e1995kati Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας αύριο μπαίνω wind μου έστειλαν ένα zyxel vmg8623-t50b γνωρίζετε είναι εύκολο να έχω κωδικούς root απ' την συσκευή αυτήν ώστε να πάρω τα στοιχεία voip l?
panakos_thess Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Με κανενα router/modem της wind δεν θα σου δωσουν τον κωδικο επεισης κοιτα και αυτο εδω εισαι τυχερος που σε εδωσαν το zyxel ειναι το τοπ!!!
e1995kati Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Σήμερα μίλησα με έναν τεχνικό απ' την wind μου έδωσε τα ppe tou internet τα οποία δεν είναι του στιλ guest@hol gr kai pass guest για pass αυτοί έχουν το σταθερό τηλέφωνο....μου είπε να βάλω όποιον εξοπλισμό δικό μου θέλω και να ρυθμισω το zyxel να δουλεύει σαν bridge gia tilefonia απλά να του το πω πριν κάνω την κίνηση γιατί πρέπει να κάνει ρυθμίσεις και αυτός...γενικός με την wind στην περιοχή μου είδα άμεση εξυπηρέτηση σε σχέση με voda ποιο καλές ταχύτητες και για κάποιο λόγο πολύ καλό ping από 7 έως 9 sto speedtest... 1 λεπτό πριν, e1995kati είπε Σήμερα μίλησα με έναν τεχνικό απ' την wind μου έδωσε τα ppe tou internet τα οποία δεν είναι του στιλ guest@hol gr kai pass guest για pass αυτοί έχουν το σταθερό τηλέφωνο....μου είπε να βάλω όποιον εξοπλισμό δικό μου θέλω και να ρυθμισω το zyxel να δουλεύει σαν bridge gia tilefonia απλά να του το πω πριν κάνω την κίνηση γιατί πρέπει να κάνει ρυθμίσεις και αυτός...γενικός με την wind στην περιοχή μου είδα άμεση εξυπηρέτηση σε σχέση με voda ποιο καλές ταχύτητες και για κάποιο λόγο πολύ καλό ping από 7 έως 9 sto speedtest... Περιοχή πυλαια-τουμπα να ξέρετε η wind δουλεύει καλα 2 λεπτά πριν, e1995kati είπε Σήμερα μίλησα με έναν τεχνικό απ' την wind μου έδωσε τα ppe tou internet τα οποία δεν είναι του στιλ guest@hol gr kai pass guest για pass αυτοί έχουν το σταθερό τηλέφωνο....μου είπε να βάλω όποιον εξοπλισμό δικό μου θέλω και να ρυθμισω το zyxel να δουλεύει σαν bridge gia tilefonia απλά να του το πω πριν κάνω την κίνηση γιατί πρέπει να κάνει ρυθμίσεις και αυτός...γενικός με την wind στην περιοχή μου είδα άμεση εξυπηρέτηση σε σχέση με voda ποιο καλές ταχύτητες και για κάποιο λόγο πολύ καλό ping από 7 έως 9 sto speedtest... Περιοχή πυλαια-τουμπα να ξέρετε η wind δουλεύει καλα Στην vodafone to ping eftane kai 22 με 100 άρα Η ταχύτητα είναι με fttc Cropped_Image
LivEviL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Κάτοχος wind 100 mbps Γραμμής Και το μέγιστο που έχω πιάσει με router ZYXEL Είναι 90mbps Κύριος βραδινές ώρες με 10upload… Μέσα στην ημέρα δουλεύει στα 85mbps Θεωρείται ότι είμαι καλά; Ή να φωνάξω τεχνικό? Επίσης έχω παρατηρήσει οτι όταν δε χρησιμοποιώ το splitter Επειδή έχω συνδεδεμένη συσκευή τηλεφώνου στην ίδια μπρίζα διαπιστώνω χωρίς το splitter ότι η γραμμή δουλεύει καλύτερα με υψηλότερα mbps όταν συνδέσω το Splitter τότε πέφτει ελάχιστο τι μπορεί να φταίει; Το splitter και όλα τα καλώδια είναι τελείως καινούργια Χρησιμοποιώ αυτό το router https://www.skroutz.gr/s/27225159/Zyxel-VMG8825-T50K-VDSL2-Ασύρματο-Modem-Router-Wi-Fi-5-με-4-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html?from=catspan
geoavlonitis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Αν η γραμμη σου δουλευει καλυτερα χωρις το splitter, απλα βγαλ'το τελειως και συνδεσε το τηλεφωνο στο Phone1 του router. Ετσι και αλλιως η τηλεφωνια βγαινει απο το router (VoIP λεγεται). 1
LivEviL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Αν η γραμμη σου δουλευει καλυτερα χωρις το splitter, απλα βγαλ'το τελειως και συνδεσε το τηλεφωνο στο Phone1 του router. Ετσι και αλλιως η τηλεφωνια βγαινει απο το router (VoIP λεγεται). Σοβαρά φίλε μου? Ναι είχα δει αυτή την υποδοχή πίσω αλλά δεν ήξερα ότι γίνεται όντως λέει Phone1 Οπότε σίγουρα θα το βάλω έτσι σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία.. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από LivEviL 1
sevant Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας.Σκέφτομαι να αλλάξω σταθερό vodafone 50 αρα γραμμή σε 100 αρα wind. Έχει κάποιος καλή εμπειρία απο wind; Μου έκαναν καλή προσφορά 26 ευρώ με 3 μήνες δώρο ενω η vodafone αν και παλιός πελάτης για 100 αρα και χωρίς να το παζαρευουν καθόλου 29 ευρώ. Το βάζω εδώ το θέμα λογω του ρούτερ που παρέχει
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 10 hours ago, sevant said: Καλησπέρα σας.Σκέφτομαι να αλλάξω σταθερό vodafone 50 αρα γραμμή σε 100 αρα wind. Έχει κάποιος καλή εμπειρία απο wind; Μου έκαναν καλή προσφορά 26 ευρώ με 3 μήνες δώρο ενω η vodafone αν και παλιός πελάτης για 100 αρα και χωρίς να το παζαρευουν καθόλου 29 ευρώ. Το βάζω εδώ το θέμα λογω του ρούτερ που παρέχει ιδιο χαλκο θα παρεις απο το ιδιο dslam. απλα αλλο εξοπλισμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα