icebeat89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Καλησπερα σε ολους Κατάφερα και πηρα ps5 με 2 παιχνίδια απο Κωτσόβολο. Μιλησα στο τηλ για να επιστρέψω τα παιχνίδια και μου λενε οτι ειναι μέρος σετ και δεν επιστρέφονται απο την στιγμή π εχει ανοιχτεί το ps5. Τα παιχνίδια ειναι ανέγγιχτα στη ζελατίνα τους. Εχει καποιος εμπειρία στο ζητηα; Ή μπορει να μας καθοδηγήσει; ευχαριστω εκ των προτέρων
music_lover Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Εάν σου έκοψαν διαφορετική απόδειξη για τα παιχνίδια και διαφορετική για την κονσόλα τότε μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση και επιστροφή των προϊόντων που θέλεις εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους, διάβασε εδώ: https://www.kotsovolos.gr/politiki-epistrofon . Αν τα έβαλαν όλα σε μια απόδειξη τότε λυπάμαι, μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση αλλά όλα μαζί τα προϊόντα δλδ και την κονσόλα και τα games.
feelihipo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, music_lover είπε Εάν σου έκοψαν διαφορετική απόδειξη για τα παιχνίδια και διαφορετική για την κονσόλα τότε μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση και επιστροφή των προϊόντων που θέλεις εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους, διάβασε εδώ: https://www.kotsovolos.gr/politiki-epistrofon . Αν τα έβαλαν όλα σε μια απόδειξη τότε λυπάμαι, μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση αλλά όλα μαζί τα προϊόντα δλδ και την κονσόλα και τα games. Δεν πάει ακριβώς έτσι, σημασία έχει πως κοστολογουνται στην απόδειξη, όχι το πόσες αποδείξεις έβγαλαν. Δεν έχω πείρα προσωπικά στο θέμα αλλά ξέρω πως έτσι πάει. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από feelihipo
music_lover Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, feelihipo είπε Δεν πάει ακριβώς έτσι, σημασία έχει πως κοστολογουνται στην απόδειξη, όχι το πόσες αποδείξεις έβγαλαν. Δεν έχω πείρα προσωπικά στο θέμα αλλά ξέρω πως έτσι πάει. Μπορεί ναι, δεν επιμένω. Θυμάμαι όμως παλικάρι εδώ μέσα που επέστρεψε προϊόντα έτσι. Και μάλιστα τέτοια, δλδ games από bundle.
icebeat89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Στην τιμολόγηση ειναι το καθένα ξεχωριστά απλα εχει ενα s μπροστα απο το καθένα και σε τηλεφωνική επικοινωνία ισχυρίζονται πτι ειναι σετ και δεν σπαει
feelihipo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, icebeat89 είπε Στην τιμολόγηση ειναι το καθένα ξεχωριστά απλα εχει ενα s μπροστα απο το καθένα και σε τηλεφωνική επικοινωνία ισχυρίζονται πτι ειναι σετ και δεν σπαει Μόνο ο συνήγορος του καταναλωτή θα ξέρει σίγουρα.
ilias78 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, icebeat89 είπε Στην τιμολόγηση ειναι το καθένα ξεχωριστά απλα εχει ενα s μπροστα απο το καθένα και σε τηλεφωνική επικοινωνία ισχυρίζονται πτι ειναι σετ και δεν σπαει Εάν εχει το S μπροστά όπως λες, σημαίνει "set" οπότε δεν θα μπορείς να τα επιστρέψεις. Έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον κ από άλλους.
StamTheMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στις 16/3/2022 στις 9:34 ΜΜ, music_lover είπε Μπορεί ναι, δεν επιμένω. Θυμάμαι όμως παλικάρι εδώ μέσα που επέστρεψε προϊόντα έτσι. Και μάλιστα τέτοια, δλδ games από bundle. Εγω το εχω κανει,απο mediamarkt,αλλα καναν 6 μηνες να μου κανουν επιστροφη.Βεβαια και εγω δεν επαιρνα καθε μερα,απλα καθε φορα που επαιρνα ζητουσαν κατι αλλο. Εαν στην αποδειξη αναφερονται πολλοι κωδικοι τοτε μπορεις να επιστρεψεις οποιοδηποτε κομματι. Για αυτο που αναφερθηκε για το S δε γνωριζω,αναγκαστικα παμε σε συνηγορο του καταναλωτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα