Προς το περιεχόμενο

APPLE Watch Series 3 GPS 38mm Silver Aluminium 169€ @Germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω παραγγείλει το 38άρι….(είναι το τρίτο Apple Watch, έχω το 6 κ το 1st Gen)

Μερικά πράγματα που έχω διαπιστώσει και ελπίζω να βοηθήσω:

Το 3 με το se διαφέρουν σε μέγεθος οθόνης κάποια εκατοστά….και έχει την καινούργια σχεδίαση…

Το 4 είναι σαν το se απλά κάνει και ΗΚΓ….

Το 5 είναι το ίδιο, κάνει ΗΚΓ και έχει ως έξτρα την always on oθόνη….

Το 6 κάνει ΗΚΓ, μέτρηση οξυγόνου και always on οθόνη…..

Το 7 κάνει ό,τι και το 6 απλά έχει απειροελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη που εμένα δν μου φαίνεται κάτι τρελό…

και όσο ανεβαίνουμε σε μοντέλο αλλάζει ο επεξεργαστής και γίνεται πιο γρήγορο….

από το 3 και μετά είναι όλα αδιάβροχα 

Και το καλό είναι ότι ταιριάζουν και τα λουράκια όλα:

38/40/41mm

42/44/45mm

Επεξ/σία από iPodclassic
  • Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.

Για Android κινητα,

Huawei GT2, για fitness watch +κλησεις +οδηγιες petal maps στο κινητο (μπαταρια 7-10 μερες!)

Samsung Galaxy watch 4, για fitness watch +κλησεις + οδηγιες google maps στο κινητο + απαντησεις σε μηνυματα με voice to text (gboard) + ΗΚΓ + μετρηση αρτηριακης πιεσης + πληρωμες με Google pay (υποστηριζει καρτες Eurobank, Alphabank προς το παρον) (μπαταρια 2 μερες)

• Like 2
Δημοσ.

Έχω το 3 από την αρχή που βγήκε και παράλληλα με όλες τις δυνατότητές του το έχω χρησιμοποιήσει και σαν "βοηθό" με την εφαρμογή της Nike για προετοιμασία για αγώνες τρεξίματος. Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη εφαρμογή επειδή είναι εγκατεστημένη στο ρολόι. Η βασική διαφορά του με το SE θεωρώ ότι είναι η διαφορά της μνήμης που έχει (8GB έναντι 32GB). Μπορεί τα 8GB να είναι υπεραρκετά για όλες τις άλλες δουλειές, αλλά όταν θα χρησιμοποιήσεις το ρολόι και για αγώνες με πολλά χιλιόμετρα (νομίζω από 25-30 και πάνω) τα 8GB που έχει, δεν επιτρέπουν να τρέχει σωστά η εφαρμογή. Τουλάχιστον για εμένα, 2 φορές σε μαραθώνιο δεν άντεξε με ευκολία την διαδρομή και δεν ανταποκρινόταν σωστά. Μπορεί να έφταιγε κάτι άλλο ή πλέον να έχουν βελτιώσει τη διαχείριση μνήμης στο Nike app, αλλά με μεταγενέστερο μοντέλο δεν υπήρξε θέμα. Οπότε αν δεν το θέλετε να σας υποστηρίζει και για κάτι τόσο εξειδικευμένο, προχωρήστε άφοβα, αλλιώς προτιμήστε κάτι με περισσότερη μνήμη για να χωρά την καταγραφή τέτοιων εφαρμογών. Δεν το συγκρίνω με τα forerunner ή τα felix, κλπ της garmin που είναι καθαρά αθλητικά ρολόγια γιατί το apple συνδυάζει και άλλες "business" λειτουργίες εκτός των αθλητικών.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...