honeyed_bee Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα έχω το παρακάτω router από FORTHNET και θα ήθελα να ρωτήσω από που μπορώ να κατεβάσω το αντίστοιχο updated firmware της συσκευής: ZTE, Model ZXHN H108N V2.5, Software Version V2.5.6_GR5T15
androu Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 καλημέρα θα γίνει αυτόματα ενημέρωση απο την nova. Έινε και στο δικό μου !
honeyed_bee Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, androu είπε καλημέρα θα γίνει αυτόματα ενημέρωση απο την nova. Έινε και στο δικό μου ! Τι εννοείτε πως είναι και στο δικό σας? Χρειάζεται να ενημερώσω την Nova?
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 22 hours ago, honeyed_bee said: Καλησπέρα έχω το παρακάτω router από FORTHNET και θα ήθελα να ρωτήσω από που μπορώ να κατεβάσω το αντίστοιχο updated firmware της συσκευής: ZTE, Model ZXHN H108N V2.5, Software Version V2.5.6_GR5T15 zte 108. απο το παραθυρπ θα το πεταγα.αλλα ναι μπορεις να στειλεις email να στο αναβαθμισουν στην τελευταια εκδοση 1 1
honeyed_bee Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 18/3/2022 στις 9:19 ΠΜ, poulinos είπε zte 108. απο το παραθυρπ θα το πεταγα.αλλα ναι μπορεις να στειλεις email να στο αναβαθμισουν στην τελευταια εκδοση Θέλω να αγοράσω ένα router που να υποστηρίζει vpn kai voip. Σε λίγες μέρες θα έχω 100mbps fiber, και το ψάχνω το θέμα. Φαντάζομαι θα μου στείλουν νέο router αλλά αμφιβάλλω αν θα υποστηρίζει vpn. Κοιτάω αυτό:AVM FRITZ!Box 7530 AX VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 6 με 4 Θύρες Gigabit Ethernet Από όσο μου είπε η Forthnet, θα μου στείλουν το ZTE ZXHN H288A δωρεάν. Να μείνω σε αυτό ή είναι για πέταμα? Επίσης, μου είπαν πως μόνο με αυτό το router θα λειτουργεί η υπηρεσία τους. Ισχύει κάτι τέτοιο? Οι βασικές μου ανάγκες είναι να παίρνει vpn,voip, έχω μερικά wifi sockets και λάμπες στο σπίτι και μια wifi camera... Βασικά δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω . Σημαντικό για μένα είναι και η ευκολία στο σετάρισμα... Αναμένω γνώμες. Ευχαριστώ για την απάντηση. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από honeyed_bee
BritGreek Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Πώς θα δουλεύει η VoiP τηλεφωνία αν δεν χρησιμοποιείτε το router του παρόχου;
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 21 hours ago, honeyed_bee said: Θέλω να αγοράσω ένα router που να υποστηρίζει vpn kai voip. Σε λίγες μέρες θα έχω 100mbps fiber, και το ψάχνω το θέμα. Φαντάζομαι θα μου στείλουν νέο router αλλά αμφιβάλλω αν θα υποστηρίζει vpn. Κοιτάω αυτό:AVM FRITZ!Box 7530 AX VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 6 με 4 Θύρες Gigabit Ethernet Από όσο μου είπε η Forthnet, θα μου στείλουν το ZTE ZXHN H288A δωρεάν. Να μείνω σε αυτό ή είναι για πέταμα? Επίσης, μου είπαν πως μόνο με αυτό το router θα λειτουργεί η υπηρεσία τους. Ισχύει κάτι τέτοιο? Οι βασικές μου ανάγκες είναι να παίρνει vpn,voip, έχω μερικά wifi sockets και λάμπες στο σπίτι και μια wifi camera... Βασικά δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω . Σημαντικό για μένα είναι και η ευκολία στο σετάρισμα... Αναμένω γνώμες. Ευχαριστώ για την απάντηση. δεν θα δουλεψει η τηλεφωνια στο fritzbox 1
BritGreek Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, poulinos είπε δεν θα δουλεψει η τηλεφωνια στο fritzbox Κι εγώ την ίδια απάντηση πήρα από την Vodafone όταν ρώτησα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω router του εμπορίου. Θέλει απαραιτήτως τον δικό τους εξοπλισμό για να δουλεύει η τηλεφωνία.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 στην vodafone εχεις πολλες πιθανοτητες να παιξει αν καταφερεις και με καποια προγραμματα παρεις τα στοιχεια του voip και τα σεταρεις στο fritz!box. On 20/03/2022 at 16:59, BritGreek said: Κι εγώ την ίδια απάντηση πήρα από την Vodafone όταν ρώτησα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω router του εμπορίου. Θέλει απαραιτήτως τον δικό τους εξοπλισμό για να δουλεύει η τηλεφωνία.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 On 19/03/2022 at 16:38, BritGreek said: Πώς θα δουλεύει η VoiP τηλεφωνία αν δεν χρησιμοποιείτε το router του παρόχου; σε καποιους παροχους γινεται.παιρνεις τα στοιχεια και τα περνας στο δικο σου voip router .πχ vodafone και cosmote.
BritGreek Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, poulinos είπε σε καποιους παροχους γινεται.παιρνεις τα στοιχεια και τα περνας στο δικο σου voip router .πχ vodafone και cosmote. Ίσως σε μεγάλους πελάτες με ακριβές συνδέσεις. Εγώ υποχρεωτικά χρησιμοποιώ το router του παρόχου.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 10 minutes ago, BritGreek said: Ίσως σε μεγάλους πελάτες με ακριβές συνδέσεις. Εγώ υποχρεωτικά χρησιμοποιώ το router του παρόχου. σe cosmote τα δινουν σε ολους και το fritz παιζει by default απο cosmote. σε vodafone εννοουσα οτι τα παιρνεις με πλαγιο τροπο.υπαρχει και σχετικο θεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα