Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ξεφτίλα να προτείνει κάποιος σήμερα Celeron της πλάκας. Πέταξε τα δικά σου λεφτά. Όχι τον άλλων.

Άλλαξα το αρχικό μύνημα και ελπίζω τώρα να ικανοποιεί τα στάνταρ σου.

Δημοσ.

λοιπον. πηρα τελικα ενα DELL OPTIPLEX 7050M MICRO I5 6500T-16GB, 256 M2 απο Ελλαδα 250€.
Το μηχανημα ειναι εξαιρετικο σε επιδοσεις. η συγκεκριμένη γενια καλυπτει ακομα και θα καλυπτει για πολλα χρονια ακομα ενα χρήστη για δουλειες γραφειου και πολυ παραπανω. Ανοιγει το photoshop ανετοτατα. ειναι ακριβως οτι περιμενα και ηθελα. Αναβαθμιση δεν θα χρειαστει να κανω γιατι οτι εχει ειναι υπερ αρκετα. Και το κυριότερο, οτι το μεγεθος του ειναι το μισο απο το πληκτρολογιο μου. Αυτο ειναι το προσον των miniPC οπου αρχικα ειχα κανει αναφορα. 

• Like 5
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, geioannou είπε

λοιπον. πηρα τελικα ενα DELL OPTIPLEX 7050M MICRO I5 6500T-16GB, 256 M2 απο Ελλαδα 250€.
Το μηχανημα ειναι εξαιρετικο σε επιδοσεις. η συγκεκριμένη γενια καλυπτει ακομα και θα καλυπτει για πολλα χρονια ακομα ενα χρήστη για δουλειες γραφειου και πολυ παραπανω. Ανοιγει το photoshop ανετοτατα. ειναι ακριβως οτι περιμενα και ηθελα. Αναβαθμιση δεν θα χρειαστει να κανω γιατι οτι εχει ειναι υπερ αρκετα. Και το κυριότερο, οτι το μεγεθος του ειναι το μισο απο το πληκτρολογιο μου. Αυτο ειναι το προσον των miniPC οπου αρχικα ειχα κανει αναφορα. 

Μεγεια, ειμαι σιγουρος οτι θα σου βγαλει καλη δουλεια για πολυ καιρο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...