Προς το περιεχόμενο

APPLE Watch Series 3 GPS 38mm Silver Aluminium 169€ @Germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.germanos.gr/product/wearables-gadgets/wearables/apple-watch/apple-watch-series-3-gps-38mm-silver-aluminium-me-sport-band-anoixto-gkri/?productId=20367685

Παλιό μοντέλο, αλλά η τιμή αποτελεί ιστορικό χαμηλό.

Apple Watch Series 3 Aluminium 38mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Λευκό)

image.png.05b5f96d9b1544a60ab36ec1ce5fcd03.png

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Έχει και στο μαύρο…για πρώτο ρολόι για κάποιον που δν θέλει να δώσει 270€  για το SE και να πάρει καινούριο είναι μια χαρά!

Διαθέσιμο και στη Cosmote

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σχέση πχ με το se τι θα λέγατε ότι του λειπει όσοι έχετε γνώση/εμπειρία;

Πχ κάτι που θέλω σίγουρα είναι οι πληρωμές σε pos-το κάνει;; Κατι γράφει για nfc αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι είναι αυτό 

με ενδιαφέρουν επίσης παλμοί κλπ…

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σε σχέση πχ με το se τι θα λέγατε ότι του λειπει όσοι έχετε γνώση/εμπειρία;

Πχ κάτι που θέλω σίγουρα είναι οι πληρωμές σε pos-το κάνει;; Κατι γράφει για nfc αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι είναι αυτό 

με ενδιαφέρουν επίσης παλμοί κλπ…

Πληρωμές σε pos μέσω Apple pay (NFC) και καρδιακού παλμούς, σίγουρα έχει. NFC με οτιδήποτε άλλο δεν το έχω δοκιμάσει 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ktf είπε

Πληρωμές σε pos μέσω Apple pay (NFC) και καρδιακού παλμούς, σίγουρα έχει. NFC με οτιδήποτε άλλο δεν το έχω δοκιμάσει 

Για Apple Pay αναφέρομαι. Επειδή το χρησιμοποιώ ήδη αρκετά θα με βόλευε σε smartwatch.

για πειτε ρε παιδιά, αξίζει τα 170€;

του λειπει κάτι crucial σε σχέση με το se? Κάτι είδα ψαχνοντας για αλτίμετρο-πυξίδα και χειρότερο ηχείο-μικρόφωνο κ οθόνη, άλλο;

Δημοσ.
25 minutes ago, paylidis said:

Για Apple Pay αναφέρομαι. Επειδή το χρησιμοποιώ ήδη αρκετά θα με βόλευε σε smartwatch.

για πειτε ρε παιδιά, αξίζει τα 170€;

του λειπει κάτι crucial σε σχέση με το se? Κάτι είδα ψαχνοντας για αλτίμετρο-πυξίδα και χειρότερο ηχείο-μικρόφωνο κ οθόνη, άλλο;

πιο ολοκληρωμενη επιλογη το apple watch se. 

ειναι λιγο καλυτερο σε ολα, με σχετικα μικρη διαφορά.

αν ειναι οικονομικο το θεμα, πας στη τιμια αυτη επιλογη του AW3.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kostakiss είπε

πιο ολοκληρωμενη επιλογη το apple watch se. 

ειναι λιγο καλυτερο σε ολα, με σχετικα μικρη διαφορά.

αν ειναι οικονομικο το θεμα, πας στη τιμια αυτη επιλογη του AW3.

Ε είναι ένα 80αρι σχεδόν η διαφορά νομίζω όποτε είναι σεβαστή… γιατί υπάρχει πιθανότατα να πάρω smartwatch κ θα καταλήξει στο ράφι ξεφορτιστο όπως τα έως τώρα smart bands που έχω πάρει 

απλά ζυγίζω τα 80€ αυτά τι παραπάνω θα μου έδιναν και ποσό σημαντικά είναι κ κατά ποσό αξίζει να τρέξω στο Γερμανό να πάρω το 3αρι στα 170 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω Apple Watch 3 από τότε που βγήκε. Δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω.
Πέραν των ειδοποιήσων, της δυνατότητας να απαντάς κλήσεις/SMS on the go κλπ, ο κύριος λόγος που το χρησιμοποιώ είναι το GPS tracking (οδηγώ μηχανή και με βολεύουν οι οδηγίες στον καρπό αλλά και η δόνηση πριν τις στροφές) και οι πληρωμές NFC (κάρτες αλλά και εισιτηρία κλπ).

Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να αλλάξω. Ίσως αν πραγματικά αρχίσει να γίνεται αργό κλπ. Αλλά δεν το κόβω να γίνεται σύντομα.

Fitness tracking, Heart rate και γενικά με το Health & Fit κομμάτι, δεν έχω ασχοληθεί καν (που υποτίθεται είναι και το φόρτε τους).

ΥΓ: Και μην ξεχνάμε την υποστήριξη ελληνικών.

Επεξ/σία από nikoskon
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να πούμε ότι το 38άρι είναι και το μικρό μέγεθος, οπότε καλό είναι να πατε σε κάποιο κατάστημα να το δοκιμάσετε να δείτε αν σας βολεύει…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, iPodclassic είπε

Να πούμε ότι το 38άρι είναι και το μικρό μέγεθος, οπότε καλό είναι να πατε σε κάποιο κατάστημα να το δοκιμάσετε να δείτε αν σας βολεύει…

Νομιζω στα 189 εχει το 42αρι απλα σε ενα χρωμα αν δεν απατωμαι (μαυρο) 

βεβαια αν φτασεις στα 189μαλλον συμφερει το SE...

Επεξ/σία από paylidis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...