Tzini_Gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Καλησπερα, Ενδιαφερομαι για αγορα android smartwatch που να με καλυπτει στα παρακατω λογω δουλειας - Ληψη κλησεων μεσω κινητου - Δυνατοτητα εγκαταστασης Microsoft Teams (και ληψη κλησεων / αναγνωση μυνηματων) - Δυνατοτηρα εγκαταστασης outlook για την ληψη μυνηματων (και αν υπαρχει δυνατοτητα για πληκτρολογηση / αποστολη απαντησεων) - Αντοχη σε σχετικα υψηλες θερμοκρασιες (σε περιπτωση που το ρολοι θα βρισκεται σε μηχανοστασιο) - Αδιαβροχο - Αντοχη μπαταριας Προαιρετικα - Καιρος - Ανοιχτο σε εγκατασταση "πειραγμενου" φοντου ρολογιου (απο ψηφιακο σε αναλογικο και αντιστροφα) Δεν με ενδιαφερει μαρκα αλλα απο την αλλη δεν θα ηθελα samsung
HatTrick Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Προσωπικα,βρισκομαι στην ιδια φαση για smartwatch.Κοιταζω προς honor gs pro,για το οποιο αν και βλεπω πολλα reviews δεν υπαρχει καποιο που να κανει συγκριση της ακριβειας του σε παλμους και βηματα σε σχεση με καποιο αλλο ρολοι ή ζωνη παλμων.Προερχομενος απο samsung watch ειμαι αποηγτευμενος κυριως επειδη η λειτουργια της μετρησης βηματων ,παλμων και gps ειναι τις περισσοτερες φορες εκτος πραγματικοτητας...συνεπως κοιταζω πλεον με αλλο ματι την samsung απο την οποια δεν ειμαι ικανοποιημενος.
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 2 hours ago, HatTrick said: Προσωπικα,βρισκομαι στην ιδια φαση για smartwatch.Κοιταζω προς honor gs pro,για το οποιο αν και βλεπω πολλα reviews δεν υπαρχει καποιο που να κανει συγκριση της ακριβειας του σε παλμους και βηματα σε σχεση με καποιο αλλο ρολοι ή ζωνη παλμων.Προερχομενος απο samsung watch ειμαι αποηγτευμενος κυριως επειδη η λειτουργια της μετρησης βηματων ,παλμων και gps ειναι τις περισσοτερες φορες εκτος πραγματικοτητας...συνεπως κοιταζω πλεον με αλλο ματι την samsung απο την οποια δεν ειμαι ικανοποιημενος. εγω κοιταζα το huawei watch gt 2 μιας κ τπ χουν σαν best seller αλλα δεν ξερω αν θα με καλυπτει σε αυτα που θελω. Σχετικα με τα βηματα: Επειδη εχει και ο αδερφος μ ενα smartwach (μπορει κ αυτο το gt 2 που λεω) οσο και να ψαχτηκε παντου λενε οτι για ολα τα ρολογια για να πιανουν κανονικα τα βηματα θα πρεπει οι κινησεις των χεριων ναναι καθετες στον αξονα του ατομο, δλδ να κανεις στην ουσια ολη την κινηση του χεριου λες και κανεις παρελαση. τωρα για τον παλμογραφο δεν γνωριζω. αλλα καποιος αν μπορει να προτεινει καποιο ρολοι για τις απαιτησεις που ανεφερα καλοδεχουμενο
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Για τα ρολόγια που αναφέρετε και οι 2, δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογων. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι πιθανότατα να εμφανίσουν στο ρολόι ειδοποιήσεις οτι έχετε λάβει κάποιο μήνυμα αλλα και πάλι δεν δίνεται η δυνατότητα απάντησής τους. πιθανότατα να μην δίνεται η επιλογή απάντησης κλήσης στο teams κλπ. Ίσως να σου κάνει το galaxy watch 4 και το watch 3/watch 3 Pro της huawei γιατί σίγουρα σου δίνουν την επιλογή εμφάνισης πληκτρολογίου και απάντησης σε μηνύματα(καθως και σε μηνυματων εφαρμογών πχ instagram, messenger κλπ), δεν ξέρω όμως τι συμβαίνει με το teams πχ και αν μπορεί να μεταφερθεί η κλήση εκεί. Δυστυχώς όμως, στα παραπάνω ρολόγια η απόδοση της μπαταρίας είναι μέτρια. Σίγουρα για το Galaxy watch 4 θα χρειαζεται φόρτιση τη 2η μέρα η μπορεί και νωρίτερα αναλόγως την χρήση. Για το huawei πιστεύω πάνω κάτω τα ίδια είναι, πιθανότατα να βγάζει και λίγο παραπάνω λόγω harmony OS και μεγαλύτερης μπαταρίας. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από Xristaras12
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 28 minutes ago, Xristaras12 said: Για τα ρολόγια που αναφέρετε και οι 2, δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογων. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι πιθανότατα να εμφανίσουν στο ρολόι ειδοποιήσεις οτι έχετε λάβει κάποιο μήνυμα αλλα και πάλι δεν δίνεται η δυνατότητα απάντησής τους. πιθανότατα να μην δίνεται η επιλογή απάντησης κλήσης στο teams κλπ. Ίσως να σου κάνει το galaxy watch 4 και το watch 3/watch 3 Pro της huawei γιατί σίγουρα σου δίνουν την επιλογή εμφάνισης πληκτρολογίου και απάντησης σε μηνύματα(καθως και σε μηνυματων εφαρμογών πχ instagram, messenger κλπ), δεν ξέρω όμως τι συμβαίνει με το teams πχ και αν μπορεί να μεταφερθεί η κλήση εκεί. Δυστυχώς όμως, στα παραπάνω ρολόγια η απόδοση της μπαταρίας είναι μέτρια. Σίγουρα για το Galaxy watch 4 θα χρειαζεται φόρτιση τη 2η μέρα η μπορεί και νωρίτερα αναλόγως την χρήση. Για το huawei πιστεύω πάνω κάτω τα ίδια είναι, πιθανότατα να βγάζει και λίγο παραπάνω λόγω harmony OS και μεγαλύτερης μπαταρίας. μας εκανες τν καρδια περιβολι μιας και ειδα οτι αυτα ξεκινανε απο 300€... δηλαδη για να καταλαβω, για να γραψεις μεσω το smartwatch, θα πρεπει να ειναι εγκατεστενξ η εφαρμογη; δεν υπαρχει καμια μοντα στα μοντελα που αναφεραμε για να μπει πληκτρολογιο;
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε μας εκανες τν καρδια περιβολι μιας και ειδα οτι αυτα ξεκινανε απο 300€... δηλαδη για να καταλαβω, για να γραψεις μεσω το smartwatch, θα πρεπει να ειναι εγκατεστενξ η εφαρμογη; δεν υπαρχει καμια μοντα στα μοντελα που αναφεραμε για να μπει πληκτρολογιο; Το GT2/GT2 Pro είναι ουσιαστικά bands με μεγαλύτερη οθόνη και λίγο παραπάνω λειτουργίες. Δεν δεχονται εφαρμογές όπως τα ρολόγια που ανέφερα και φυσικά δεν υπάρχει η δυνατότητα υπαρξης πληκτρολογίου. Αν δεν κάνω λάθος ο μόνος τρόπος για να απαντήσεις είναι μέσω κάποιων emoji (αν και αυτα νομιζω τα κάνει το GT3). Επίσης, πιθανότατα δεν εμφανίζεται καν όλο το μήνυμα και σε παραπέμπει στο κινητό. Για να απαντήσεις με κείμενο λοιπόν, θα πρέπει να υποστηρίζει πληκτρολόγιο το ρολόι, πράγμα που δεν έχουν αυτά που κοιτάτε και ούτε καν υπάρχει η δυνατότητα να τρέξει κάτι αντίστοιχο. To Galaxy Watch 4 πάντως, το βλέπω να ξεκινάει στο σκρουτζ απο τα 160€. Για όσα αναφέρω, φυσικά και έχω αντίστοιχη εμπειρία μαζί τους, Προσωπικά έχω το Αρχικό Huawei Watch GT Active μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης και υλικών. Φυσικά υπάρχουν κ άλλες μάρκες (πχ Garmin) αλλά δεν έχω ψάξει τις λειτουργίες τους. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 18 minutes ago, Xristaras12 said: Το GT2/GT2 Pro είναι ουσιαστικά bands με μεγαλύτερη οθόνη και λίγο παραπάνω λειτουργίες. Δεν δεχονται εφαρμογές όπως τα ρολόγια που ανέφερα και φυσικά δεν υπάρχει η δυνατότητα υπαρξης πληκτρολογίου. Αν δεν κάνω λάθος ο μόνος τρόπος για να απαντήσεις είναι μέσω κάποιων emoji (αν και αυτα νομιζω τα κάνει το GT3). Επίσης, πιθανότατα δεν εμφανίζεται καν όλο το μήνυμα και σε παραπέμπει στο κινητό. Για να απαντήσεις με κείμενο λοιπόν, θα πρέπει να υποστηρίζει πληκτρολόγιο το ρολόι, πράγμα που δεν έχουν αυτά που κοιτάτε και ούτε καν υπάρχει η δυνατότητα να τρέξει κάτι αντίστοιχο. To Galaxy Watch 4 πάντως, το βλέπω να ξεκινάει στο σκρουτζ απο τα 160€. Για όσα αναφέρω, φυσικά και έχω αντίστοιχη εμπειρία μαζί τους, Προσωπικά έχω το Αρχικό Huawei Watch GT Active μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης και υλικών. Φυσικά υπάρχουν κ άλλες μάρκες (πχ Garmin) αλλά δεν έχω ψάξει τις λειτουργίες τους. εγινε αγορι να σαι καλα, θα ψαχτω λιγο παραπανω και θα λαβω υποψην τα απο πανωσε ευχαριστω!
HatTrick Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Επειδη διαθετω το samsung galaxy watch που εχει ολα αυτα που αναφερονται πιο πανω (nfc,εφαρμογες ,απαντηση σε κλησεις κτλ) μου ειναι προσωπικα αχρηστα εντελως...δεν καταλαβαινω πως καποιος θελει να μεταφερει λειτουργιες smartphone στον καρπο του,αλλα βεβαια ειναι προσωπικες επιλογες αυτες. Απο την αλλη εχω κουραστει καθε δευτερη μερα να φορτιζω το samsung ενω ταυτοχρονα οι μετρησεις σε βηματα και βασικες μετρησεις παλμων κτλ εχουν μεγαλη αποκλιση απο την πραγματικοτητα (εχω συγκρινει αποστασεις μεσω google maps,και μετρησεις παλων με οξυμετρο).Αν συνδιαστει δε με το γεγονος οτι στα τρια χρονια που εχω το ρολοι χρειαστηκε να αλλαχτει η πλακετα του και παλι να μην μετραει σωστα το υψομετρο και τους οροφους ,δεν θα ξαναεδινα χρηματα για samsung.Ο λογος που κοιταζω προς το honor gs ειναι η μεγαλη διαρκεια μπαταριας του καθώς και η ,ελπίδα, οτι οι μετρησεις του θα ειναι αξιοπρεπεις.Δυστυχως δεν εχω βρει καποιο review που να κανει αντιπαραβολη μετρησεων με αλλα ρολογια ,γιατι μαλλον η αδυναμια του honor να συνδεθει με το strava δυσκολευει τους youtuber να εχουν κοινη βαση συγκρισης.Επιπλεον δεν θα ηθελα να παω προς μια ακριβοτερη λυση,καθώς η αμεσως επομενη πιο αξιολιση λυση που εχω στο μυαλο μου σε smartwatch ειναι το garmin venue 2 το οποιο ειναι σε κοστος 2.5 φορες του κοστους του honor gs
gorge18 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε μας εκανες τν καρδια περιβολι μιας και ειδα οτι αυτα ξεκινανε απο 300€... δηλαδη για να καταλαβω, για να γραψεις μεσω το smartwatch, θα πρεπει να ειναι εγκατεστενξ η εφαρμογη; δεν υπαρχει καμια μοντα στα μοντελα που αναφεραμε για να μπει πληκτρολογιο; Το Galaxy watch 4 που εχω εγω σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις εφαρμογες απο το play store να απαντησεις σε μυνηματα με πηκτρολογιο ή με τυπο λογογραφου, να απαντας σε κλησεις ακομα και αν εχεις το κινητο στο σπιτι, ειναι αδιάβροχο η μπαταρια ειναι ΕΩΣ 2 μερες. Απο ακριβια στις μετρησεις δεν νομιζω να υπαρχει ρολοι που να ειναι 100% μεσα. Ενδεικτικά ειναι ολα αυτα. Αν θες να μετρήσεις παλμους παρε ενα καλο οξυμετρο, πιεση ενα πιεσομετρο καλο κλπ κλπ.
Tzini_Gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 δεν υπαρχει ουτε κανενα ρολοι που να εχει φωνιτικη εντολη για να σου γραφει μυνηματα; επισης το huwaei gt 2 εμφανιζει απλα ειδοποιησεις ή και το τι γραφουν τα μυνηματα;
gianniz_k Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε επισης το huwaei gt 2 εμφανιζει απλα ειδοποιησεις ή και το τι γραφουν τα μυνηματα; Να σου πω για το gt2 pro που ποθανολογώ πως σε αυτό το κομμάτι δεν θα έχει διαφορά. Πατώντας στο μήνυμα το διαβάζεις ολόκληρο. Φωτογραφίες, εικονίτσες,gif δεν τα εμφανίζει. Στα email που έρχονται από gmail δείχνει μόνο τον τίτλο του μηνύματος και όχι το σώμα
gorge18 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε δεν υπαρχει ουτε κανενα ρολοι που να εχει φωνιτικη εντολη για να σου γραφει μυνηματα; το samsung το κανει...
madnifestah Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black) | Skroutz.gr αυτό με την περιστρεφόμενη στεφάνη που χρησιμεύει και για πλοηγηση. (βγάινει και σε 42mm αν έχεις ποιο λεπτό καρπό) με "μειονέκτημα" για κάποιους την αυτονομία
Creta1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Ψάχνω και είμαι ανάμεσα σε amazfit gtr 2e, amazfit gts 2e & huawei watch fit, κάποια γνώμη; Δεν θέλω να δώσω παραπάνω χρήματα και να είναι ανθεκτικό. Κάποια γνώμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα