παλιά, σίγουρα θέλει αλλαγή
skiabox Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Εγώ καλού κακού έστειλα και ένα μήνυμα χθες. Σε 5g είχα internet αλλά πολλά θέματα εκεί στη Νεράιδα που πηγαίνω για περπάτημα. Δηλαδή και με 3 γραμμές 5g είχε έλλειψη internet. Για 2 γραμμές και κάτω δεν το συζητάω δεν είχε internet. Επίσης μιλάμε για περιοχή με χαμηλά κτήρια. Σε περπάτημα μιας ώρας δηλαδή σε 5g περιοχή, το 10λεπτο χωρίς internet το έχεις στο τσεπάκι.
skiabox Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Λοιπόν σήμερα στη βόλτα μου που ξεκίνησα να ελέγχω πάλι τις μπάντες το θέμα είναι καθαρά σε μερικά ξεκινήματα του 5g.Δεν σου δίνει internet και δεν γυρνάει σε 4g που υπάρχει στο σημείο αυτό και δίνει internet κανονικά.Πιστεύετε ότι είναι θέμα του poco f3;
kallonos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, skiabox είπε Λοιπόν σήμερα στη βόλτα μου που ξεκίνησα να ελέγχω πάλι τις μπάντες το θέμα είναι καθαρά σε μερικά ξεκινήματα του 5g.Δεν σου δίνει internet και δεν γυρνάει σε 4g που υπάρχει στο σημείο αυτό και δίνει internet κανονικά.Πιστεύετε ότι είναι θέμα του poco f3; Χρήστης poco f3 εγώ, δεν έχω κανένα θέμα με το 5g της cosmote. Δεν χρειάστηκε να αλλάξω κάρτα ούτε χρειάστηκε να στείλω μήνυμα.
skiabox Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δοκίμασα σήμερα να βγάλω την κάρτα sim και να την ξαναβάλω, μιας και λένε πολλοί ότι αυτό λύνει προβλήματα τέτοιας φύσης. Θα φανεί αύριο!
skiabox Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Πάλι είχα θέματα εκεί στην περιοχή της Νεράιδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα