ThodorisFel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, nickol-us είπε Η μητρική σου παίρνει όλους τους νέους amd, μάλλον μπορεί να τους τρέξει και χωρίς πρόβλημα ειδικά αν έχεις σχετικά δροσερό κουτί. Αυτή την στιγμή σε καινούργιο έχεις επιλογές για 5600x ή 5600g περίπου στα 200+. Ο x καλύτερος χωρίς ενσωματωμένα ενώ ο g λίγο χειρότερος με ενσωματωμένα. Σε κάνα μήνα σκάνε και νέες φουρνιες, ίσως πέσουν οι τιμές κσι αξίζει να δεις κάποιον 5600(σκέτο). Για μένα μείνε ως έχεις τουλάχιστον για τώρα. Το σετακι σου παίζει ικανοποιητικά και οι τιμές δεν έχουν πέσει σε δελεαστικό επίπεδο, όχι για κάποιον που διαθέτει σύστημα. Φυσικά τα παραπάνω αποτελούν προσωπική γνώμη και άποψη. Ναι εννοείται πώς ειναι αποψη και γνώμη σου και ειναι κατανοητη και δέκτη οπως και απο ολους τους υπόλοιπους, απλα η εκτίμηση η δικη μου ειναι οτι οι τιμές δεν θα πεσουν η εστω τοσο δραματικά και τωρα μου μπηκαν φυτίλια να μεταβώ εστω στην 6600xt. Δηλαδή πουλώντας την δικη μου και αγοράζοντας την 6600xt δεν θα εχω και πολυ "χασουρα". Ναι μεν η 3070 πολυ ανωτερη αλλα απαιτεί σε πρωτο βαθμο αλλο cpu αλλο psu και μελλοντικά οθονη με gsync που κοστολογούνται στο διπλασιο απο τις freesync Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε Ναι εννοείται πώς ειναι αποψη και γνώμη σου και ειναι κατανοητη και δέκτη οπως και απο ολους τους υπόλοιπους, απλα η εκτίμηση η δικη μου ειναι οτι οι τιμές δεν θα πεσουν η εστω τοσο δραματικά και τωρα μου μπηκαν φυτίλια να μεταβώ εστω στην 6600xt. Δηλαδή πουλώντας την δικη μου και αγοράζοντας την 6600xt δεν θα εχω και πολυ "χασουρα". Ναι μεν η 3070 πολυ ανωτερη αλλα απαιτεί σε πρωτο βαθμο αλλο cpu αλλο psu και μελλοντικά οθονη με gsync που κοστολογούνται στο διπλασιο απο τις freesync η 5600 χτ και η 6600 χτ ειναι σχεδον ιδιες καρτες, η 5600 δινει 60 φπς, η 6600 75,80,85, κ δεν βλεπεις ουσιαστικη διαφορα που να δικαιολογει να πληρωσεις πχ 200 ευρω εξτρά άλλο αν τον αλλο μηνα βρεις μια πολλη καλη τιμη , πχ 6700χτ κατω απο 550 δολαρια κ την χτυπησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Το τροφοδοτικο μια χαρα θα κρατησει. Καμια 250αρα να τραβαει η 3070,τα υπολοιπα που ακριβως θα πανε?70-80 σε επεξεργαστη,20-30 σε σκληρους και αντε 30-40 για τα υπολοιπα? Μη τσιμπατε με τις απαιτησεις που βαζουν οι εταιρειες,αν ειναι καλο το τροφοδοτικο μια χαρα τραβαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 σε 10 μερες θα κανουν εμφανιση τα γραφικα της ιντελ κ θα γυρεψουν πολλοι μαγαζατορες να κανουν πωλησεις. παμε για χαμηλοτερα απο μρσπ πλεον , με την ιντελ που θα γεμισει τα στοκ με αδοκιμαστες καρτες, θα τις βαζει πιο φτηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Σιγα μη σου δινουν και ενα σακι πατατες δωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Η κατασταση σε γενικα πλαισια παντως ειναι μπρος γκρεμός και πισω ρεμα, οχι οτι ειμαι απαισιόδοξος αλλα αν αναλογιστεί κανεις τον πληθωρισμό και τις γενικοτερες καταστάσεις θα δει οτι μαλλον εχουμε μια μικρη καμπύλη προς τα κατω οσον αφορα τις τιμές που ομως δεν θα ειναι για μεγαλο χρονικο διάστημα. Οταν ειχα αγοράσει την rx5600xt την ειχα παρει Νοέμβριο και μου ελεγαν τοτε καποιοι κανε υπομονή πασχα θα βγουν καινούριες και θα πεσουν οι τιμες και ξαφνικα μετα απο 3 μηνες εγινε ενα τρελό σουσουρο και ειδα την καρτα που ειχα αγοράσει να τριπλασιάζεται σχεδον σε τιμη. Τι να πει κανεις παντως ο χρονος θα δειξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ThodorisFel είπε Ναι εννοείται πώς ειναι αποψη και γνώμη σου και ειναι κατανοητη και δέκτη οπως και απο ολους τους υπόλοιπους, απλα η εκτίμηση η δικη μου ειναι οτι οι τιμές δεν θα πεσουν η εστω τοσο δραματικά και τωρα μου μπηκαν φυτίλια να μεταβώ εστω στην 6600xt. Δηλαδή πουλώντας την δικη μου και αγοράζοντας την 6600xt δεν θα εχω και πολυ "χασουρα". Ναι μεν η 3070 πολυ ανωτερη αλλα απαιτεί σε πρωτο βαθμο αλλο cpu αλλο psu και μελλοντικά οθονη με gsync που κοστολογούνται στο διπλασιο απο τις freesync Γενικά αυτή ειναι η σωστή κίνηση κατά τη γνώμη μου, αν δεις πως το cpu δεν σε καλύπτει, δηλαδή χανεις fps χωρίς η κάρτα να είναι στο 100%, μπορείς να ρίξεις έναν 5600Χ ή 5600 σκέτο όταν βγει. Έχω παρόμοια asrock μητρική, τρέχει μια χαρά τον 5600Χ περνώντας το τελευταίο bios. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από hln3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, hln3 είπε Γενικά αυτή ειναι η σωστή κίνηση κατά τη γνώμη μου, αν δεις πως το cpu δεν σε καλύπτει, δηλαδή χανεις fps χωρίς η κάρτα να είναι στο 100%, μπορείς να ρίξεις έναν 5600Χ ή 5600 σκέτο όταν βγει. Έχω παρόμοια asrock μητρική, τρέχει μια χαρά τον 5600Χ περνώντας το τελευταίο bios. Δηλαδή με την μητρική που έχω και έναν 5600x θα χρειαστώ bios update? γιατί δεν είμαι και τόσο γνωστής και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω update bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Ναι αλλιώς δεν θα δουλεύει με το νεο cpu Υπάρχει ένα (πολύ μικρό) ρίσκο να χαλάσει το mobo - γενικά δεν παθαίνει κάτι Εδώ έχει βιντεο με την διαδικασία σε παρόμοιο mobo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOS25271 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Γνώμη μου είναι να περιμένεις 20 - 30 μέρες να δεις που θα κάτσουν οι τιμές και αναλόγως ψωνίζεις. Φυσιολογικά θα συνεχίσουν να πέφτουν για μερικές μέρες ακόμα. Δεν αξίζει να ξοδέψεις τώρα 200 με 300 πάνω από την φυσιολογική αξία αυτών των καρτών. 5600X ή 5600 + 6700XT/RTX3070/RX6800 με ένα λίγο μεγαλύτερο τροφοδοτικό (ειδικά για την τελευταία) θα είσαι εντάξει ακόμα και για 1440p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 FPS παιχνίδια παίζει, 1080 ανάλυση παίζει, δλδ ψιλο ακυρώνει όλα τα πλεονεκτήματα της nvidia. Απο την άλλη η κάρτα που θέλει να πάρει είναι μια από τα ίδια σε επιδόσεις με μικρότερη κατανάλωση... Αν έχει βρει να δώσει τη δική του σε καλή τιμή δεν την λες και λάθος σκέψη να αλλάξει κάρτα. PS: αν στα ίδια λεφτά παίζει και εφάμιλλη nvidia κάρτα φυσικά την προτιμάς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα