artist1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Θέλω να αγοράσω κάποια συμπληρώματα από UK αλλά λόγω του Brexit δεν μπορώ γιατι θα πληρώσω φόρους κλπ. Ξέρετε κανένα site που να καλύπτει τα έξοδα εκτελωνισμόυ κλπ ; Ή που με κάποιο άλλο τρόπο τέλος πάντων δεν πληρώνεις κάτι έξτρα; Bodykind και Kiki ειναι τα συμπληρώματα που με ενδιαφέρουν. Αν τα βρω στο amazon και παλι πρέπει να ρωτήσω τον πωλητή από που θα τα στείλει για να δω αν θα πληρώσω μεταφορικα σωστά;
Stefanos683 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 το myprotein εχει καλες τιμες κ φερνει απο ευρωπαικες αποθηκες. αλλα για την ποιοτητα πρωτεινων σε whey ,beef που εχω δοκιμασει , θα προτεινα και χρηση αλλης εταιριας αυτες οι δυο που λες εχουν τοσο καλη ποιοτητα? ωστε δε σε καλυπτουν αλλες μαρκες? για υκ το τελωνειο θελει προσοχη, ακομη κ απο αμαζον .αν πληρωσεις πανε σημαντικα ακριβοτερα
artist1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε το myprotein εχει καλες τιμες κ φερνει απο ευρωπαικες αποθηκες. αλλα για την ποιοτητα πρωτεινων σε whey ,beef που εχω δοκιμασει , θα προτεινα και χρηση αλλης εταιριας αυτες οι δυο που λες εχουν τοσο καλη ποιοτητα? ωστε δε σε καλυπτουν αλλες μαρκες? για υκ το τελωνειο θελει προσοχη, ακομη κ απο αμαζον .αν πληρωσεις πανε σημαντικα ακριβοτερα ναι πχ δοκιμασα ενα συμπληρωμα της NOW και δεν ειδα διαφορα ενω με το αναλογο bodykind ειδα....πεταμένα λεφτα ηταν της NOW για την ακριβεια!
Stefanos683 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, artist1 είπε ναι πχ δοκιμασα ενα συμπληρωμα της NOW και δεν ειδα διαφορα ενω με το αναλογο bodykind ειδα....πεταμένα λεφτα ηταν της NOW για την ακριβεια! σε τι ειδη? η ναου ειναι σχετικα αξιοπιστη θελει προσοχη, μερικοι βαζουν πιο πολλη δοση κ τα πουλανε ως πιο ποιοτικα, αλλα ειναι μεγαλυτερες οι ποσοτητες πχ β12,β6, πολλες εταιριες βαζουν 30,50! μοναδες, ενω αλλες 10 κλπ
artist1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε σε τι ειδη? η ναου ειναι σχετικα αξιοπιστη caprylic acid ειχα παρει και δεν με βοηθησε καθολου, ενω της biocare εκανε πολυ καλη δουλεια ηταν σαν να μην το πηρα της NOW ισως παρω της solgar μηπως δω διαφορα αλλα ηθελα και κατι αλλο απο kiki
Προτεινόμενες αναρτήσεις