Klausx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Έχεις ξανά βάλει βενζίνη εκεί; Δες το πρατήριο στο google μήπως και... Βλέπω και τα συνεργεία που έχουν "φυσική επαφή με το αντικείμενο" και το βρήκαν με την 1η 🤣
dasimo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 να ξέρετε γενικά....όταν οι τιμές των καυσίμων ανεβαίνουν.....τα λαμπάκια αναβουν συχνότερα....ειναι πολλά τα λεφτα....
SabotazNic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Το φίλτρο οκ, αλλαχτηκε ο πολ/στης (σε προσωρινή θέση), πάλι τα ίδια. Τώρα είπε να αλλάξει /συνδέσει κάτι άλλο, δεν κατάλαβα και μετά πίεση βενζίνης Το θέμα είναι οτι δυσκολεύεται και να πάρει μπρος μερικές φορές. Είδε και την μίζα (σε αυτόν βέβαια πήρε κατευθείαν μπρος όσες φορές έτυχε). Τεσπα, το άφησα το αμάξι εκεί σήμερα.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, DAEMON2013 είπε Δεν γνωρίζω πολλά περί τεχνικών θεμάτων του αυτοκινήτου αλλά είχα ακριβώς το ίδιο θέμα όπως το περιγράφεις. Ο μηχανικός μου είπε ότι ήταν ο δίσκος πλατώ. Όταν το άλλαξε το θέμα λύθηκε με την μια. Κοντά στα 250, αν θυμάμαι, είχε κοστίσει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συνδέεται το δισκοπλατό με το να μην ανεβαζει στροφές ο κινητήρας.Οταν πατινάρει ο δίσκος τότε ανεβάζει στροφες αλλά δεν επιταχύνει το αμάξι. 50 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το φίλτρο οκ, αλλαχτηκε ο πολ/στης (σε προσωρινή θέση), πάλι τα ίδια. Τώρα είπε να αλλάξει /συνδέσει κάτι άλλο, δεν κατάλαβα και μετά πίεση βενζίνης Το θέμα είναι οτι δυσκολεύεται και να πάρει μπρος μερικές φορές. Είδε και την μίζα (σε αυτόν βέβαια πήρε κατευθείαν μπρος όσες φορές έτυχε). Τεσπα, το άφησα το αμάξι εκεί σήμερα. Πόσο δύσκολο να μετρήσει πίεση καυσίμου;Και αυτός πάει ψάχνοντας .
Sp_Ark Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Συγνωμη δεν προλαβαινω να διαβασω ολο το thread ωστε να ξερω τι εχει αναφερθει, ουτε μηχανικός είμαι μόνο και μόνο από εμπειρία ψηφίζω αισθητήρα στροφών στροφάλου
PiLoT-ChM Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, SabotazNic είπε Καλησπέρα, Σημερα το αμάξι εμφάνισε ένα περίεργο πρόβλημα. Μου "έσβησε" 4 φορές, και τις 4 μέσα σε πόλη (άρα μειωμένη ταχύτητα γενικά), και μετά από λίγο άναψαν τα λαμπάκια για λαδι/μπαταρία. Δεν σβήνει ακριβώς, αλλά το γκάζι σταματάει να ανταποκρίνεται. Δηλαδή το πατάω και δεν δίνει ώθηση. Η μηχανή εξακολουθεί να δουλεύει, απλά είναι σαν να έχω νεκρά σε εκείνη την περίοδο. Είδα τα λάδια, είναι οκ. Μου πάει το μυαλό σε μπαταρία/πολ/στης/δυναμό κτλ. Καμία γνώμη? Φιλε μου σε πεζοτ 206 του 2003 μου εκανε αρκετο καιρο και σε ατακτα χρονικα διαστηματα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο ώσπου μια μερα έμεινε απο τρομπα βενζινης..... Τα διαγνωστικα δεν έδειχναν τιποτα..... Είχα αλλαξει και πολλαπλασιαστή αλλα δεν εφταιγε αυτο προφανως Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από PiLoT-ChM
SabotazNic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον αυτό που θα αλλάξει για να αποκλείσουμε ρεύματα, διανομέα / ντιστριμπιτερ Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από SabotazNic
imr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Βαλβίδα Ανακύκλωσης Καυσαερίων (EGR) Σιγά μην έχει egr αυτοκίνητο του 95
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, imr είπε Σιγά μην έχει egr αυτοκίνητο του 95 https://en.wikipedia.org/wiki/Exhaust_gas_recirculation
primeragt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μάλλον αυτό που θα αλλάξει για να αποκλείσουμε ρεύματα, διανομέα / ντιστριμπιτερ Αν έχεις έναν πολλαπλασιαστή έχει νόημα. Αν έχεις ντιστριμπιτερ θα το έκανε συνέχεια.
SabotazNic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, primeragt είπε Αν έχεις έναν πολλαπλασιαστή έχει νόημα. Αν έχεις ντιστριμπιτερ θα το έκανε συνέχεια. Έχω μικρό πολλαπλασιαστη, όχι τετραπλό (τώρα σου λέω ότι μου λένε και εμένα)
nosleep Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Nabuko είπε Βαλβίδα Ανακύκλωσης Καυσαερίων (EGR) Χίλια τα χίλια! Η βαλβίδα EGR σ' αυτά τα μοτέρ μπήκε από μεθυσμένους, δεν εξηγείται αλλιώς...
SabotazNic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, imr είπε Σιγά μην έχει egr αυτοκίνητο του 95 Σε παρακαλώ, του '96 είναι το αμάξι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα