Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, cumulus said:

To netflix ειναι σαν τα windows .Ολοι το βριζουν και ολοι το χρησιμοποιουν,απλα για να πειστουν οτι δεν εχει κατι το αξιολογο,οπως πχ τα windows ειναι το χειροτερο λειτουργικο που υπαρχει.

Αν εμπαινες μονο ινσομνια θα νομιζες οτι το νετφλιξ ειναι η χειροτερη υπηρεσια, με ελαχιστους χρηστες και χωρις τπτ αξιολογο να δεις. Ευτυχως οι περισσοτεροι ζουμε στον πραγματικο κοσμο😂

• Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'καταπληκτικές νέες τηλεοπτικές σειρές και ταινιες'

Η αλήθεια είναι ότι πολλά χρόνια παίρνω βαλεριάνα για να κοιμηθώ. Για 10 λεπτά βλέπεις μία σειρά στο Netflix και... job done. Μου έρχεται πιο φτηνά.

Επεξ/σία από kamari1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, allareas είπε

μπορείς να πληρώσεις με ελληνική πιστωτική ή μόνο με gift card?

με revolut, δεν κατάφερα να ανανεώσω πάντως.

Πάντως εγώ δεν μπορούσα ούτε με revolut ούτε με καμιά. Έπειτα από 4 μήνες χρήσης με δωροκάρτες, μου ρθε να ξαναδοκιμάσω να βάλω μια Πειραιώς και την πήρε κανονικά, ενώ στις αρχές δεν τη δεχόταν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, kamari1 said:

'καταπληκτικές νέες τηλεοπτικές σειρές και ταινιες'

Η αλήθεια είναι ότι πολλά χρόνια παίρνω βαλεριάνα για να κοιμηθώ. 10 λεπτά σειρά στο Netflix και... job done. Μου έρχεται πιο φτηνά.

Μπορεις να δεις ελληνικη τηλεοραση. Θα σου βγει και πιο φτηνα 😂

Επεξ/σία από privateer
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LordCat είπε

Πάντως εγώ δεν μπορούσα ούτε με revolut ούτε με καμιά. Έπειτα από 4 μήνες χρήσης με δωροκάρτες, μου ρθε να ξαναδοκιμάσω να βάλω μια Πειραιώς και την πήρε κανονικά, ενώ στις αρχές δεν τη δεχόταν.

τωρα χρησιμοποιώ λογαριασμό φίλου 🤪, αν το κόψουν ξαναδοκιμάζω με τον τρόπο που λες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, LordCat είπε

Είχες το VPN ενεργό την ώρα που περνούσες την κάρτα; εμένα η alpha δεν ολόκληρωνε την διαδικασια, στο push notification εβλεπε(ειναι τόσο έξυπνο;) άλλη χώρα και έκανε ακυρωση

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Είχες το VPN ενεργό την ώρα που περνούσες την κάρτα; εμένα η alpha δεν ολόκληρωνε την διαδικασια, στο push notification εβλεπε(ειναι τόσο έξυπνο;) άλλη χώρα και έκανε ακυρωση

Όχι χωρίς VPN έτσι γιόλο το δέχτηκε στα ξεκαρφωτα, χωρίς τα παλιότερα προβλήματα που μου εμφάνιζε.

• Like 1
Δημοσ.

...ο Chengyi Long, διευθυντής καινοτομίας προϊόντων, αναφέρει ότι «ενώ η υπηρεσία είναι εξαιρετικά δημοφιλής, έχει δημιουργηθεί κάποια σύγχυση σχετικά με το πότε και πώς μπορεί να κοινοποιηθεί ένας λογαριασμός του Netflix.

Ομολογώ πως είμαι ένας από τους συγχισμένους.

Αν αλλάξει κάτι στην τιμολογιακή πολιτική στα "οικογενειακά" ελαφρώς προς τα πάνω, δε νομίζω να μας πειράξει και τόσο, μη τα παραλέμε.

Δημοσ.

Θα μας τα εξηγήσει όλα στον λογαριασμό ο Τεντ Σαράντος παιδιά, πατριωτάκι, εδώ Ελλάδα θα μας κάνει ειδική τιμή 🤣

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, av4lanche είπε

Εν τω μεταξύ πριν 2 χρόνια δεν είχαν πρόβλημα με αυτό, ίσα ίσα έκαναν και αυτό το τουιτ και έγινε και βαιραλ.. Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα...

https://mobile.twitter.com/NetflixIndia/status/1213422409576927232

Γιατί πια χάνει συνδρομητές συνέχεια στη Νο1 αγορά που είναι φυσικά η βόρεια Αμερική, από εκεί ξεκινάνε τα πάντα και καταλήγουν στις υπόλοιπες χώρες...

Netflix bleeds subscribers in US and Canada, with no sign of recovery

https://arstechnica.com/gaming/2021/07/netflix-bleeds-subscribers-in-us-and-canada-with-no-sign-of-recovery/

Αυτό που συμβαίνει για την ώρα είναι ότι ανεβάζει συνδρομητές σε αγορές σαν τη δικιά μας που δεν έχει χάσει ακόμη όλο το περιεχόμενο από τα studios που έκαναν τις δικές τους υπηρεσίες και ισοφαρίζεται η κατάσταση.

Ξέρει όμως ότι αυτό δεν θα μπορεί να το κάνει για πάντα γιατί κάποια στιγμή θα πάνε παντού οι νέες υπηρεσίες, οπότε ψάχνει τρόπους να μη πάρουν τη κατιούσα οι συνδρομητές παγκόσμια.

Ξέρει ότι αν γίνει αυτό και κάποια άλλη πάρει κεφάλι τότε θα χάσει το πλεονέκτημα της, που είναι ότι έχει γίνει συνώνυμο του tvshow/movie streaming. Κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για το μέλλον του. Και ένας από τους τρόπους που σκέφτεται ότι μπορεί να το παλέψει αυτό να είναι και το κόψιμο των πολλαπλών θεάσεων.

Netflix stock drops after streaming giant predicts subscriber slowdown.

https://www.nytimes.com/2022/01/20/business/netflix-quarterly-earnings.html

Δημοσ.

Να μας αφήσει ήσυχους το Netflix κάθε λίγο και λιγάκι κάτι θέλει να κάνει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...