DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Νέα σειρά από τους δημιουργούς του The Wire & The Deuce στο ΗΒΟ Max. Δε χρειάζονται άλλα λόγια νομίζω... 6 1
vampira Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Αν και αυτή η σειρά βγει πατάτα θα κόψω τις φλέβες μου! Δεν έχω δει μια προκοπής αυτή τη σεζόν...
aikaterini_nt Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 12:41 ΠΜ, vampira είπε Αν και αυτή η σειρά βγει πατάτα θα κόψω τις φλέβες μου! Δεν έχω δει μια προκοπής αυτή τη σεζόν... Dopesick! Η καλυτερη για φετος 1
Speculoos Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Είδα στο ΗΒΟ ΜΑΧ τα δύο πρώτα επεισόδια. Δυνατό με έντονα στοιχεία ρεαλισμού στη σκηνοθεσία. Ο Jon Benthal είναι ταμάμ για το ρόλο. Ίσως είναι καλό να προσεγγίσετε τη σειρά υποψιασμένοι, ουσιαστικά υπάρχουν 3 timelines που μου πήρε λίγη ώρα να συνηθίσω στο πρώτο επεισόδιο και το όλο context έχει να κάνει με τη διαφθορά στο Baltimore PD και την όλη εγκληματικότητα στη Βαλτιμόρη καθώς και το πριν και το μετά του θανάτου του Freddie Gray. Θα περιμένω πως και πως τα υπόλοιπα, κρίμα που είναι μινι σειρά
Glikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Ο Jon Bernthal δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει τόσο screen time όσο θα ήθελα. Το υπόλοιπο cast ψιλό αδιάφορο μπορώ να πω. Θα δείξει πως θα πάει. Υποσχόμενη σειρά πάντως.
xavier Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 παντως wire δεν ειναι. ο ρυθμος ειναι πολυ πιο αργος και εχει ενα τονο περισσοτερο ρεαλιστικο παρα κινηματογραφικο που δεν μου αρεσει καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα